Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 72096 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
2. Bilo je dosta vise ljudi nego 5 oktobra; (znam jer sam i tada bio pred skupstinom)

Smiley)))))

Strasno.. Klasican primer one stare "sto je babi milo...".... Da si rekao - bio sam u helikopteru iznad mase 5. oktobra i danas, pa da ima smisla ovo sto pricas, ali ovako - ma daaaaaaj. 5. oktobra je bilo skoro milion ljudi, sada 200k u vrh glave i to ih je pola doslo seljobusima.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ко ће да одговара за смрт девојке 5-ог октобра? чеда?

Ta nesrecna devojka je pala sa kamiona. Neuporedivo. Ovaj decko je poginuo spaljivajuci ambasadu, ubile ga druge patriote. I ne vidim da se nesto odricete tih navijaca/junaka ovda na forumu. Kao osudjujete, ali sutra ih hvalite kad naprave neko sranje.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Протест је био величанствен.

Управо тако. А то што је нека шачица олоша и шљама искористила гужву да би крала патике не може да поквари читав утисак. Шљама је увек било и биће, могу само да кажем да ми је драго што људи које ја познајем у тим лоповлуцима нису учествовали.

Ja nisam nista ni rekao protiv mirnog protesta... predlagao sam i da Tadic, Toma i Voja pevaju zajedno (mada me niko nije ozbiljno shvatio)... Imam mnogo prijatelja koji su super i koji su isli na protest iz sasvim ispravnih razloga... Isao bih i ja da mi se vecina govornika nije gadila... Ono sto je problem su izjave nekih politicara koji su jos od nedelje pravdali rusenja po gradu...  Oni po meni treba da podnesu ostavke posle ovog tragicnog dogadjaja veceras... Takodje, mnogi su i ovde na forumu pricali sve i svasta, a sada se odjednom od svega ogradjuju... Eto i ti, recimo... Mislis li i ti da je b92 isprovocirao nerede? A mozda ih je isprovocirao tvoj potpis - shvatili su da EU i SAD shuruju sa narkomanom u tvom potpisu - i resili da razbijaju amasade? a? kako znas da nije to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Живела Србија! Одличан је митинг био. Одлична атмосфера народног јединства! Сви су добро говорили!

Србија је Косово!
Србија је Косово!  
Србија је Косово!  
Косово је срце Србије!

Браво за све који су учествовали!

Србијо, поносим се тобом!!!!!!!!!
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 01:08:36 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Брате коме се трудиш то да објасниш? Овим јајарама које су и петог октобра и данас седеле испред тв-а или монитора и који до подне мрзе себе а од подне цео свет?  Smile

2. Bilo je dosta vise ljudi nego 5 oktobra; (znam jer sam i tada bio pred skupstinom)

Smiley)))))

Strasno.. Klasican primer one stare "sto je babi milo...".... Da si rekao - bio sam u helikopteru iznad mase 5. oktobra i danas, pa da ima smisla ovo sto pricas, ali ovako - ma daaaaaaj. 5. oktobra je bilo skoro milion ljudi, sada 200k u vrh glave i to ih je pola doslo seljobusima.

Ти то најбоље знаш гледао си оба протеста на б92.  Smile

5. oktobra bio ispred skupstine. Za ovo ne bih ni TV upalio.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Glupo je uporedjivanje 5 og oktobra i ovog danas,jer je 5 og oktobra bilo sve ili nista dok je danas povod bio mnogo drugaciji,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Odakle samo toliki izliv ljpovaca odjedared nije mi jasno Smile

pa vi ostali ste bili u Delta Sportu, birali nove patike...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5

Smiley)))))

Koristi opciju

To za milion ljudi 5 oktobra mozes samo da sanjas... Tako su prenosili mediji tada. Znas, kad ljudi setaju, kad vide masu u nedogled sa svih strana, kada se setaju kroz masu, primeti se, a uostalom veruj ti medijima, slobodno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bodiroga i Djokovic  Smile
Moram reci da sam ocekivao vise sportista od mnogih koji se predstavljaju kao patriote i koji vole svoju zemlju ali...sta je tu je!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Али да је чедица позваО да се протествује викао би лимитирани из све гласа косово је србија ЦЕНТРИФУГА РАДИ КО ЛУДА
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.