Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li će posle 12. 10. Lajčak napraviti novi državni udar u BiH  (Pročitano 61001 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
i mi imamo pravo na Bosnu Smile
Imate, imate,i 22% teritorije.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Evo sad normalno pitanje kako je nastao musliman na ovim prostorima,ako nije poturčavanjem Srba i Hrvata,de mi objasni.
Evo ti normalan odgovor: muslimani na ovim prostorima su nastali prelaskom stanovništva pravoslavne, katoličke vjere kao i prelaskom bogumila iz Crkve bosanske u Islam, tako da je moja teza da smo mi u Bosni od istog trenutka od kada ste i vi tačna, samo što smo sve do 14-15 stoljeća bili ili pravoslavci ili katolici ili bogumuli, ali to ne mijenja stvar da i mi imamo pravo na Bosnu Smile
Ja tebi ne osporavam da i ti imaš pravo da budeš musliman i pravo na bosnu,ali svi ti pravoslavci koji su dobrovoljno ili nasilno prelazili na islam bili su Srbi to ti ja govorim da ti imaš srpske krvi to je činjenica to nije podjebavanje Smile Smile Smile
Kako ti znaš da ja imam srpske krvi, neisključujem mogućnost, ali ne možeš biti tako samouvjeren u toj tvrdnji

a zar tebe ne zanima ko su ti bili preci? imena i prezimena?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Nemislim ja bukvalno na tebe,ali većina muslimana ima stoga i tvoje šanse da imaš srpske krvi su velike.

Ja nikog ne mrzim,ali vas iskreno ni nevolim,ja nikome neželim oduzet pravo da bude musliman,ali samo me nervira kada znate da većina vas ima srpske krvi, a to ne priznajete.
Većina muslimana ima šanse da su im preci bili pravoslavci ili katolici. Smile
Pa ni ja vas baš ne gotivim, ali vas tolerišem sve dok vi mene tolerišete

i mi imamo pravo na Bosnu Smile
Imate, imate,i 22% teritorije.
Smile Smile Smile Smile
Tješi se

Evo sad normalno pitanje kako je nastao musliman na ovim prostorima,ako nije poturčavanjem Srba i Hrvata,de mi objasni.
Evo ti normalan odgovor: muslimani na ovim prostorima su nastali prelaskom stanovništva pravoslavne, katoličke vjere kao i prelaskom bogumila iz Crkve bosanske u Islam, tako da je moja teza da smo mi u Bosni od istog trenutka od kada ste i vi tačna, samo što smo sve do 14-15 stoljeća bili ili pravoslavci ili katolici ili bogumuli, ali to ne mijenja stvar da i mi imamo pravo na Bosnu Smile
Ja tebi ne osporavam da i ti imaš pravo da budeš musliman i pravo na bosnu,ali svi ti pravoslavci koji su dobrovoljno ili nasilno prelazili na islam bili su Srbi to ti ja govorim da ti imaš srpske krvi to je činjenica to nije podjebavanje Smile Smile Smile
Kako ti znaš da ja imam srpske krvi, neisključujem mogućnost, ali ne možeš biti tako samouvjeren u toj tvrdnji

a zar tebe ne zanima ko su ti bili preci? imena i prezimena?
Negdje sam već pisao o mojoj porodici, znam koje su bili vjere prije prelaska na Islam (postoje artefakti), znam i na kojem su područiju živjeli, ali ne znam kako su se prezivali prije nego su promijenili prezime.
Ja od toga ne bježim, ali mislim da mene ne možete osuđivati zbog toga, ne možete me mrziti zbog toga, ne možete mi govoriti da sam ja ovo ili ono, jer ja imam svoje ljudsko pravo da vjerujem u šta hoću, da se izjašnjavam oko nacionalnosti kako ja hoću, da svoj maternji jezik zovem kako ja hoću i to mi ne može niko uskratiti, a i ne razumjem zašto vam ja smetam zbog toga što sam i zbog toga što koristim moja prava koje sam već gore naveo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ma ko te bre mrzi, samo te začikavaju. Sve nas je pritisla ta ista muka i briga pa se ne usuđuju ni da izgovore ono što nas tišti.

Jesi li slušao Špirića sinoć na OBN? Dakle meni je bilo veoma zanimljivo to jedan u klin drugi u ploču. Niko nikog ne čuje, svako priča neki svoj predtekst, niko nikom ne veruje. Tako me podsetilo na onu scenu u filmu Gospodar prstena kad većaju šta sa prstenom, kako ga odneti u Mordor i uništiti i kad svi od samog pogleda u prsten počnu da se svađaju i mrze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
jbt. sta se samougrozavas, zanimalo me samo da li znas.  Smile

nikom ti ne smetas, pogotovo meni. znas da ja vas sve volim, htjeli vi to ili ne..  Smile
........
spirici je stara lasica. od desnog krila SDS-a do centarfora SNSD-a... sta vise reci.
ako mu lemi okrene ledja, dobice cakiju medju plecke...

i to je djelimicno odgovor na moje retoricko pitanje "moze li biti gore"...

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ma ko te bre mrzi, samo te začikavaju. Sve nas je pritisla ta ista muka i briga pa se ne usuđuju ni da izgovore ono što nas tišti.

