russiaovo se vrti u srbiji hahahahhahahahhaa :d :d :d jeste bijedni. . . Tražite pomoć rusije. . . Nemožete se sami suočit sa svojim genocidima i problemima. . . ja i moj narod imamo burek,tufahije. . . A vi imate samo turske stvari: jelek. . .
[Edit by vlado85: Zabranjeno pisanje ALL CAPS pravilnikom Politickog ~ Geopolitickog foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
Posljenji prekrsaj. Jos jedan i letis sa foruma.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 18:02:49 od vlado85 »
pa možemo i mi iran pozvat da vas otjera u pm..ali vas žalimo pa nećemo a što se tiče upozorenja....srce mi se slama
Odavno se nisam ovako nasmijao,sta je nema vise SAD,Engleska,Njemacaka,NATO upomoc svi su vas ostavili sad bi Iran zvao da ti pomogne,sto ne i Afganistan?
turci su vam sve donijeli,a vi govna nezaHvalna...
ovde je turska samo donela podelu, stradanje i smrt. da nas nisu dirali ko zna kako bi danas srbija izgledala, a ti bi se btw. zvao mirko a ne mirza. cuo sam ja za slicnu teoriju od nekih turskih istoricara, kako je ovo sve trebala da bude turska ali su zapadne obavestajne slube nagovorile srbe, grke i ostale da se odcepe! brate, ovo moze biti samo evropa ili nezavisna srbija, nijedna druga opcija ne dolazi u obzir, makar nas do poslednjeg istrebili!
Kamaro24 ne vrijedi se raspravljati. Da je on dosao sa Turcima, pa ajde njemu na cast. Nego su njegovi zbog straha primili Islam, tursku vjeru, da ih ne bi dirali i sada ovdje prica o junastvu. Zalost...
Srbi navijaju da rasparča BiH, Bošnjaci da se rasparča Srbija... i kakvu mi onda budućnost gradimo na ovom glupavom balkanu ? Amerikanci drže i Bosnu i Srbiju (Kosmet) pod kontrolom, tako da nam komotno može biti svejedno šta će biti.
U pravu si... Dok se Svjetski poredak ne izgradi na demokratskim principima iz cega proizilazi vladavina medjunarodnog prava, bice takvih uticaja SAD. Sta takva politika SAD donosi? Donosi nuklearno naoruzavanje kako bi se zastitili politicki interesi, a to siguno nasu planetu ne vodi ka pravom putu...