stvarno ne razumem šta si hteo ovim da dokažeš... naziv ove teme je da li će radikali ikad preuzeti vlast i u poslednjim postovima sam ti argumentovao zašto neće nikad to učiniti... već sam rekao da je SRS najjača pojedinačno stranka i to niko ne spori, ali džaba im i ako porastu na milion i po glasača jer ostatak građana ih gleda kao na najgori partiju i nikada za njih ne bi glasali... seti se poslednjih predsedničkih izbora, koliko je DS imala procenata birača pa je Tadić opet pobedio Nikolića isto će se desiti i ove godine jer, još jednom ponavljam radikali su najjača pojedinačno stranka a isto tako su i najomraženija stranka u Srbiji
i tu si u pravu. radikalima i odgovara da budu večita opozicija...najjači su pojedinačno a nemaju nikakvu obavezu i uticaj za Srbiju i mogu večito da kenjaju šta hoće jer ne snose nikakvu odgovornost... sve govori sinoćna poruka Tome Nikolića svojim biračima da navodno sačekaju još malo tj. sledeće izbore pa će moći sami da formiraju vladu...pa u to može samo da poveruje neko ko ne razmišlja svojom glavom ili je baš toliko naivan...tako će reći i na sledećim, pa na sledećim i sve tako, a oni na vlast nikada neće doći ne zato što se plaše odgovornosti već upravo to što si i rekao ''dovoljno je njima da drze opstine,i to su lepe parice''
da bi ti na sve odgovorio sto si napisao morao bih ici u off a i sve je vec na drugim temama objasnjeno u detalje tako da oko svih tih stvari nema vise zanune, nego, siguran sam da ti mozes da napises milione razloga zasto je SRS-u bolje u opoziciji ali to je univerzalno za sve stranke... svaki put kada bilo sta napises lose ili negativno o SRS-u seti se da opozicija uvek jaca kada pozicija nije dobra... licno sam ponosan sto je SRS najjaca stranka u Srbiji i sto ce voditi kljucne delove Srbije (Bg, Ns, Vojvodinu,...) kao sto sam napisao zao mi je sto Srbija nece biti kao Novi Sad ali sta da se radi.
Svi znamo da je Seselj prodao predsednicke izbore Milosevicu (1997 bejase?)
Da li Vucic planira ikada da preuzme vlast ili mu je lepo sa 2000e u dzepu da prica o siromasnom narodu, u ladovini i opoziciji.
Verujem da ce zauvek ostati opozicija. Naprave po koji miting, dignu po 2.000.000 din za putne troskove i boli ih uvo sto narod nema leba.
Nece, jer oni i ne zele da zavladaju. Njima je najbolje u jakoj zavetrini srpske opozicije i da kao po obicaju laju i laju, a ne resavaju probleme. To je na najbolji moguci nacin pokazao Toma kada je posle rezultata rekao da SRS nece ni sa kim u koaliciju. Trt Milojka...