Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 04:02:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li cenite svoj zivot ?  (Pročitano 11261 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Ne cenim svoj zivot,ne znam sto...valjda me boli tuki za mene
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

Sta ti je karakterna zena - vidis Bemb ,ja da sam musko ,ovako bih to rezonovala ; Ova mala Bambina ce biti jako dobra zena - moze sebi sve da naredi i uspe u izvrsenju istog .Znaci ,ako je sjutra ozenim i nakon izvesnog vremena svidi joj se komsija Djordje ,ta ce znati sto ciniti sa sobom . Smile

Cestitam ,zaista znas da cenis svoj zivot  Smile
Umem sebi da naredim i izvršim, još samo da usavršim tehnike kako to na drugima da primenjujem i onda ću konačno postići svoj ultimativni cilj.  Smile

A to nije da se udam.  Smile

Elem, ne mislim da su ekstremi dobri ni u jednom smislu. Recimo, ekstrem da panično vodimo brigu o sebi i svom zdravlju, tako da dezinfikujemo po ceo dan kvake, i ekstrem da nas je ''baš briga'' za sopstveni život, pa svesno radimo ono što znamo da nam škodi.

Lako je biti u ekstremu; treba biti mudar pa biti umeren u svemu. Može se voziti lepo i bez ručne podignute, bezbedno ali ne i monotono. Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 21:41:29 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Da ,najteze je biti umeren ...barem meni . Smile
Mislim da ljudi koji puse ,pa prekinu ,piju pa prekinu ,kockaju pa prekinu imaju jaci kakakter od nas koji nista od toga nikad nismo radili .Ja kad se istinski zapitam zasto nemam poroke ,otprilike je to zato sto ne smem da pocnem jer mislim da bi mi se svidelo .  Smile
Hajde ti nesto radi sto ti godi i opusta te ,pa prekini s tim ?

Bambi - pravi se smeker  Smile

Citat
A to nije da se udam.

Nisam ni mislila da ti je to zelja ,mislim imas 22 g .
To bi trebalo biti cilj zene mojih godina ...ukoliko je sve u redu sa njenim mozgom . Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 21:58:28 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Jebote Bambi al' se tebi ulizuju ljudi, na usta ce da ti izadju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ma dajte više batalite tu priču sa ulizivanjem, ne znam koji vam je, ako se neko slaže sa mnom odmah mi se ulizuje?  Smile

Zašto bi se meni ovde iko ulizivao? Sa kojom namerom?
Niti ću da im dam pare, niti posao, niti ću im pokazati sise.
Hoće li neko onda da mi objasni?  Smile

Hajde ti nesto radi sto ti godi i opusta te ,pa prekini s tim ?
Ja sam sa pušenjem prestala onog momenta kada sam shvatila da mi to niti prija, niti me opušta.
Čak šta više, činilo me je nervoznom, letargičnom i napetom.
I tada sam u svojoj glavi osvestila da je to prosto glupo i nesvrsishodno, a o štetnosti da i ne govorim. I da sam rob te smrdljive navike. A neću da sam rob. Ničemu i nikome. Smile
Vrlo držim do svog osećaja za pragmatiku; pušenje se tu prosto nije uklapalo. Smile

Citat
A to nije da se udam.

Nisam ni mislila da ti je to zelja ,mislim imas 22 g .
To bi trebalo biti cilj zene mojih godina ...ukoliko je sve u redu sa njenim mozgom . Smile Smile Smile
Ma, spominjala si udaju, pa zato ja to spominjem.  Smile

I imam 23, ne 22.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 22:07:49 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
Jebote Bambi al' se tebi ulizuju ljudi, na usta ce da ti izadju  Smile

једноставно, ко год да је изнео проблем - исто би се већина укључила у причу и прокоментарисала. не гледајући да л' је Бамболина Бамбина или Гамбина...

