U anketi na ovom forumu trenutno dele 3 i 4 mesto.
pa dobro sad ovo ovde na forumu nije nikakvo merilo ...mogu i ja da se registrujem sa 15 različitih mesta pa da glasam za jednog te istog 15 puta...ali da im pada rejting to je činjenica
Stranci treba da prihvate onu stranku koju narod izabere i tu svaka prica staje. Odnos SRS-a i stranaca, mislim da ce biti jedno veliko pozitivno osvezenje za Srbiju i da vise ne gledamo Havijera Solanu i slicne koji su dozbolili i naredili da nas bombarduju.
Nedelju dana je sigurno kratak rok za neke velike reakcije ali siguran sam da ce ds i ostali krenuti od prvog dana sa velikim anti reklamama jer ipak su oni u tim ministarstvima vec godinama i poznaju ih dovoljno da mogu da neke probleme izbace na videlo preko kojih su i oni sami presli. Verujem da ce biti i politicara koji ce pobeci preko. Konkretno mislim na Dinkica i mozda jos neke ali nisam bas sada preterano upucen u to.
Radikali kao jedina opcija koja je ostala Srbiji sada, jer DS i DSS ocigledno nisu dobitna kombinacija jer da jesu SRS ne bi toliko jacao, bice promenjeni i zamenjeni mnogo lakse nego ovi sada jer ako mi kao narod treba da trpimo jos neke toliko dugo kao ove sada onda je to ravno propasti.
@Anea
da li mislis da te tvoje provokacije tipa - moj tata je jaci od tvog tate - jos uvek deluju?
Stranci treba da prihvate onu stranku koju narod izabere i tu svaka prica staje. Odnos SRS-a i stranaca, mislim da ce biti jedno veliko pozitivno osvezenje za Srbiju i da vise ne gledamo Havijera Solanu i slicne koji su dozbolili i naredili da nas bombarduju.
Nedelju dana je sigurno kratak rok za neke velike reakcije ali siguran sam da ce ds i ostali krenuti od prvog dana sa velikim anti reklamama jer ipak su oni u tim ministarstvima vec godinama i poznaju ih dovoljno da mogu da neke probleme izbace na videlo preko kojih su i oni sami presli. Verujem da ce biti i politicara koji ce pobeci preko. Konkretno mislim na Dinkica i mozda jos neke ali nisam bas sada preterano upucen u to.
Radikali kao jedina opcija koja je ostala Srbiji sada, jer DS i DSS ocigledno nisu dobitna kombinacija jer da jesu SRS ne bi toliko jacao, bice promenjeni i zamenjeni mnogo lakse nego ovi sada jer ako mi kao narod treba da trpimo jos neke toliko dugo kao ove sada onda je to ravno propasti.
Sve to lepo zvuči, samo nisam ja baš siguran da će to biti tako... Mladić sigurno neće biti izručen, pritisak će se povećavati, samo ne znam do koje tačke... Mislim da su, u tom slučaju, sankcije sasvim moguć potez..
pa mi biramo... ne politicari. Pa mi smo oni koji ih mozemo staviti a i skinuti
Mladic nije ni sada izrucen a taj "vruc krompir" ce se prebaciti na bilo koga da dodje na vlast. (da ne ulazimo sada u legitimitet haga i slicno)
Sankcije smo mi dobili i zbog secera za vreme DS-a a one mogu i sutra da na budu nametnute ponovo... to nema veze sa vlasti.
@Imaginelo
nisam kompetentan da pricam sta se tamo desava jer nisam ucesnik tamosnjeg zivota, siguran sam da ovde na forumu ima onih koji mogu mnogo kvalitetnije ucestvovati u debati na tu temu
« Poslednja izmena: 18. Jan 2007, 00:12:41 od nbns »