Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li će posle 12. 10. Lajčak napraviti novi državni udar u BiH  (Pročitano 60420 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung S7220
Додик: Они који су рушили Српску сада се боре да спасу БиХ

СРЕБРЕНИЦА, 30. НОВЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Владе Републике Српске /РС/ и лидер Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ Милорад Додик изјавио је данас у Сребреници да је РС трајна категорија, а да се они који су хтјели да је разоре сада боре да спасу БиХ.

"Избор Рајка Кузмановића за предсједника РС ојачаће њене позиције и рад њеног руководства" - поручио је Додик на предизборној трибини СНСД-а, којој није присуствовао предсједнички кандидат СНСД-а Рајко Кузмановић због раније преузетих обавеза.

Предсједник СНСД-а, обраћајући се присутнима у препуној сали сребреничког Дома клутуре, рекао је да професор Кузмановић нема мрље у својој дугој каријери у којој је обављао многе значајне дужности и да га је због тога предложио за предсједника РС.

Додик је позвао Сребреничане да изађу на предстојеће предсједничке изборе и дају глас професору Кузмановићу.

Он је нагласио да се економско стање посљедњих година побољшава, а да ће у идућој години велика средства бити уложена у унапређење здравства, чему је Влада РС дала приротет.

Додик је најавио да ће приликом завршетка изградње путева средствима Владе РС на овом подручју бити организована велика свечаност, којој ће присуствовати руководство Србије са којим ће бити договорена изградња још једног или два моста преко Дрине у средњем Подрињу.

Премијер Додик истакао је да су политичари из Сарајева хтјели да истргну Сребреницу из уставно-правног поретка РС, али да, захваљујући јединству руководства РС, до тога није дошло - нити ће доћи.

"Имајући у виду пресуду Хашког трибунала да је у Сребреници почињен геноцид, као и сазнање да људи овдје тешко живе и да међународне организације обнављају само бошњачку имовину, Влада РС је сачинила Програм и ове године у обнову инфраструктуре и за друге пројекте на подручју Сребренице уложила око 42 милиона КМ, чиме ће се исправити неправда према српском становништву коју причињавају међународне организације, а у потпуности ће се реализовати Владин програм који ће омогућити побољшање услова живота за све грађане Сребренице" - рекао је Додик.

Он је додао да ће Влада ово подручје и даље третирати као простор од посебног социо-економског интереса и наставити улагати у развој привреде и отварање нових радних мјеста како би се створили услови за нормалан живот људи у Сребреници.

Додик је нагласио да је, захваљући прошлогодишњим изборним резултатима и компактности руководства, РС сада политички најстабилнија од свог настајања, да измирује све обавезе и да је у процесу приватизације обезбијеђено 1,5 милијарди марака за њен развој, а да ће Сребреница и даље бити приоритет.

Предизборни скупови СНСД-а данас ће бити одржани у Братунцу и у Зворнику.

PTPC
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Mnogi eksperti kazu da postoji mogucnost da Bosnjaka trenutno u BIH ima preko 50%

To je ocigledno. Nikad ova zemlja nije bila na nizim granama, nikad ovako ponizena i nikad nije pala u ovakav kulturni i svaki drugi ambis. Svi znamo ko su nosioci svih "naprednih" ideja koje su od BiH napravile drzavu "za ponjeti"...
Krajnje je ružno kriviti jedan narod za sve ono loše što se dešava u BiH, pa nisu valjda Bošnjaci krivi za to što su vašeg borca osudili na 6 mjeseci zatvora zato što je posjekao 3  bukve, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što vas je Dodik pokrao za 150 000 000KM, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što je privredni rast RS manji od 2%, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što je BL na crnoj listi State Departmenta, ali kome ja pričam...
Ja stvari gledam globalnije. Dobro znamo ko je odlucio da od ove zemlje napravi invalida kojem ce trebati americke stake da bi uopste stajao.  Znamo koji element je bio kroz cijelu istoriju ove zemlje destruktivan i nezainteresovan za njeno kulturno i politicko otreznjenje...
A ti znači stvari gledaš globalnije, fino, e pa onda pogledaj ko želi da sjebe ovu zemlju, ko je mrzi, ko je stalno koči??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia E50
Sporazum BiH i EU sledeće nedelje?
Subota, 1. decembar 2007. 10:12

Samo dan pre isteka roka koji je dao visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Miroslav Lajčak, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH usvojio je izmene i dopune Poslovnika o radu, čime je praktično okončana i kriza u BiH.