Eh, kada je tema već ponovo pokrenuta, samo da iskoristim priliku da se POHVALIM kako je danas tačno 6 nedelja kako sam srećni nepušač.  Smile

свако ко се усуди на такав корак - ја му пружам руку.
хоћу да се придружим честиткама. јесте да је то кратак период, 6 недеља, али то је пут ка коначном циљу. замисли то као трку. и замисли да си данас у седмом кругу и да и даље држиш предност - да си на челној позицији у тој трци. а да ти је победа неопходна. а да те свака припаљена цигара спушта за позицију ниже...
свих ових 6 кругова су ти падала (вероватно) на ум логична питања која следују кад се пушење остави, типа - радим свакодневно и мислим се ''како ћу издржати притисак?'' (раније ти је дуван био наводни излаз и средство за смањење притиска); ух, сад ћу много више јести и угојићу се (раније ти је дуван био наводни излаз и средство за држање линије); како ћу се поднети кад боравим у пушачком друштву? итд...
у сваком од ових случајева човек само треба да размишљајући о неким другим стварима или тражењем логичких решења у глави за те потенцијалне последичне проблеме дође до коначног циља а пре свега скрене мисао са отрова којег се оканио у животу.
шта се дешава у мозговима пушача - ја стварно не знам - знам да сам вечито био теран у пизду материну кад помињем остављање цигара неком ко то конзумира. ал коментари типа ''јок најбоље ме убијте...'' или '' па свако има своје мане у животу...'' или '' па мора од нечега да се умре'' -- стварно нису оригинални више да буду изговор за било који порок.

лично мислим да су цигаре најгоре од свих могућих ''мана'' и ''начина за умирање''. (папагајишем свакодневну причу) - ајде што трују себе него што трују оне око себе и вуку и њих у тај свој проблем. просто речено - гуше. сам тај мирис, естетске последице које то зло чини на тело, и све друге здравствене последице - ваљда требају да буду довољан разлог да неко седне и размисли шта ради себи првенствено а онда и другима.

тренутно се суочавам са следећом ситуацијом - живим са неким дуго дуго времена (а нису родитељи да се разумемо). тај неко је кренуо да конзумира дуван у трећој деценији живота из чиста мира. здравствено ми смета дувански дим на дужу деоницу ал том неком је цигара отприлике битнија у животу од људи око себе па сам дошао у ситуацију да се селим одатле где сам живео.

и дефинитивно сам схватио да неким људима изгледа тај дим жестоко покрије видике и да не виде ништа око себе. и да се не сећају оне слике здравих и пушачких плућа из биологије за 6 разред основне школе...

@ Лол - то што их немаш - то те чини особом за пример. и то што их ниси пробала показује да имаш чврст став и да време трошиш на паметније ствари које те неће уништити. (Бурек форум, јебем ли га да л ту спада  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
Ja sam sa pušenjem prestala onog momenta kada sam shvatila da mi to niti prija, niti me opušta.
Čak šta više, činilo me je nervoznom, letargičnom i napetom.

Naravno - ja sam mislila na nesto sto ti prija u odredjenom momentu ,a sto na duze staze uvidis da ti jako steti .

Citat
Ma, spominjala si udaju, pa zato ja to spominjem.

Sto je babi milo .... Smile Smile

Citat
I imam 23, ne 22.

Izvinite mlada damo na mojoj nesmotrenosti  Smile Smile

Citat
Zašto bi se meni ovde iko ulizivao? Sa kojom namerom?

