Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biste poslali dete u vojsku?  (Pročitano 25952 puta)
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
sve go narkoman i devijant
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
u nedelju dolazim u BG na prijemni za vojnu akademiju Wink
ako Bog da i sve bude u najboljem redu od oktobra pitomac  Smile
pricajte vi sta hocete, ja moje roditelje ne smatram ludima niti oni sebe, obadvoje su fakultetski obrazovani i sasvim normalni ljudi i nijedno nije pokusalo da me odvrati od moje zelje vec mi daju punu ali punu podrsku, iako sam im sin jedinac.
Sad kruze razne price o imidzu vojske, ja znam samo jedno, da je od 2000. godine konkurs za akademiju zbog malog broja kandidata bio stalno otvoren od aprila do septembra, prosle godine su iz Sapca konkurisala dva decka, a ove godine nas osmorica.
Ko smatra da je vojska kriva ili odgovorna za ta ubistva gresi.. Logicno je da vojska pokusava da zataska sve, ipak je to ustanova kojoj to ne treba..
Svakoj drzavi je potrebna vojska, bas da vas cujem sta kazete na ucesce vojske u poplavi? (vi koji ste protiv vojske)
Vojska ne sluzi samo za rat, vojska sluzi za bezbednost civilnog stanovnistva.
Ko ide da sluzi civilni rok je pickica.
Vojska je nesto sto svaki pravi MUSKARAC mora da prodje u svom zivotu i to je tako, mora da istrpi deranje staresina jer je to tako zapisano od pamtiveka (ko ima takvog staresinu :[115]Smiley
ja licno smatram da ce me vojna akademija promeniti da ce od mene iskaliti normalnog i ozbiljnog coveka a ne budalu koja ustaje u 2 popodne, coveka svesnog zivota i svojih obaveza. Smatrajte me budalom, to je moje misljenje.. No videcemo sta ce biti, ostacemo in touch. Smile
i svaka majka treba da bude ponosna kada sin ide da joj sluzi vojni rok, a ne da ga drzi kuci kao u staklenoj kutiji.
Moj ujak iz BG sluzi civilno... vidim njegova majka, moja baba, sija od srece.. Smile Prvo je izbegavao vojsku koliko je mogaooo, na sve nacine se trudio i sad ide civilno.. al neka.. plasi se oruzja.. lol.. on.. jednostavno vaspitavan je u staklenoj kutiji i ne bi mogao bez ulice Strahinjica Bana 9 meseci da izdrzi pa je morao civilno.. i na to treba majka da se ponosi?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
bravo EL RADISA!
I ja idem u ponedeljak na prijemni za akademiju!
Mislim da ce se lako proci iz razloga sto je prijavljen mali broj kandidata!
Znas li sta li ce biti najteze tamo?
SMAIL from Uzice!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
ja sam bio prosli ponedeljak i nisam prosao jer sam svrljao matematiku, dele jedan zuti papir uz onaj papir gde se radi a na tom zutom treba da se sve iscrtava, a ja taj zuti nisam dobio..i onda sad idem ponovo krajem maja/pocetkom juna, tako su mi rekli, jer ne moze kao tako da se radi.
na matematici mozes dobiti 100 bodova a dovoljno je 10 da se polozi, a vojni stipendisti i ne treba da poloze, znaci oni samo idu dalje.
Psiho test je zaista, zaista tezak, ali ja sam ga super uradio i pre nego sto cu ici na razgovor sa psihologom stigli su rezultati da nisam prosao matematiku tako da sam tu stao. Inace jedan decko iz okoline Sapca (iz sela) je pao na razgovoru sa psihologom tako sto je rekao da radi kuci, da je vredan, oni ga ponovo pitali (dva psihologa razgovaraju oci u oci sa kandidatom), on kaze opet da je vredan i da radi.. i oni ga obore,.. ispalo na kraju da hoce da ide na vojnu da bio pobegao od rada kuci..
Inace veruj, nije bas lakooo.. ustvari nimalo nije lako.. i to da primaju sve.. khe, i ja sam tako mislio..pola su izobarali samo prvi dan.
inace ocarao sam se kako je tamo mocno i uredjeno, kako izgleda akademija kao akademija.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
samo im ne spominjite da ste clanovi nase sekte Smile
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5
Djindjic je pobegao iz vojske dok je sluzio . Preskocio ogradu , sacekali ga ortaci i bezanija .
Zato nije znao da izbegne snajperski metak kalibra 7.62 mm i taj isti metak mu je pocepao sve vitalne organe . :[94]: :icon_pistoles: :icon_pistoles: icon_2gun icon_2gun
Zezam se . A sto se tice vojske Ja odo da naucim barem osnovno , ako dodje do sranja da nepoginem ko saban , a vi trcite pred metak . :[94]: icon_userfriendly icon_userfriendly [smilie=snajp.gif] [smilie=snajp.gif] Frisko107 Frisko107 Frisko107
IP sačuvana
social share
Um caruje dok snaga nepopizdi .
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
tebi izgleda ne treba davati pusku u ruke ..   
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

espresso, aspirin i red bull

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7219
Zastava bgd
mob
Samsung s3
Koliko su nekad bili jaki sada su toliku u minusu. Treba im pod hitno podmladjivanje kadrova i osavremenjivanje obuke i naoruzanja. Otprilike da ih treba potpuno rasformirati pa napraviti novu, manju, profesionalizovanu organizaciju a sto sa vecinom ovih kadrova koje sada imaju nije moguce. Crno bez imalo belog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Najgore od svega je sto je ta vojska bila jedina svijetla tacka ove nesrecne zemlje, i desi se to sto se desi i neki glupi politicari pocnu da @eru kako je vojska @ranje i ne treba ic i bla bla bla. Mislim cak da ta vojska jos uvijek uziva veliko povjerenje gradjana i ne treba joj kaljati ime, ipak smo nekad bili najmocniji. (a takodje smo oborili onaj f-117) dakle imamo se cime ponosit. A moju djecu bih normalno poslao u vojsku kad za to vrijeme dodje. Posto sam s Kosova i odlocno znam sta je nasa vojska radila i koliko su oni pomagali narodu i sta su sve radili za taj narod sto se mucio dolje mislim da nijedan covjek ove zemlje ne bi trebao kaljati njeno ime.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
pa ti koji kaljaju njeno ime su likovi koji slusaju masu, masu koju kreira B92!..
ne mogu da verujem kolika se samo propaganda u ovoj zemlji vodi protiv vojske, verovatno finansirana sa strane..
jebote, kad je moja baba pocela da prica kako nam je sve u vojsci propalo.. a znam kakva je bila.. strasno.. posledica gledanja tv-a i skupstine po ceo dan..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.333 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.