Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 19:34:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li cenite svoj zivot ?  (Pročitano 11267 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
Ništa, ništa, oprostiću ti ovaj put, kvalitetno si mi se uvukla.

Ovaj put nikako nisam uspela da se uvucem ,jbga Cesa kad prva zauzme mesto rasiri se kao da je ceo kolon njen ,bezi bre ,necu vise da se druzim s njom ....a i ti ne znas reci cekajmo Lolanu vec sve bez mene uradite  Smile

Jos darling - u mom proslom postu ima dodatak  Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 22:37:53 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ja sam dosla samo da se slozim s lolanom oko svega, a bambini da zapljescem, ipak to zasluzuje  Smile Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Eh, kada je tema već ponovo pokrenuta, samo da iskoristim priliku da se POHVALIM kako je danas tačno 6 nedelja kako sam srećni nepušač.  Smile

nece to dugo potrajati  Smile dajem ti vremena do kraja marta  Smile Smile
A šta ako uspem, šta onda?  Smile

Citat
Ništa, ništa, oprostiću ti ovaj put, kvalitetno si mi se uvukla.

Ovaj put nikako nisam uspela da se uvucem ,jbga Cesa kad prva zauzme mesto rasiri se kao da je ceo kolon njen ,bezi bre ,necu vise da se druzim s njom ....a ti ne znas reci cekajmo Lolanu vec sve bez mene uradite  Smile

Jos darling - u mom proslom postu ima dodatak  Smile
Jbg, Lo, izvini, ali Cesa mi nekako anatomski više odgovara, ti se previše koprcaš.  Smile

