Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:40:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi.....
Da, išao bih
45.4%  (193)
Ne, ne pada mi na pamet
47.5%  (202)
Ne, ali idem na demonstracije
7.1%  (30)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biste išli u rat na Kosovo?  (Pročitano 63266 puta)
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290

Ovo sa pisanjem je olicenje vojne (ne)discipline. Ma kako da ne, ratno stanje, ti na strazi, a tvoj drug otisao u zbunje da pisa... Film ili stvarnost, procenite sami.
Sam si rekao da uvidjaja i fer pleja nema, pogotovo na strazi za vreme rata. Nema dranja: "Stoj, ko ide?", vec pucas, pa onda viknes: "Ako si ziv javi se, ako nisi, nemoj!"(mala posalica)

Straza je jedini ratni zadatak u miru, dakle vojnik ima legalno pravo da te skenja i da ne odgovara i to u miru, za rat da ne pricamo, kada se primenjuje pravilo koje sam vec pomenuo. - Pucaj, pa pitaj.

Sto se tice ovog poslednjeg da li smo spremni za rat, zavisi protiv koga cemo ga voditi. Ako su u pitanju samo siptari, rata nece ni biti. Vojska i policija ce savrseno mirno uci na KiM.

Potpisujem napred citirano. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kad prosecnom Srbinu kazes "zivela Srbija" (nebitno da li si Hrvat, Amerikanac, Rus, Kinez ...) on istog momenta pada u jedan vid transa, tada je podlozan svemu i svacemu, pa i da da svoj zivot za nesto sto je vec izgubljeno. To je Sloba dosta dobro znao, sada to rade radikali i DSS ... jos kad su pustili buvu o atomskoj bombi, sad ima da iseku vene od siline transa.  Smile

Medjutim, postoji i onaj drugi deo "ratobornih" (ima ih na forumu) ili preko bare, koje ja nazivam "ratnici na daljinu" Smile Koji bi se razbezali, kad bi ih neko iznenadio sa "BU"  Smile

Srbiji treba pravi, istinski patriotizam, a ne "patriJotizam".
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kad prosecnom Srbinu kazes "zivela Srbija" (nebitno da li si Hrvat, Amerikanac, Rus, Kinez ...) on istog momenta pada u jedan vid transa, tada je podlozan svemu i svacemu, pa i da da svoj zivot za nesto sto je vec izgubljeno. To je Sloba dosta dobro znao, sada to rade radikali i DSS ... jos kad su pustili buvu o atomskoj bombi, sad ima da iseku vene od siline transa.  Smile

Medjutim, postoji i onaj drugi deo "ratobornih" (ima ih na forumu) ili preko bare, koje ja nazivam "ratnici na daljinu" Smile Koji bi se razbezali, kad bi ih neko iznenadio sa "BU"  Smile

Srbiji treba pravi, istinski patriotizam, a ne "patriJotizam".

najbolja prica iz svih sklonista '99: "salju rusi s300, jebacemo im kevu"  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kad prosecnom Srbinu kazes "zivela Srbija" (nebitno da li si Hrvat, Amerikanac, Rus, Kinez ...) on istog momenta pada u jedan vid transa, tada je podlozan svemu i svacemu, pa i da da svoj zivot za nesto sto je vec izgubljeno.

Ti kad bi izgovorio "zivela Srbija" momentalno bi ti izrastao Trihomonas Vaginalis na jeziku i osusila bi ti se kicma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
MunkaZe

Slazem se. Ja Srbiju cenim toliko da bih birala momente kad bih to rekla, kad ne. Nekom je to toliko bitno, kao da kaze "Dobar dan".
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zasto bi isli da branimo nesto sto je "nase", a onaj cije je njegovo je to prodo albancima i sad se sa tim parama "kurci" i kupuje kuce i stanove po Sumadiji i sire sve mokrih nogavica od suza kojima zali njegovo odnoso nase KOSOVO.   

kosovo je srce srbije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 130
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@Crowz

Citat
  Vojska je na KiM 1999-te imala zaista minimalne gubitke i sa tehnikom protiv koje se suprostavljala je zaista herojski izdrzala.

Sve je to sjajno,ali ljudi izgleda zaboravljaju da nasa vojska te 1999. prakticno nije ni ratovala.Ako neko leti na visini koju nasa protivavionska odbrana ne moze da dobaci,bukvalno se sprda sa nasom PVO,nasim avionima otkazuje oprema cim polete te tako glume letece mete za gadjanje Nato avionima..4 meseca nam unistavaju svu infrastrukturu i industriju,a mi im ne nanosimo nikakve gubitke........ja se izvinjavam ali ja to bas i ne nazivam ratovanjem.....A da skinuli smo im "nevidljivog" u Budjanovcima.... Smile Smile jaka stvar,.Vidim kako je to bas jako promenilo tok rata.
Vojska je mesecima cuvala vojnu opremu i "navodno ljudstvo" za navodnu kopnenu invaziju koja nikom u Nato nije ni padala na pamet,jer naravno za to i nije bilo potrebe i na kraju sa tako bukvalno ocuvanom vojskom morali smo da se predamo
Ako cemo i sada tako ratovati onda bolje odmah da kapituliramo.
I dosta vise sa tom idejom da je nasa vojska upropascena u zadnjih 8 godina.Ona je propala vec 90-tih godina samo mi toga nismo bili svesni jer smo tada vodili rat sa teritorijalim odbranama i dobrovoljcima bivsih republika,a ne sa najmodernijim vojskama zapada pa nismo znali gde smo u odnosu na druge......Bar ne neki od nas.
Kada neko kritikuje sadasnje promene u vojsci niko ne pita ljude koji sada rade u njoj da li im smeta sto uce engleski, i rad na racunaru,usavrsavanje  na stranim akademijama,saradnja sa stranim oruzanim snagama,vec stalno pustaju brkate rakijase i komunjare od oficira koje je Tadic hvala bogu oterao iz vojske,a koji su je i upropastili.
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 20:29:40 od le matou »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Citat
Trihomonas Vaginalis

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

@le matou 

Samo se jednu stvar pitam, ako vec NATO avijacija nije imala nikakvih gubtaka, sto li je onda onaj Klark onoliko penio, i trazio sve vise i vise aviona ?
Ko li im samo sjeba i one avione u Tuzli, Apache u Albaniji, ....?
Ocigledno nisi slusao tokom ta tri meseca, izvestaje i javljanja radio amatera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 133
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Zasto da ratujemo?Ja samo cekam kad ce da se siptari pokokaju sa amerima, sudbina im je zapecacena(isti scenario kao sa Bin Ladenom kao i ostalim bivsim americkim placenicima).
IP sačuvana
social share
Kosovo je Srbija

bice bolje samo ako budemo slozni...
Imacemo sve i necemo da izgubimo nista.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Zasto da ratujemo?Ja samo cekam kad ce da se siptari pokokaju sa amerima, sudbina im je zapecacena(isti scenario kao sa Bin Ladenom kao i ostalim bivsim americkim placenicima).

Pa sad' moguca su dva odgovora, mozda ih ima i vise.

1. Jel' ce se moci toliko cekati ??
2. A sta ako se desi ono, ko ceka gubi vreme.

I ja bi voleo da se medjusobno pokokaju, pa da se iskidam od smeha, ali, uvek postoji to jebeno ali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:40:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.