Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biste položili test opšte informisanosti na Filozofskom fakultetu  (Pročitano 10817 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Drzao sam casove i radio u skoli neko vreme... Nije sve propalo. Ima mbogo pametne i vredne dece. Mada su kriterijumi oboreni. Nije danas tako tesko biti vukovac
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
То срање звано вуковци треба укинути. Увлачење у пакшу, фризирање оцјена да се напумпа што више вуковаца, поквариш их од малих ногу.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
To se slazem definitivno
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Mislim da vas troluje.

Па ја сам одмах рекао, ако није тако онда је дебилчина. Само што је врло могуће да ово није усамњен случај његовог троловања.

Колико знам, за филозофију треба и неки есеј као да се пише... А оно, стварно не знам колико је за учење Филозофског факултета потребно знање из биологије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Opsta informisanost.

Dakle ne biologija.
A svim obrazovnim profilima na filozofskom fakultetu je potrebna opsta informisanost. Inzenjerima nije
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Opsta informisanost.

Dakle ne biologija.
A svim obrazovnim profilima na filozofskom fakultetu je potrebna opsta informisanost. Inzenjerima nije

Sve ovo je obican kurac.

Jezici, novinarstva, istorija, filozofija, psihologija, i sl gubljenje vremena ne moze ni da prismrdi nekom tehnologu, masincu, softverskom inzinjeru, fizicaru i sl.
Filozofski je ozbiljno gubljenje vremena.

Prijemni koji je gore naveden je najobicnija glupost.
Matematika je prijemni ispit. A ovo iznad je ne znam..ne mogu ni da definisem. Evo sviranje kurcu je najbolji termin verovatno.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Opsta informisanost.

Dakle ne biologija.

Ок, онда прво питање услов за разматрање резултата уопште. Smile Питање у наслову је блесаво, шта значи положити овај тест уопште? Они га полажу, али са циљем да упишу факултет, нема никаквог услова и шта ти ја знам чега. Онај са 10 одговора може проћи боље од оног са 20 рецимо.

Opsta informisanost.

Dakle ne biologija.

Sve ovo je obican kurac.

Jezici, novinarstva, istorija, filozofija, psihologija, i sl gubljenje vremena ne moze ni da prismrdi nekom tehnologu, masincu, softverskom inzinjeru, fizicaru i sl.
Filozofski je ozbiljno gubljenje vremena.

Prijemni koji je gore naveden je najobicnija glupost.
Matematika je prijemni ispit. A ovo iznad je ne znam..ne mogu ni da definisem. Evo sviranje kurcu je najbolji termin verovatno.

Што је још занимљивије, мислим да за највећу превару од пријемног звану општа информисаност постоје скрипте за учење тог чуда. Smile

Општа информисаност јбт, тест са питањем из биологије и са неком Бога питај којом скраћеницом, говно... Разумем да треба широка лепеза области, али ти да будеш информисан шта је тамо нека ТЕД скраћеница то је дебилизам. И још као прилагођено филозофском, питања из природних наука, јбт...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
To je opsta informisanost. Nisi znao za TED talks?Svako ko upisuje taj fakultet polaze i teat iz svoje oblasti. Ja se za tu opstu informisanost nisam ni spremao. Za istoriju neato malo. Nije toliki problem upisati taj fax. Problem je iskoristiti ga na pravi nacin i cesto, naci motivaciju da ga zavrsis.

A jasikasi, zvucis kao da neznas sta je kultura, civilizacija, umetnost, duhovni zivot. Eto za tebe je sekira da nacepas drva. To ti je funkcionalno i onako bas korisno
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Што да се спремаш уопште, кад у пола ноћи знаш већину питања са теста. Осим првог. Smile Општа информисаност, али што више прилагођена факултету. Нећеш ми ваљда рећи да је из тог чуда исти пријемни на филозофском као и на лупам ФОН-у? Мада ме не би чудило, с обзиром да је ретко шта прилагођено у нашем образовном систему...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Нећемо сад о фон-у, не улазимо у ту јаму.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.