A udaju mi (iz preth. posta) ne spominji, danas su me udali već nekoliko puta.   Smile

~~~

Sad o tom ''uvlačenju'', ozbiljno: znam kako je to i od koga krenulo, samo što jednostavno ne mogu sebe da nateram da odreagujem, eto toliko me ta osoba nervira i toliko se zbog nje potresam.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35

nishta ,jer se to nece desiti  Smile duboko u svom srcu znash da cesh zauvek biti nikotinski zavisnik  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

nishta ,jer se to nece desiti  Smile duboko u svom srcu znash da cesh zauvek biti nikotinski zavisnik  Smile

Ti si ocigledno jedan od onih slabica sto ne mogu da podnesu kad se neko odupre necem stetnom ,a ti jadan nemas tu jacinu ...sta ti ostaje nego samo da pljujes i bajas ...sto te na kraju jos vise cini slabijim  Smile Smile

Citat
Ja sam dosla samo da se slozim s lolanom oko svega,

Mojne danas - nisam nesto raspolozena  Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 22:44:15 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35

Ti si ocigledno jedan od onih slabica sto ne mogu da podnesu kad se neko odupre necem stetnom ,a ti jadan nemas tu jacinu ...sta ti ostaje nego samo da pljujes i bajas ...sto te na kraju jos vise cini slabijim  Smile Smile

ni ti necesh ostaviti cigarete ...  Smile ako ne pushish trenutno , pocecesh ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Ako ja pocnem pusiti ,ti ces se udati za Dzemilu sto zivi ispod gazele  Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 23:34:58 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
hahahahahaha  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Hej, hajde da ćaskanje i uživanje u mojim kanalizacionim cevima ostavimo za ovu temu.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
Eh, kada je tema već ponovo pokrenuta, samo da iskoristim priliku da se POHVALIM kako je danas tačno 6 nedelja kako sam srećni nepušač.  Smile

nece to dugo potrajati  Smile dajem ti vremena do kraja marta  Smile Smile

неће бити тако.  Smile ал видим да ће да се отвара кладионичарска анкета на врху теме. као и на свакој другој.  Smile

Ja sam prestala zahvaljujući knjizi Alena Kara ''Lak način da prestanete da pušite''. Naravno, ta knjiga mi je bila psihološka štaka, ono što mi je bilo potrebno da se odgurnem i krenem napred bez tog sranja. Pre usvajanja znanja iz knjige, postojao je period odluke. Tj. period kada sam počela da mrzim sebe zbog pušenja. Deo toga je dokumentovan i na ovoj temi, možda dan ranije pre nego što sam popušila poslednju zadnju.
браво - управо ово што си поменула. једна ''штака'' - невезано да ли је то књига, тв документарац или биомед 600 - само да се иницира почетак краја.
а друга штака је вероватно - факт да замрзиш себе ал не до те мере да се убијеш, него да само што се каже у народу ''одуставиш од зла''. две штаке, две недеље, двадесет недеља... победа.

Od početka sam osećala sreću i ushićenje, jer sam konačno slobodna. Iako mi u početku niko nije verovao (analogija: dečak koji je vikao ''vuk'', a nisam nikome ni govorila, samo onima koji su primetili da ne smrdim na duvan  Smile ), ja sam od prvog dana osećala kao da sam pušena iz zatvora u kome sam umirala i trulila 6 godina. I sada osećam ushićenje i ponos što sam se izborila sa tom groznom, odvratnom stvari.

ето ти фантастичног поређења. најбољег. затвор/излазак на слободу. и наравно - за мирис, не треба коментарисати. човек само може да стекне симпатије. а пре свега - да покаже неком другом поред себе да је могуће, што можда наведе и тог другог да крене у борбу.

Ljudi ne prestaju samo iz jednog razloga, a to je strah. Strah kroji u stvari dva razloga: 1. strah da neće uspeti da prestanu (jer propaganda nas stalno ubeđuje kako je to nemoguće ili je pakleno teško) i 2. strah da im život neće biti kvaliltetan kao što je bio sa cigarom. Onog momenta kada se spozna da je taj strah samo zabluda, jer život je oko 50 puta lepši i kvalitetniji bez cigare, tog momenta se dešava i ''kvrc'' u glavi koji stvari postavlja na svoje mesto. Smile

и све то може без ашова по задњици у некој квази цркви у пизди материној...
и не да је 50 пута бољи. сад после 6 недеља ти је 50 пута бољи. за неку недељу ће ти бити 75 пута бољи. сети се периода пре 6 година, пре него што си кренула са дуваном да се дружиш. и шта је било боље у овом периоду од 2004-2010 ??

Sto se tice price o porocima - sve mi se vise cini da veliki broj ljudi ima neki svoj porok..Ne moraju to uopste da budu ni cigarete, ni alkohol ni droga, stvari koje nas na neki nacin mogu ''unistiti'' su svuda oko nas cak i kada je to nesto po definiciji dobro(sport ili pravilna ishrana). Svako ima neku svoju drogu...

мене психички кољу последњих година са том причом МОРА. МОРАШ брате да имаш неки вентил.  Smile јебем ли га - шта је вентил?? свим тим људима спорт није вентил - што је нетачно. ако ти развалиш џак рукама и ногама, ако истрчиш 3200 метара максимално, ако закујеш рекетом 100 смечева из све снаге... како то није вентил??  Smile 
исто кажу и да музика није вентил, што ми такође није јасно, ал добро... онда је скакање уз музику вентил Smile

А за наркотике, ''синтетичке'' или у ''праху'' или ''дувачке'' - сама си рекла скоро овде = ''неко је надрогиран и без тога''. некоме то не треба да би се добро осећао. неко је ''урођено урађен'' (ух како сам изградио ''сложеницу'' Smile )

Ne znam stvarno ,ja mislim da je cvrsci stav ovaj sto sam rekla - probas,upraznjavas , pa prestanes .Mislim lako je nesto ne raditi ,ako ne znas koliki je gust kad to radis . Kad kazem gust - mislim na onaj trenutni .Mada ,ja sam probala da pusim ,nisam od onih sto nikad u zivotu nisu zapalili cigaretu .Znam ja da zapalim i sablaznim sve okolo  Smile   Najcesce za Novu Godinu i tako to .  Moguce da tu ima dosta i genetike -oba moja roditelja su bili apsolutno neporocne osobe ,a i ja i sestra smo tu negde . Smile

и са ''треба пробати'' - људи често распале машту некима око себе. ја се нисам напио никад у животу. и милион пута сам чуо речи попут сиса, пичка, идиот, болид, лудак и ђубре. и опет нисам хтео. (јесам намћор сам по том питању). коментари типа  - не знаш брате шта пропушташ... стварно су ми досадили. не браним ником да пије, ал ме нервира кад ти који пију форсирају некога ко то не жели.
За цигаре важи исто.

@ Лол - генетика... вечити показатељ и сламка. Теби мајка и отац нису пушачи и алкоси - ти ниси. значи да су пренели на тебе такве изузетне особине, а окружење те није успело искварити. ово друго вероватно и више утиче него ли прво. тј. даје додатну инјекцију - потера те да што пре пробаш и окушаш све што не ваља. ал од куће полази све дефинитивно. теби су родитељи у старту омогућили здраву атмосферу за узрастање.
мајка мог оца, као и мој отац - су тешки пушачи, али ја нисам. шта више цели живот се свађам са оцем око тога да треба да престане. ал човека, поготово сад, у шестој деценији живота, натерати на такво нешто је немогућа мисија.
такође - одваљивао се и од алкохола јер се и његов отац (мој деда) одваљивао од алкохола. ја нисам.
шта је можда кључ у овој другој ствари - факт да је мој родитељ (мајка) натерала мог правитеља (оца) да остави алкохол пре 20 година. како и на који начин - не сећам се (био сам мали). ал он се опасуљио и решио тог проклетства, јер је претеривао у томе. узрастање уз такав пример и познавање чињеница да је брак тј. породица била пред распадом - мени су били једна од одредница да то никад не конзумирам.
наравно - никад да не заборавим поменути и - слику јетре у биологији за 6 разред основне школе.  Smile

не треба претеривати у животу са тим - све док се држи контрола ствари су у реду.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 19:34:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.71 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.