Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 72233 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pravi se histerija i to je veoma loše.
Problem je u tome što je sve isto kao i 90 godine, čak ne fali ni Milošević, javio se njegov brat u pauzi jedenja kavijara sa sinovcem.
Opet ćemo svi popušiti kurac.
Pozivam sve koji su imalo normalni da zatvore svoje radnje i da sklone robu, jer policija sigurno neće reagovati, imaju blagoslov Koštunice.
Takođe pozivam idiote koji idu na miran miting da što više uništavaju da vide kakvi smo pavijani !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
A koj moj je taj miting u Beograd !? Smile

Zar nije bolje odrzati taj miting na granici sa kosovom ?

a kako da odu tamo? ako neko ne dodje na posao dobice otkaz. ako neka firma ne radi, inspekcija ce napisati kaznu (minimum 20.000,00 din.
Bas me nasmeja. Ako je dotle doslo, ondah ti se poserem na narod i drzavu.

Uvek smo bili na pogresnom mestu u pogresno vreme.
Mislim da ce to biti opsta pljacka Beograda. Kao i uvek do sada.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Takođe pozivam idiote koji idu na miran miting da što više uništavaju da vide kakvi smo pavijani !!!
Олади.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
citiram neke postove sa drugih sajtova:

"Koliko se dalo videti, nema nikakve potrebe za kanalisanjem bilo čijeg besa, osim besa huligana čiji je broj u odnosu na populaciju zanemarljiv. Juče je u Kraljevu, gradu u kome je dom našlo čak 30.000 (ako ne i 40.000) izbeglica sa Kosova, mitingu prisustvovalo samo nekoliko stotina ljudi (ako se izuzmu radikalski i NS aktivisti), koje je pomahnitali guslar nadahnjivao i parolom “živeo Putin”(???). Istina je, dakle, da većinu populacije koja ume da kanališe svoj bes smarate, silujete i sramotite tim okupljanjima (mitinzima) i, što je još gore, manipulišete decom školskog uzrasta i mlađim studentima da bi se sprala krivica sa Koštunice i Samardžića koji su obećavali nešto što nije izvodljivo i dve godine unazad nam arčili vreme i novce. G. Tadiću, nismo glasali za Vas da ovo gledamo..."

"Dobro, izaći će nas sutra ne milion već 10 miliona, dizaćemo uku i buku, govoriće Voja, Boris i Toma, posle ćemo šetati do hrama Svetog Save i održati moleban... i šta posle toga? Doći će sutra i petak, 22 februar i šta će se promeniti? - Ništa! Kosovo će na žalost svih nas i dalje biti nezavisna država a broj značajnih zemalja koje će ga priznati uvećavaće se iz dana u dan... I to je cela istina!"

"Meni odavde, iz daleka, izgleda to sve kao jos jedna manipulacija narodom. Ponovo se zahuktava propagandna masinerija, sprema se jos jedno "dogadjanje naroda". Scenario je dobro poznat: mitinzi, danima i mesecima se nece raditi. Na kraju ce Srbija biti ponovo manja, narod jos siromasniji i jadniji! Dijaspora"

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Да ли ћеш у четвртак протествовати?

Si claro, договорио сам се већ са девојком. Вероватно нећу ићи и касније у шетњу до храма, али ћемо бити испред Скупштине.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Pravi se histerija i to je veoma loše.
Problem je u tome što je sve isto kao i 90 godine, čak ne fali ni Milošević, javio se njegov brat u pauzi jedenja kavijara sa sinovcem.
Opet ćemo svi popušiti kurac.
Pozivam sve koji su imalo normalni da zatvore svoje radnje i da sklone robu, jer policija sigurno neće reagovati, imaju blagoslov Koštunice.

Не чини ли ти се да си ти идиот кад пишеш овакве глупости?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E52
Lako je kurč..ti se u euforičnoj masi. To je oduvek bila tako velika i plemenita osobina beograđana. Al kad zagusti i treba da se stisnu muda i ratuje, onda jelte, ajde sad malo vi iz Niša, Kraljeva, Kruševca, Kragujevca, Leskovca, Vranja,..., pa dosta smo se mi iz BeGe-ja junačili...po mitinzima. Mi smo svoju svetu dužnost obavili (po mitinzima jelte)- skandirali smo, navijali (ko za zvezdu ko za partizan), malo demolirali i palili (ups, ma ne... to su ubačeni seljaci sa Juga Srbije), i onda lepo otišli svojim kućama i sve zaboravili (u jebote, pa ovo se i rimuje). I da, i ja bih išao na protest (da sam beograđanin).

P.S. Svako od nas bi trebalo da pročita - Čujte Srbi-čuvajte se sebe, i Knjigu o Milutinu  (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html). Onda bi nam slika o nama samima bila mnogo jasnija.
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 1100
Da nije bilo onih prvih huliganskih nereda pa bi ovaj protest mozda i imao smisla.
Sad mi sve ovo lici samo kao mogucnost da se zamajavnje naroda nastavi i misli sa problema usmere na neke druge price.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2008, 16:32:40 od odin2004 »
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Ne, pošto smatram da od tog protesta nema nikakve koristi, više će da bude štete(demoliran grad). Baš nekoga zabole k***c što mi protestujemo....  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Ни од чега нема вајде, све је изгубљено, треба да забијемо главу у песак...."

Да се такви ишта питају, сад бисмо били Мухамеди и Сулејмани... и понеки Хајнрих.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.