Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 72329 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
A ne, nisi me razumeo. Nisam rekao da ni od čega nema vajde i da treba da zabijemo glavu u pesak, samo od protesta nema. Postoji jedno efikasno rešenje za taj problem, a to je -
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC 
samo iz jednog prostog razloga treba sutra izaci na protest, taj razlog je da pokazemo svetu da nam je stalo do tog parceta srpske zemlje...nista vise nista manje! naravno, nece se desiti nista epohalno niti cemo time vratiti kosovo, ali ko ce nas smatrati ozbiljnom drzavom ako nas same zabole za to sto nam je neko otkinuo 15% teritorije!!!???
niko sutra nece paliti i unistavati beograd...jer za time nema potrebe...dovoljno je da pokazemo svetu da nam je ipak stalo!
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A ne, nisi me razumeo. Nisam rekao da ni od čega nema vajde i da treba da zabijemo glavu u pesak, samo od protesta nema. Postoji jedno efikasno rešenje za taj problem, a to je -

То је већ друга ствар. Сматрам да треба протестовати, иако од тога нема суштинске користи, тек да се покаже које је већинско расположење у Србији. зато сви протести треба да буду масовни. Али не и да се претворе у спрдњу - као '99.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N8-00
Da mogu, naravno..... ali radim u firmi koju drzi Gej 17 plus i naravno da nema sanse da trazim slobodno jer mi nece dati.... a i pod prismotrom sam jer sam za radikale.... pa ne mogu ni bolovanje.... Smile Smile Smile

Tako da, moja moralna podrska i moj duh je sa vama......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC 
ovi sto kazu da je samo milosevic pravio milionske mitinge pred pocetak ratova....ocigledno prizeljkuju isti...nije mi jasno zasto. mirno i dostojanstveno reci da se protivis tome sto ti neko uzima zemlju je legitimno pravo. mene vise ona floskula podseca na jednu milosvevicevu, on bese pricao mir nema alternativu, tako i ovi  da evropska unija nema alternativu!
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25
 sutrashnji protest ce doneti korist samo ako pojedine zgrade u beogradu budu trajno i nepopravljivo oshtecene  Smile  - i tu ne mislim na ambasade ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone
Naravno da cu protestvovati u cetvrtak  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E52
sutrashnji protest ce doneti korist samo ako pojedine zgrade u beogradu budu trajno i nepopravljivo oshtecene  Smile  - i tu ne mislim na ambasade ...  Smile Smile
Zbog ovakvih budala uvek na kraju najebu srbi koji ne žive u Beogradu. Po običaju beograđani, nakon što se izmitinguju, izmaknu guzice, pa ajde ti jado iz Šumadije i sa Južne pruge idi sad beri kožu na šiljak. Eh velikih li mi junaka na rečima...
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Idem a budem li video j*bene zastave stranaka-vraćam se nazad.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Idem a budem li video j*bene zastave stranaka-vraćam se nazad.

S obzirom ko će govoriti to će u priličnoj meri biti partijski skup DSS-SRS i njima srodnih javnih ličnosti koje im dolaze na partijsku slavu.

- Vojislav Koštunica
- Tomislav Nikolić
- Emir Kusturica
- Ivana Žigon
- srpske stranke iz CG

RTS: U ČETVRTAK MIRNI NARODNI PROTEST
'KOSOVO JE SRBIJA'

DRUŠTVO - AKTUELNO - Sreda, Februar 20, 2008 18:02

Mirni narodni protest zbog jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije održaće se u četvrtak u 17 sati ispred Doma narodne skupštine. Odatle će okupljeni građani krenuti u šetnju do Hrama Svetog Save, gde će u 19 sati biti održan moleban.

Protest će biti održan pod sloganom 'Kosovo je Srbija'.

Šef Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima Milivoje Mihajlović izjavio je da je cilj mitinga u Beogradu da se kanališu nezadovoljstvo, bes i bunt, da se na miran način pokaže svetu da Srbija ne pristaje na nezavisno Kosovo i da bi to trebalo da bude dostojanstven miting koji će pokazati državni stav Srbije.

Na velikom protestnom skupu 'Kosovo je Srbija', , govoriće u ime državnih institucija premijer Vojislav Koštunica, a u ime parlamentarnih stranaka zamenik predsednika SRS Tomislav Nikolić, izjavio je Mihajlović. Danas je saopšteno da predsednik Srbije Boris Tadić u četvrtak putuje u jednodnevnu zvaničnu posetu Rumuniji.

Mihajlović je najavio da će na protestu govoriti i rektori prištinskog i beogradskog univerziteta Zdravko Vitošević i Branko Kovačević, kao i studenti prištinskog, beogradskog i novosadskog univerziteta.

Prema njegovim rečima, na skupu će govoriti i predsednici srpskih stranaka u Crnoj Gori - Andrija Mandić i Predrag Popović, a poziv je upućen i predsedniku Vlade Republike Srpske Miloradu Dodiku.

Domaćoj i svetskoj javnosti obratiće se i režiser Emir Kusturica i glumica Ivana Zzigon, a očekuje se da se telefonom obrati i teniser Novak Đoković, koji se nalazi van zemlje.

Iako se očekuje miran i dostojanstven protestni skup Služba hitne pomoći će predostrožnosti radi, povorku pratiti sa pet mobilnih ekipa i tri rezervne. Građanima će na raspolaganju biti i svi klinički centri i domovi zdravlja u Beogradu.

Veliki broj učesnika narodnog skupa iz svojih gradova krenuće put Beograda već oko podneva. Za to su obezbeđene besplatne vozne karte i organizovan prevoz autobusima. Pošto se očekuje i veliki broj automobila iz parking servisa apeluju da se ipak do centra grada dolazi javnim prevozom
« Poslednja izmena: 20. Feb 2008, 18:20:25 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.