Politički lideri i medjunarodna zajednica pozdravili su usvajanje izmena o poslovniku, ocenjujući da je BiH korak bliže ka Evropskoj Uniji (EU) i da bi uskoro mogla potpisati sporazum Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SAA).

Predsednik Vlade RS Milorad Dodik ocenio je da je veoma važno da je usvojenim poslovnicima o radu oba doma Paralamentarne skupštine BiH način odlučivanja ostao u skladu sa ustavom i da je onemogućeno preglasavanje, prenosi portal Radio-televizije Republike Srpske.

Dodik je rekao da su usvajanjem poslovnika o radu oba doma Paralamentarne skupštine BiH stvoreni uslovi da se odnosi u BiH konačno normalizuju.

"U onome što smo dogovorili Miroslav Lajčak i ja treba videti izlaz iz krize u BiH. Raduju me saznanja da će takav razvoj omogućiti da se već u idućoj sedmici ozbiljno pojača dinamika za parafiranje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju EU", rekao je Dodik i podsetio da je uslov za parafiranje ovog sporazuma bio reforma policije u BiH.

Potpredsednik HDZ BiH Niko Lozančić kazao je da su parlamentarci odmah nakon postizanja sporazuma o Poslovniku od visokog predstavnika Miroslava Lajčaka dobili uvjeravanja da bi već naredne sedmice BiH mogla parafirati SAA.

Član Predsedništva BiH i lider Stranke za BiH Haris Silajdžić izjavio je za "Dnevni avaz" kako očekuje da će BiH u najkraćem mogućem roku parafirati SAA sa EU.

"Nadam se da će EU prepoznati pozitivne korake koje je BiH napravila u zadnjih nekoliko dana, pogotovo u vezi s političkim dogovorom o Poslovniku Parlamenta BiH. Ovo rešenje u potpunosti uskladjuje pitanja kvoruma, glasanja i ostalih delova Poslovnika sa Ustavom BiH i predlogom visokog predstavnika, te onemogućava blokadu rada i odlučivanja kroz izostanak sa sednica. Politički dogovor otvara realne mogućnosti za rešavanje ostalih pitanja u BiH", istakao je Silajdžić.

Mladen Ivanić, predsednik PDP-a, takodje veruje da će BiH naredne sedmice moći parafirati SAA i očekuje da u narednih deset do 15 dana bude formirano i novo Saveta ministara, ali i da se politička kriza skroz privede kraju.

I lider HDZ-a 1990 Božo Ljubić je optimističan i smatra da su se stekli svi uslovi da BiH iduće sedmice parafira SAA ističući da još treba rešiti Zakon o Savetu ministara, o čemu je, kako je podsetio, postignuta saglasnost lidera šest vodećih stranaka na sastanku u Sarajevu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mnogi eksperti kazu da postoji mogucnost da Bosnjaka trenutno u BIH ima preko 50%

To je ocigledno. Nikad ova zemlja nije bila na nizim granama, nikad ovako ponizena i nikad nije pala u ovakav kulturni i svaki drugi ambis. Svi znamo ko su nosioci svih "naprednih" ideja koje su od BiH napravile drzavu "za ponjeti"...
Krajnje je ružno kriviti jedan narod za sve ono loše što se dešava u BiH, pa nisu valjda Bošnjaci krivi za to što su vašeg borca osudili na 6 mjeseci zatvora zato što je posjekao 3 bukve, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što vas je Dodik pokrao za 150 000 000KM, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što je privredni rast RS manji od 2%, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što je BL na crnoj listi State Departmenta, ali kome ja pričam...
Daj sta pricas.Prestanite kriviti samo RS.Ovaj dogovor ti je primjer kako stvari treba da funkcionisu u BiH,samo dogovorom sva tri naroda a ne kukanjem i trazenjem od Lajcaka da vam nametne zakone i da sjebe RS!
Sto se tice tvoje tvrdnje o losem stanju u RS stvarno tesko da imam kakav komentar!Prosjek plate po posljednjem istrazivanju je za 30 KM manji u RS nego u Federaciji a 2001 bio je gotovo duplo manji,to ti valjda dovoljno govori o napretku.Republika Srpska ide naprijed,mnogo brze nego Federacija javana je tajna da bi mnogi gradjani Federacije zeljeli tako agilnog premijera kao sto je Dodik!Sto se tice aludiranja na izgradnju zgrade Vlade RS ja zivim u Banjaluci i kazem ti da 90 % gradjana podrzava izgradnju zgrade,ali naravno uvijek ce postojati i oni koji su protiv!
I jos nesto ovo je ozbiljan forum i naravno mozemo suprostaviti misljenja ali nije u redu da lazemo,a ti lazes,Banja Luka nije na crnoj listi Stejt Departmenta!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10

