Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li će posle 12. 10. Lajčak napraviti novi državni udar u BiH  (Pročitano 60532 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E sad malo tema!
Gospodo,upravo je rijesena najveca kriza u BIH poslije rata!
Ima li iko kakav komentar?
Ja mislim da je rijesena upravo onako kako samo moze da funkcionise BIH,a to je dogovorom tri naroda!
Ovo rijesenje ja bas onako karakteristicno za ovu drzavu,Lajcak je dobio svoju vecinu o odlucivanju a Srbi da ukoliko budu protiv odlucuje dvije trecine entiteskih politicara!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
SonyEricsson k800i i D820
E sad malo tema!
Gospodo,upravo je rijesena najveca kriza u BIH poslije rata!
Ima li iko kakav komentar?
Ja mislim da je rijesena upravo onako kako samo moze da funkcionise BIH,a to je dogovorom tri naroda!
Ovo rijesenje ja bas onako karakteristicno za ovu drzavu,Lajcak je dobio svoju vecinu o odlucivanju a Srbi da ukoliko budu protiv odlucuje dvije trecine entiteskih politicara!

Evo mog druga...pa sta je se rijesilo...oko cega su se slozili, nisam upucen? Ima li negdje za procitati?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Ja ne razumjem zašto ste vi zapeli za taj popis, pa on bi štetio i vama koliko i nama, a možda je vama samo bitno da na papiru dobijete da je RS ˝čista˝  a za ostale dijelove vas nije briga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jednoglasno usvojen poslovnik o radu
30.11.2007.

Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH jednogalsno je na današnjoj vanrednoj sjednici u Sarajevu usvojio izmjene i dopune Poslovnika o radu ovoga doma.

Usvojenim izmjenama sve odluke u Domu naroda i Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH biće donošene većinom glasova onih koji su prisutni i koji glasaju. Pri usvajanju odluka maksimalno će se nastojati da većina glasova prisutnih uključuje najmanje jednu trećinu glasova delegata ili poslanika sa teritorije svakog entiteta. U slučaju da većina glasova ne uključuje jednu trećinu glasova sa teritorije svakog entiteta predsjedavajući Doma i njegovi zamjenici sastaće se kao komisija i pokušati da obezbijede saglasnost u roku od tri dana nakon glasanja. Usvojenim izmjenama i dopunama predviđeno je da se - ako članovi kolegijuma ne uspiju postići saglasnost u roku od tri dana nakon glasanja - odluke donose većinom glasova onih koji su prisutni i glasaju pod uslovom da glasovi protiv ne smiju da sadrže dvije trećine ili više glasova delegata ili poslanika izabranih iz svakog entiteta.

Delegati su ratifikovali sporazume između BiH i Evropske zajednice o readmisiji lica koja borave bez dozvola i o viznim olakšicama.

Verifikovanjem sporazuma o viznim olakšicama stiču se uslovi da nekoliko kategorija građana BiH od 2008. godine lakše dobijaju vize za ulazak u zemlje EU.

Sporazum o viznim olakšicama BiH potpisala je sa EU 18. oktobra u Briselu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Mnogi eksperti kazu da postoji mogucnost da Bosnjaka trenutno u BIH ima preko 50%

To je ocigledno. Nikad ova zemlja nije bila na nizim granama, nikad ovako ponizena i nikad nije pala u ovakav kulturni i svaki drugi ambis. Svi znamo ko su nosioci svih "naprednih" ideja koje su od BiH napravile drzavu "za ponjeti"...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Lajčak: Današnji dogovor omogućava usvajanje akcionog plana za reformu policije
Miroslav Lajčak

SARAJEVO, 30. NOVEMBRA (SRNA) - Visoki predstavnik u BiH Miroslav Lajčak izjavio je da dogovor parlamentaraca o izmjenama poslovnika o radu oba doma Parlamentarne skupštine BiH omogućava institucijama BiH da se vrate na evropski put i u zvaničnoj proceduri usvoje Akcioni plan za reformu policije.

"To bi vratilo BiH u proces evropske integracije", rekao je visoki predstavnik.

Lajčak je naglasio da su usvojeni amandmani u potpunosti u skladu sa Ustavom, te da je mogućnost blokiranja rada Parlamenta neprisustvovanjem sjednicama u najvećoj mogućoj mjeri eliminisana.

"To znači da izabrani predstavnici moraju da dolaze na posao i zaraditi svoju platu", poručio je Lajčak.

On je pozdravio odluke oba doma Parlamentarne skupštine BiH da, kako se navodi u saopštenju OHR-a, usklade svoje poslovnike sa Ustavom.

"Ovo je dobar dan za BiH i njene građane. Dogovor parlamentaraca ispunjava zahtjeve koje sam postavio 19. oktobra", rekao je Lajčak.

RTRS 30.11.2007.

I kako se zove bitka u kojoj svi pobede?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Mnogi eksperti kazu da postoji mogucnost da Bosnjaka trenutno u BIH ima preko 50%

To je ocigledno. Nikad ova zemlja nije bila na nizim granama, nikad ovako ponizena i nikad nije pala u ovakav kulturni i svaki drugi ambis. Svi znamo ko su nosioci svih "naprednih" ideja koje su od BiH napravile drzavu "za ponjeti"...
Krajnje je ružno kriviti jedan narod za sve ono loše što se dešava u BiH, pa nisu valjda Bošnjaci krivi za to što su vašeg borca osudili na 6 mjeseci zatvora zato što je posjekao 3  bukve, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što vas je Dodik pokrao za 150 000 000KM, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što je privredni rast RS manji od 2%, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što je BL na crnoj listi State Departmenta, ali kome ja pričam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Ja ne razumjem zašto ste vi zapeli za taj popis, pa on bi štetio i vama koliko i nama, a možda je vama samo bitno da na papiru dobijete da je RS ˝čista˝  a za ostale dijelove vas nije briga

ko kaze da bi nama stetio cak naprotiv sve bi se vidjelo i sve bi se znalo a mnogi argumenti koje danas koriste Bosnjacki politicari ne bi vise bili validni i politika prema RS  bi se morala menjati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung S7220

I kako se zove bitka u kojoj svi pobede?
Mislim da smo mi najvise dobili... Nemam vremena, a bas bih volio da vidim komentare prenapuhanih ultra nacionalistickih klinaca iz Federacije BiH. RS koliko se sjecam, po njima je davno nestala...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10

Krajnje je ružno kriviti jedan narod za sve ono loše što se dešava u BiH, pa nisu valjda Bošnjaci krivi za to što su vašeg borca osudili na 6 mjeseci zatvora zato što je posjekao 3  bukve, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što vas je Dodik pokrao za 150 000 000KM, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što je privredni rast RS manji od 2%, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što je BL na crnoj listi State Departmenta, ali kome ja pričam...
Ja stvari gledam globalnije. Dobro znamo ko je odlucio da od ove zemlje napravi invalida kojem ce trebati americke stake da bi uopste stajao.  Znamo koji element je bio kroz cijelu istoriju ove zemlje destruktivan i nezainteresovan za njeno kulturno i politicko otreznjenje...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.