Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
ma ne lupetajte vise sa tim pasalucima to su turske tvorevine ako se srbija raspadne sigurno se zbog turaka nece raspasti pa o tim pasalucima glupo pricati
Zaavisi ako budemo nastavili sa gazda Slobinim tekovinama i tradicijom, onda sigurno hoće (Koštunica). E sada ako promenimo neke stvari i otkačimo kornjaču (Koštunica), mislim da neće.
Takođe potrebno je da svedemo uticaj raznih patri(j)ota tipa Toma Nikolić & co. na najmanju moguću meru. Ti ljudi samo mogu ( a i hoće, željni su pljačke ) da nas uvuku u nekakve sukobe i ratove u kojima možemo samo da budemo poraženi i poniženi
Sstanko, oni bi da razvale Srbiju po svaku cenu, zar je nisu bombardovali bez odluke UN, zar nisu Ameri krenuli sami pa su im se brže-bolje priključili dupeuvlakači itd. Ako ti bombe nisu bile dovoljan dokaz, kakav drugi ti treba? Nemoj da brkaš lončiće pa da misliš da je njima važno ko je na vlasti. Ovi su sad kao demokratska vlada za koju su se nadali da će sama da rasturi zemlju, pa kad su se pokazali da neće, sad im na vlasti treba neko ko će to dobrovoljno da uradi. A ove fore EU, partnerstvo za mir, evropski parlament i ostalo su samo maska za njihove interese i namere. Mi smo samo virus slobodoumlja i samosvesti, doduše sada prilično slabašan, koji treba po svaku cenu uništiti.