Krajnje je ružno kriviti jedan narod za sve ono loše što se dešava u BiH, pa nisu valjda Bošnjaci krivi za to što su vašeg borca osudili na 6 mjeseci zatvora zato što je posjekao 3 bukve, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što vas je Dodik pokrao za 150 000 000KM, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što je privredni rast RS manji od 2%, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što je BL na crnoj listi State Departmenta, ali kome ja pričam...
Daj sta pricas.Prestanite kriviti samo RS.Ovaj dogovor ti je primjer kako stvari treba da funkcionisu u BiH,samo dogovorom sva tri naroda a ne kukanjem i trazenjem od Lajcaka da vam nametne zakone i da sjebe RS!
Sto se tice tvoje tvrdnje o losem stanju u RS stvarno tesko da imam kakav komentar!Prosjek plate po posljednjem istrazivanju je za 30 KM manji u RS nego u Federaciji a 2001 bio je gotovo duplo manji,to ti valjda dovoljno govori o napretku.Republika Srpska ide naprijed,mnogo brze nego Federacija javana je tajna da bi mnogi gradjani Federacije zeljeli tako agilnog premijera kao sto je Dodik!Sto se tice aludiranja na izgradnju zgrade Vlade RS ja zivim u Banjaluci i kazem ti da 90 % gradjana podrzava izgradnju zgrade,ali naravno uvijek ce postojati i oni koji su protiv!
I jos nesto ovo je ozbiljan forum i naravno mozemo suprostaviti misljenja ali nije u redu da lazemo,a ti lazes,Banja Luka nije na crnoj listi Stejt Departmenta!

Ako misliš da meni nije drago što su se dogovorili onda se varaš.
Da RS ide naprijed sa in. rastom manjim od 2%, dok je npr. u Federaciji 11%, to povećanje prosječne plate je prividno zbog povećanja plata u vašim entitetskim institucijama.
Ja još nisam čuo da je bilo ko iz federacije pohvalio Dodika za bilo što, pa kako onda možeš tvrditi da mi želimo jednog Dodika, neka hvala. Smile
Pa vidiš to što vi odobravate pljačku vaših para to je vaš problem.
Američkim diplomatama je zabranjeno da vode svoje porodice u BL, među BL na spsku su još Bagdad, Kabul...to se da lako provjeriti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ako misliš da meni nije drago što su se dogovorili onda se varaš.
Da RS ide naprijed sa in. rastom manjim od 2%, dok je npr. u Federaciji 11%, to povećanje prosječne plate je prividno zbog povećanja plata u vašim entitetskim institucijama.
Ja još nisam čuo da je bilo ko iz federacije pohvalio Dodika za bilo što, pa kako onda možeš tvrditi da mi želimo jednog Dodika, neka hvala. Smile
Pa vidiš to što vi odobravate pljačku vaših para to je vaš problem.
Američkim diplomatama je zabranjeno da vode svoje porodice u BL, među BL na spsku su još Bagdad, Kabul...to se da lako provjeriti
Ti dobro znas da Republika Srpska napreduje mnogo brze od Federacije.Vrlo dobro znam kakve su plate i koliko su se povecale u zadnjih godinu dana i to ne u institucijama vec u firmama kojae je nema veze sa institucijama(inace u jednoj takvoj i ja radim).Taj problem sa visokim prosjekom plata zbog mnogo administracije imate vi u Federaciji to necu da objasnjavam.Cinjenica je da su i cjena mnogo nize kod nas nego u Federaciji!Ali sto se tice vaseg napretka i vasih plata s obzirom na pomoc koju ste dobili od zavrsetka rata koja je 10 puta veca nego pomoc koju je dobila RS dosad ste trebali biti Svicarska a ne dozvoliti da vas stigne Republika Srpska.Ali u principu sve to nije bitno,mene koliko raduje napredak RS isto toliko raduje napredak Federacije,ali nije mi jasno kada ce te prestati sa omalovazavanjem jer meni apsolutno nije bitno sto ti mislis o RS vec mi je bitno to da ona napreduje i da ima vodje koje je narod izabrao i koje ce opet izabrati na izborima i to dovoljno govori o tome koliko je narod zadovoljan!
Ti ako nisi stanovnik RS-a onda nisi ni placao porez u RS-u sto znaci da nisi pokraden,a ja podrzavam izgradnju zgrade Vlade kao i vecina stanovnika RS,ako ti nije jasno evo slusaj,prije posljednjih izbora se znalo da ce Dodik praviti zgradu i koliko ce biti potroseno,pa ga je narod velikom vecinom izabrao,toliko o ogorcenosti zbog zgrade.
Opet lazes da je zabranjeno nesto americkim diplomatama,to nije tacno.Dodji u Banjaluku nadji zgradu Americkog konzulata pa ces vidjeti i diplomate i supruge cak i djecu ali posto kazes da je tvoju tvrdnju lako dokazati molim te da je dokazes!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10