Popust na seansu ? Smile Smile

Naravno da cu da se slozim sa nekim ko ispravno razmislja i ko je dovoljno sirok da shvati i nekog drugacijeg .Pa necu valjda da se slozim sa nekim ogranicenim hejterom koji prvo mrzi sebe ,pa sve ostale ?! Smile

Citat
@ Лол - то што их немаш - то те чини особом за пример. и то што их ниси пробала показује да имаш чврст став и да време трошиш на паметније ствари које те неће уништити. (Бурек форум, јебем ли га да л ту спада

Ne znam stvarno ,ja mislim da je cvrsci stav ovaj sto sam rekla - probas,upraznjavas , pa prestanes .Mislim lako je nesto ne raditi ,ako ne znas koliki je gust kad to radis . Kad kazem gust - mislim na onaj trenutni .Mada ,ja sam probala da pusim ,nisam od onih sto nikad u zivotu nisu zapalili cigaretu .Znam ja da zapalim i sablaznim sve okolo  Smile   Najcesce za Novu Godinu i tako to .  Moguce da tu ima dosta i genetike -oba moja roditelja su bili apsolutno neporocne osobe ,a i ja i sestra smo tu negde . Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 22:26:14 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Boze Bambina, shala, shala  Smile Vidim da te Radulac posteno iziritirao Smile Smile

Sto se tice price o porocima - sve mi se vise cini da veliki broj ljudi ima neki svoj porok..Ne moraju to uopste da budu ni cigarete, ni alkohol ni droga, stvari koje nas na neki nacin mogu ''unistiti'' su svuda oko nas cak i kada je to nesto po definiciji dobro(sport ili pravilna ishrana). Svako ima neku svoju drogu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
@Joester

Znaš kako, nikakve paklene muke ja nisam preživljavala dok sam bila u ''apstinenciji''. Navodnici zato što to i nije apstinencija, već blagi osećaj nelagodnosti, kao da mi nešto fali, a nije ni voda, ni hrana, nego prokleti nikotin. I taj osećaj je toliko blag da je potpuno beznačajan. Povremeno me je ubod komarca znao više uznemiriti.

Ja sam prestala zahvaljujući knjizi Alena Kara ''Lak način da prestanete da pušite''. Naravno, ta knjiga mi je bila psihološka štaka, ono što mi je bilo potrebno da se odgurnem i krenem napred bez tog sranja. Pre usvajanja znanja iz knjige, postojao je period odluke. Tj. period kada sam počela da mrzim sebe zbog pušenja. Deo toga je dokumentovan i na ovoj temi, možda dan ranije pre nego što sam popušila poslednju zadnju.

''Apstinencija'' je trajala ceo jedan dan.  Smile Od početka sam osećala sreću i ushićenje, jer sam konačno slobodna. Iako mi u početku niko nije verovao (analogija: dečak koji je vikao ''vuk'', a nisam nikome ni govorila, samo onima koji su primetili da ne smrdim na duvan  Smile ), ja sam od prvog dana osećala kao da sam pušena iz zatvora u kome sam umirala i trulila 6 godina. I sada osećam ushićenje i ponos što sam se izborila sa tom groznom, odvratnom stvari.

Ljudi ne prestaju samo iz jednog razloga, a to je strah. Strah kroji u stvari dva razloga: 1. strah da neće uspeti da prestanu (jer propaganda nas stalno ubeđuje kako je to nemoguće ili je pakleno teško) i 2. strah da im život neće biti kvaliltetan kao što je bio sa cigarom. Onog momenta kada se spozna da je taj strah samo zabluda, jer život je oko 50 puta lepši i kvalitetniji bez cigare, tog momenta se dešava i ''kvrc'' u glavi koji stvari postavlja na svoje mesto. Smile

@osma
Nisam više pametna; ja kada pomisim da se neko zajebava, on ispade mrtav ozbiljan i obrnuto. Možda je do mene?!  Smile

Ma neee.  Smile

Smile

@loli
Citat
Izvinite mlada damo na mojoj nesmotrenosti   Smile  Smile
Ništa, ništa, oprostiću ti ovaj put, kvalitetno si mi se uvukla.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 22:25:49 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
Eh, kada je tema već ponovo pokrenuta, samo da iskoristim priliku da se POHVALIM kako je danas tačno 6 nedelja kako sam srećni nepušač.  Smile

nece to dugo potrajati  Smile dajem ti vremena do kraja marta  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 04:02:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.