Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li cemo stvarno ispasti takve gnjide????  (Pročitano 17377 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
Pre neki dan stigoh iz Amerike, nigde vise prosjaka ne videh. 

Kуша и моја маленкост смо, уз свесрдну помоћ најдражег нам политичара (да га не именујем - и тако ће сви знати) одлучили да уништимо Америку. Куша је највише учинио да их доведе до просјачког штапа, ал ја ћу их докрајчити - обећао ми је да ће ми дозволити да завршни ударац фашистима са запада задам ја. Руско-Српска Империја узвраћа ударац!!!!!!
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

Kуша и моја маленкост смо, уз свесрдну помоћ најдражег нам политичара (да га не именујем - и тако ће сви знати)

Jel se zove slicno ko onaj njiov doktor sa bradom  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Radio Vihor zove Andzeliju .. Dzoli ....  Smile

Zalazem se za ugradjivanje  biometrijskih cipova u  i udaranje ziga Englezima i Nemcima ( bagri Germanskoj ) prilikom ulaska u nasu svetu Srbiju .
А зато се развела од Бреда...  Smile А ја се чудим зашто човек тражи утеху наоколо.
Придружујем се твојим предлозима и надам се да Анђа као наш представник следи твоје инструкције.

A Nastasja je dobila direktivu da obradjuje Breda, za to je obucena u tajnim centrima KGB-a na severnom polu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
cim me skorpi pljuje znaci da sam itekako u pravu...

zivi bili pa videli slom Amerike.... isto tako ste kenjali i pre godinu kada je bilo reci da su ameri u krizi i da nemaju leba da jedu.. kao ameri su najjaci i sta je bilo sad... propadaju polako i nezadrzivo... ili ce da krenu u sveopsti rat ili ce pomreti od gladi... pobice se ko zecevi a juznoamerikanci se grupisu, kontrola nafte i energenata.... sa druge strane Rusi i Kinezi...  i ko prica da moramo da uvedemo vize jer smo onda sengen zona????  ja vecu glupost nisam cuo...   Smile Smile Smile Smile  to su nam zalepili uslov jos jedan da se odmaknemo od Rusa.... sledeci uslov ce biti da se okanemo juznog toka kao sto su Bugare ucenili pa sad nesto cinculiraju, ne znaju ni sami gde ce...

anea, ako su oni koji dozivljavaju Srbiju kao svoju zemlju, samo oni sa tvojim nacinom razmisljanja i tvojim stavovima, propade nam zemlja....
Tako je Rasho, majku im imperijalisticku. Zazeleo si se ti sise od ruskog bika. Bice, bice ne brini.
Izgleda da cemo morati da nadoknadimo ono sto smo ih oterali 48-e. Da malo i mi ko Rumuni, Madjari i Bugari.
Tako su i oni sisali njiove krave, a oni njihovog bika, pa ko je preziveo udar kiseline. Smile Smile Smile
Tako se i za Slobu kaze da je bio totalni alkoholicar u zadnje dane na vlasti, pa su ga budili pijanog i izvestavali: evropa samo sto nije zaratila. Smile Smile Smile
On pijan, narod izbusen, gladan pretucen sav u krpama pa isturi onako bradu i drekne: Srbija se saginjati nece. Smile Smile Smile
Tako i ti rasho. Kad cemo onaj viski? Kad padne amerika? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Srpska posla, sedi i cekaj da komsiji crkne krava, a ona tek prdnula. Ljudi nisu mrdnuli iz svog mesta dalje nego sto vozi gradski saobracaj i vec znaju sta je i kako je u Americi i Rusiji. Al Srbin je najpametniji, samo sto je najpametniji Srbin svoju karijeru napravio bas u Americi, u Srbiji mu je bila velika konkurencija od prepametnih
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Srpska posla, sedi i cekaj da komsiji crkne krava, a ona tek prdnula. Ljudi nisu mrdnuli iz svog mesta dalje nego sto vozi gradski saobracaj i vec znaju sta je i kako je u Americi i Rusiji. Al Srbin je najpametniji, samo sto je najpametniji Srbin svoju karijeru napravio bas u Americi, u Srbiji mu je bila velika konkurencija od prepametnih
Tacno. Nije to da kazes, 'srpska posla', nego su namerno napravljeni ovi Us*ni hibridi, koji su umislili da su Srbi.
Moras na necemu da gradis neku nazovi strategiju lopovluka.
tesi ga da je junak, a on u krpama, sav u krvi, puzi, trazi jedan evric, trazi neku vizu, ceka neke Ruse, mase nekom ruskom tenku a misli da je Karadjordje konobar koji je izmislio shniclu.
Hajde da 99% ne zna prva cetiri stiha iz Pocetka Bune protiv Dahija.Na opkladu.
Isti taj koji ceka ruski tenk, se raspituje dal moze negde  da ide sa biopasosem da rmbaci, da cuva neke kuce po Parizu, da pere sudje, pa ako mu Bog stavi ruku na glavu, evo ga kako se vrati sa par stotki i kurci se po kafanama da je neka marka.
Niko da mu kaze da je ruski tenk na platnom spisku ujka Sema. ceka ko Rasha da propadne amerika. Smile Smile Smile

To je i kraj komunjara: crkavanje ko beda  a mislis da si prav. Ima gi jos da se gleda. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2009, 00:30:29 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ja sam jednom radio intervju sa tipom koji je bio predstavnik firme "Air Traktor" za Evropu. E, taj tip je imao pricu da je maltene nepismen zapuco za Australiju, pa je tamo kod nekog tipa radio na farmi, pa ga je vozikao na aerodrom posto je ovaj bio lovaran i imo para za neke pajpere. Ovom se to svidelo i danju je radio, nocu ucio za polaganje pilotske. Naravno, polozio je i jasno, radio je i dalje i polagao i dalje i na kraju postao to sto jeste. Tip se na vazduhoplovnoj izlozbi u Berlinu setao u majci kratkih rukava i naravno, sam je pilotirao avion firme koju je zastupao i kako bi bilo drugacije, znao je svaki detalj o avionu al ne nabiflano iz knjiga dva dana pred izlozbu. E, tu sam video kolko je cova koji je bio ispred mene skroman a kolko vredniji od mene.
A ostatak ceka i dalje samrtni ropac krave, ceka Ruse koji daju besplatan gas, benzin, 1000 € za izmisljena radna mesta i naravno, milion ruskih vojnika da oslobodi i cuva Kosovo.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat
A ostatak ceka i dalje samrtni ropac krave, ceka Ruse koji daju besplatan gas, benzin, 1000 € za izmisljena radna mesta i naravno, milion ruskih vojnika da oslobodi i cuva Kosovo.

Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

Kako je moguce da u americi ima prosjaka?  Smile
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N8-00
bolje pod ruskom nego pod americkom....evo vec 10 godina smo pod amerima i ne hvala, ne moze gore...

kod Rusa si mogao da ides kad si hteo, samo odes u policiju da ti udare pecat u pasos ili ako imas hotel rezervaciju i cao dovidjenja.....

skorpi, a sad je sloba i pio.... mora da se i nabadao u venu, jurio klinke, prinosio zrtve Satani....  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile  jaoooo, ciko, ciko..... sta sve neces izmisliti....   Smile Smile Smile  al volim ja tu tvoju zlobu i pakost i taj cinizam....  uveseljavaju me.... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.