Krajnje je ružno kriviti jedan narod za sve ono loše što se dešava u BiH, pa nisu valjda Bošnjaci krivi za to što su vašeg borca osudili na 6 mjeseci zatvora zato što je posjekao 3  bukve, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što vas je Dodik pokrao za 150 000 000KM, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što je privredni rast RS manji od 2%, pa nisu valjda Bošnjaci krivi što je BL na crnoj listi State Departmenta, ali kome ja pričam...
Ja stvari gledam globalnije. Dobro znamo ko je odlucio da od ove zemlje napravi invalida kojem ce trebati americke stake da bi uopste stajao.  Znamo koji element je bio kroz cijelu istoriju ove zemlje destruktivan i nezainteresovan za njeno kulturno i politicko otreznjenje...
A ti znači stvari gledaš globalnije, fino, e pa onda pogledaj ko želi da sjebe ovu zemlju, ko je mrzi, ko je stalno koči??
Razlog mrznje (bolje receno prezira) jednih je plod rada drugih...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
LAJČAK: DEJTONSKI USTAV NEĆE DOVESTI BiH U EU

SARAJEVO – Visoki predstavnik u BiH Miroslav Lajčak ocenio je da je potrebno menjati Ustav BiH i da Dejtonski ustav neće odvesti BiH u EU.

On je dodao da ta zemlja ne funkcioniše kao normalna i zdrava demokratska država i da je za njenu evropsku budućnost potreban dogovor vodećih političkih lidera.

Članstvo u EU zahteva korenite promene društva u BiH, dodao je Lajčak obraćajući se u Sarajevu studentima Fakulteta političkih nauka, na svečanom otvaranju studija „Diplomatija u savremenom svetu”.

Visoki predstavnik je podsetio da u BiH ne postoji jedinstven stav kada je u pitanju istorija države, zakon o državnim praznicima, kao i da u BiH postoji „više koncepcija funkcionisanja države”.

Lajčak je ocenio da će, kada BiH potpiše Sporazum o pridruživanju sa EU, tek tada početi ozbiljan proces koji podrazumeva usvajanje hiljada stranica raznih zakona.

Beta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Razlog mrznje (bolje receno prezira) jednih je plod rada drugih...
Znači vrtimo se u krug

@qqqwww
Srpska napreduje, naravno vi već idete autoputem BL- Laktaši Smile
Meni je svejedno da li će Dodik pokrasti 10 maraka ili 10 000 000 000, ali mi je čudno da je i vama svejedno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
a sto tebe interesuje sta premijer druge drzave radi? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

morao sam ovo da napisem...bilo je jace od mene Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.