Jesi li slušao Špirića sinoć na OBN? Dakle meni je bilo veoma zanimljivo to jedan u klin drugi u ploču. Niko nikog ne čuje, svako priča neki svoj predtekst, niko nikom ne veruje. Tako me podsetilo na onu scenu u filmu Gospodar prstena kad većaju šta sa prstenom, kako ga odneti u Mordor i uništiti i kad svi od samog pogleda u prsten počnu da se svađaju i mrze.
Pa nije baš i da me vole, ali nisam mislio samo na sebe, mislio sam na cijele narode, jer mi nije jasno zbog čega nam se, evo već vijekovima, zamjera to što su naši preci prešli na Islam, zbog čega ta konstantna težnja za osvetom zbog onoga što su Turci radili i zašto se nama naplaćuju njihovi grijesi?
Nissam gledao Špirća, ali čuo sam par puta njegovu priču, mislim ima tu istina i sve to, ali ne može on reći da je njegova ostavka bila produkt želje da se riješi kriza u BiH, mislim da je to nonsens

@rassse
Nisam osoba koja voli da se samougrožava, jer mene baš i ne zanima šta vi kao članovi ovoga foruma mislite o meni, ali mi je jako bitno šta Srbi kao narod misli o mom narodu, e tu dolazi do problema.
Znamo da ti nas sve voliš, ti si pun ljubavi, da nisi to prešao u LDP pa si promijenio matricu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 

spirici je stara lasica. od desnog krila SDS-a do centarfora SNSD-a... sta vise reci.
ako mu lemi okrene ledja, dobice cakiju medju plecke...

i to je djelimicno odgovor na moje retoricko pitanje "moze li biti gore"...

Nije bitan sam Špirič, slažem se sve što si rekao. Meni je jači utisak bilo to neproduktivno pričanje u glas, nadvikivanje, nespospbnost da se razgovara uopšte. Odavno nisam videla da voditelj svoga gosta tako poklapa, pritiska, ne da mu do reči. Toga smo gledali kad se u studiju nađu politički oponenti, ali novinar...

Nissam gledao Špirća, ali čuo sam par puta njegovu priču, mislim ima tu istina i sve to, ali ne može on reći da je njegova ostavka bila produkt želje da se riješi kriza u BiH, mislim da je to nonsens

Pa čitava situacija da posle 11 godina luderi političkih partija i naroda u BiH razgovaraju preko eksponenta interesa okupatora je nonsens. Nonsens je i da svi mogu da se nađu u situaciji preglasavanja, a samo jedan narod je protiv toga. Zašto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Nistarxxx > Нико тебе не мрзи, али не можеш бре да долазиш овде и да трујеш нас да смо геноцидан народ и сл. и да Српску треба укинути
имај мало обзира и поштовања и имаћемо га и ми према теби!  Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2007, 11:35:56 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
cuj presao u LDP, ja ga osnovao!

istina iz zajebancije, bila dobra vutra, hercegovka  Smile

al evo vidi, budale me shvatile ozbiljno...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 8800-N73
Dodik će biti uhićen!

Dodik će biti uhićen i zatvoren zbog kriminalnih djela koja je počinio u duljem vremenskom razdoblju, od rata, preko svoga prvog mandata, pa sve do sadašnjih premijerskih dana na čelu Republike Srpske.

MOSTAR – I dok neki mediji već otvoreno najavljuju smjenu Milorada Dodika, Pincom.info saznaje od respektabilnog izvora u međunarodnim krugovima da Dodik ipak neće biti smijenjen – već uhićen.

Iz neslužbenih izvora se tvrdi da je to mnogo lakši put da se bosanskohercegovačka politička scena oslobodi političara koji je postao simbol blokade reformskih procesa u BiH.

Naime, međunarodni čimbenici su odavno u posjedu obilne dokumentacije koja kompromitira Milorada Dodika u njegovim poslovnim aktivnostima, kao i njegove najbliže suradnike i prijatelje. Također, prema ovom izvoru, postoje dokazi da je Milorad Dodik kupio i neke političare iz suparničkih stranaka, čak i lidera jedne političke stranke kojemu je na više banaka prebacio izvjesne sume novca.

Prvi korak u političkoj likvidaciji Milorada Dodika se već izvodi kroz njegovu kompromitaciju u medijima upravo kao političara sklonog raznim malverzacijama, pa i fizičkim likvidacijama neposlušnih, kao što je to objavila FTV u prošloj emisiji 60 minuta.

U tom kontekstu valja promatrati i izjavu visokog predstavnika Miroslava Lajčaka kako će se ispitati povezanost političara s podzemljem.

Procijenjeno je da će sklanjanje Dodika kao kriminalca izazvati puno manje otpora u javnosti Republike Srpske, nego njegova smjena dekretom samog visokog predstavnika. Dakle, zaključak je, ako Dodik već mora otići, onda neka ide kao lopov, a ne kao političar koji odbija reforme, prenosi Pincom.info riječi svog izvora, koji je zamolio za diskreciju.

Institucije Bosne i Hercegovine ne funkcioniraju, a što bi ubrzo moglo potpuno paralizirati državu. Visoki predstavnik međunarodne zajednice Miroslav Lajčak izjavio je da ima spreman odgovor na svaki scenarij koji bi se mogao pojaviti. Navodno su u igri i vojni planovi za EUFOR.

Čini se da je mnogi bliži scenarij koji se može prikazati kao potpuno legalan. Ostaje još samo pronaći nekoga tko će zakonito podnijeti kaznenu prijavu, a onda uhititi Dodika. Njegov nasljednik će se pronaći, ako treba i na izvanrednim izborima.

Očito Dodiku preostaje vrlo malo vremena da prihvati odluke visokog predstavnika Miroslava Lajčaka, ili se suoči s akcijama pravosudnih organa,

Zašto se čeka s otkrivanjem i procesuiranjem korumpiranih političara sve do onoga časa kad prestanu služiti međunarodnih krugovima, pravo je pitanje i uzrok mnogih zala u Bosni i Hercegovini.

Net.hr
16.11.2007.
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.