Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li će posle 12. 10. Lajčak napraviti novi državni udar u BiH  (Pročitano 60809 puta)
Hronicar svakodnevice

Kamo dalje rodjace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 635
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Motorola V3
More Turci,
ne gazite oranja...
Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Kamo dalje rođaće...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Misliš za bošnjake koji su postojali u 7 vjeku Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
TADIĆ: SRBIJA PODRŽAVA TERITORIJALNU CELOVITOST BIH

BEOGRAD – Srbija nedvosmisleno podržava teritorijalnu celovitost Bosne i Hercegovine i njeno ustavno uređenje, koje je zasnovano na principima Dejtonskog sporazuma, izjavio je danas predsednik Srbije Boris Tadić.

U razgovoru sa predsednikom Skupštine Republike Srpske Igorom Radojičićem, Tadić je naveo da „promena bilo kog principa Dejtonskog sporazuma nije moguća bez konsenzusa sva tri konstitutivna naroda”, navodi se u saopštenju pres službe predsednika Srbije.

„To je naročito važno zbog činjenice da je Republika Srbija i sama garant sprovođenja ovog sporazuma, koji je građanima Bosne i Hercegovine doneo toliko željeni mir”, rekao je Tadić.

Beta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
More Turci,
ne gazite oranja...
 Smile  Smile  Smile
Turci su gazili nešto drugo Smile

Misliš za bošnjake koji su postojali u 7 vjeku Smile Smile Smile
ne, mislim na Srbe u svemiru Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Evo sad normalno pitanje kako je nastao musliman na ovim prostorima,ako nije poturčavanjem Srba i Hrvata,de mi objasni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Evo sad normalno pitanje kako je nastao musliman na ovim prostorima,ako nije poturčavanjem Srba i Hrvata,de mi objasni.
Evo ti normalan odgovor: muslimani na ovim prostorima su nastali prelaskom stanovništva pravoslavne, katoličke vjere kao i prelaskom bogumila iz Crkve bosanske u Islam, tako da je moja teza da smo mi u Bosni od istog trenutka od kada ste i vi tačna, samo što smo sve do 14-15 stoljeća bili ili pravoslavci ili katolici ili bogumuli, ali to ne mijenja stvar da i mi imamo pravo na Bosnu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Evo ti normalan odgovor: muslimani na ovim prostorima su nastali prelaskom stanovništva pravoslavne, katoličke vjere kao i prelaskom bogumila iz Crkve bosanske u Islam, tako da je moja teza da smo mi u Bosni od istog trenutka od kada ste i vi tačna, samo što smo sve do 14-15 stoljeća bili ili pravoslavci ili katolici ili bogumuli, ali to ne mijenja stvar da i mi imamo pravo na Bosnu Smile
Ja tebi ne osporavam da i ti imaš pravo da budeš musliman i pravo na bosnu,ali svi ti pravoslavci koji su dobrovoljno ili nasilno prelazili na islam bili su Srbi to ti ja govorim da ti imaš srpske krvi to je činjenica to nije podjebavanje Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ja tebi ne osporavam da i ti imaš pravo da budeš musliman i pravo na bosnu,ali svi ti pravoslavci koji su dobrovoljno ili nasilno prelazili na islam bili su Srbi to ti ja govorim da ti imaš srpske krvi to je činjenica to nije podjebavanje Smile Smile Smile
Kako ti znaš da ja imam srpske krvi, neisključujem mogućnost, ali ne možeš biti tako samouvjeren u toj tvrdnji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Седница парламента БиХ завршена без закључака

САРАЈЕВО, 15. новембра (Тањуг) - Парламент БиХ завршио је данас тродневно заседање посвећено оставци председавајућег Савета министара Николе Сспирића и тражењу излаза из тешке политичке кризе у БиХ без конкретних резултата и закључака.

И трећи дан седнице протекао је као и претходна два, са много дискусија и још висе реплика, али без конкретних закључака, које је јавност БиХ очекивала.

Посланици су се бавили свим и свачим, али не и тражењем излаза из најтеже политичке кризе у БиХ у последњих неколико година, која је ескалирала после 19. октобра када је високи представник Мирослав Лајчак наметнуо одлуке о гласању у Савету министара и парламенту.

Једино у чему су се посланици сложили јесте да БиХ што пре треба да крене на пут европских интеграција.

Током седнице посланици су предложили више од 30 закључака, о којима се, међутим, најмање говорило током заседања.

Савез независних социјалдемократа је предложио да колегијум оба дома Парламентарне скупштине БиХ усагласи Пословник о раду Представничког и Дома народа и да се то достави на усвајање пре 1. децембра.

Како је на крају рекао председавајући Представничког дома Милорад Ззивковић, понуђени закључци нису усаглашени, а тродневно заседање је завршено без резултата.

Нова седница Парламентарне скупштине БиХ није заказана.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Nemislim ja bukvalno na tebe,ali većina muslimana ima stoga i tvoje šanse da imaš srpske krvi su velike.

Ja nikog ne mrzim,ali vas iskreno ni nevolim,ja nikome neželim oduzet pravo da bude musliman,ali samo me nervira kada znate da većina vas ima srpske krvi, a to ne priznajete.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2007, 19:42:34 od pilac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.