Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:39:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi.....
Da, išao bih
45.4%  (193)
Ne, ne pada mi na pamet
47.5%  (202)
Ne, ali idem na demonstracije
7.1%  (30)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biste išli u rat na Kosovo?  (Pročitano 63265 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
A nasa vojska da ode dole, em sto ne bi mogla da ostane duze vreme, em sto bi bio skandal.

Nasa vojska da ode dole, da se vrati u svoje kasarne, a panduracija i zandari na granicu.

Sto ne bi mogla da ostane dole? Nenormalno je da vojska jedne zemlje bude u svojoj zemlji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;

Nasa vojska da ode dole, da se vrati u svoje kasarne, a panduracija i zandari na granicu.

Sto ne bi mogla da ostane dole? Nenormalno je da vojska jedne zemlje bude u svojoj zemlji?

Svanuo je 26.02.2008.  Dan ce biti lep i sunchan .  Stanje Srba na terenu je uglavnom oblachno , ali Srbi su navikli da jos dugo nece da nam svane . Obrazovani mladi ljudi bi dupe dali za radnu vizu u nekoj od omrazenih nam EU zemalja , a i oni slabije obrazovani bi radije prali case po Stokholmu za 2000 evra nego cekali na birou za nulu . 
Inventar srpske vojske se moze nabrojati na prste : 2 podmazana i dva zardjala tenka , 7 migova , koji sluze za zaprsivanje komaraca , neznamnijakoliko polupraznih kasarni , te isto toliko polupunih starachkih domova i biblioteka u kojima ponosna , nemotivisana srpska 27-godisnja " mladez " vraca dug otadzbini , kako im je dala , tako joj i vracaju .

I svima im je naravno Kosovo u srcu . 

Drugim rechima , srpska vojska je u qrtzu , a Srbija je siromasna drzava sa loshim naoruzanjem i nemotivisanom vojskom , a posebno nemotivisanim mladim ljudima da idu u rat sa najvecom vojnom silom u istoriji covecanstva , zvanom USA .  Dodavshi pri tome da je i rezolucijom 1244 predvidjen tek simbolichan povratak srpskih snaga bezbednosti na Kosovo , te da je ista rezolucija grubo pogazena od snaga onih sila koje su na Kosovu , namece se zakljuchak da chak ni tu simboliku necemo gledati , na zalost ili na srecu .

Eto , to " malo fali sto devojci srecu kvari " .

p.s. hvala ti sto si ni obrisao temu (  http://forum.burek.com/index.php/topic,317767.0.html  ) , skapirao si da je nemoguce logichno odgovoriti na nju , mada sam zaista bio zeljan da chujem konstruktivne predloge . I ne smatram da je bila slichna ostalmi temama o Kosovu . I svakako nije bila " za svakog politicara posebno "  , vec se radi o najvecoj politickoj grupaciji u Srbiji i njihovom sushtinskom programu .  Ali , razumem te ...  Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2008, 05:55:21 od lemur »
IP sačuvana
social share
Nisu krivci depresivci , lude i psihopate
sto su rusili pa sada nama nude lopate .

Krivi smo mi !

Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali ,
sorry , matori , krivi smo mi koji smo cutali !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5

Inventar srpske vojske se moze nabrojati na prste : 2 podmazana i dva zardjala tenka , 7 migova , koji sluze za zaprsivanje komaraca , neznamnijakoliko polupraznih kasarni , te isto toliko polupunih starachkih domova i biblioteka u kojima ponosna , nemotivisana srpska 27-godisnja " mladez " vraca dug otadzbini , kako im je dala , tako joj i vracaju .

Pre svega, manje patetike. Hvali neku tudju naoruzanu silu. Za tvoju informaciju, Srbija je do pre 7-8 godina imala tenkova i aviona koliko sve zemlje bivse SFRJ nemaju zajedno. (mislim da je i sada situacija ista ili priblizna, nisam siguran)

Drugim rechima , srpska vojska je u qrtzu , a Srbija je siromasna drzava sa loshim naoruzanjem i nemotivisanom vojskom , a posebno nemotivisanim mladim ljudima da idu u rat sa najvecom vojnom silom u istoriji covecanstva , zvanom USA .  Dodavshi pri tome da je i rezolucijom 1244 predvidjen tek simbolichan povratak srpskih snaga bezbednosti na Kosovo , te da je ista rezolucija grubo pogazena od snaga onih sila koje su na Kosovu , namece se zakljuchak da chak ni tu simboliku necemo gledati , na zalost ili na srecu .

Da, tako je. Od 2000-te pa do sada, je srpska vojska izuzetno potonula. Na najnizim je granama. Cak je i za vreme Slobe bila bolja, a i funkcionalnija. Bila je ona i pre 2000-te lose opremljena ali ovo sada nije vojska, ovo samo podseca na vojsku. Ortaci sluze vojsku "kod privatnika", prave ispracaje u civilnu sluzbu itd. To je katastrofa jedne zemlje. Zasto jednostavno ne ukinu sluzenje vojnog roka, nego salju ljude po ustanovama da nadnice bez ikakvih dohodaka? To je izrabljivanje. Zasto lepo ne ukinu sluzenje vr? Hocemo profi vojsku? A da li neko zna kolika je plata profi vojnika ili jos bolje, profi oficira? Jel ima Srbija takav budzet da moze da ima profi vojsku? Nema? Pa o cemu se onda raspravlja? Ministarstvo odbrane bi da se jebe ali da im ne udje, e pa, ne moze to tako.

p.s. hvala ti sto si ni obrisao temu (  http://forum.burek.com/index.php/topic,317767.0.html  ) , skapirao si da je nemoguce logichno odgovoriti na nju , mada sam zaista bio zeljan da chujem konstruktivne predloge . I ne smatram da je bila slichna ostalmi temama o Kosovu . I svakako nije bila " za svakog politicara posebno "  , vec se radi o najvecoj politickoj grupaciji u Srbiji i njihovom sushtinskom programu .  Ali , razumem te ...  Smile

Teme kakve su planovi i programi stranaka za Kosovo i Metohiju je trebalo otvarati pre mnogo vremena, a ne sada. Lako je sada palamuditi. Kao sto rece jedan clan: "Ja bi dole da bacimo jednu atomku pa sta bude da bude..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

drkaj po svom profilu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Kako smo sada zvanicno "23. Brigada lake pesadije (rezervna) VS" u nasa srca mi vecno da bidnemo "Brigada TO Zajecarski kraj "H.A. Pirs Spanac". Svesni na ovo tesko stanje sa KiM, kako god da bijo ja u Brizbejn, sa savremena orudza od telekomunikacija, sazvo sam stare drugare i postene staresine u moji Zajecar da se napravide jedni ratni plan.

Od 1999. smo se pomalo osuli, ali Stab od BrTO funkcionise u ovi sastav;

http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2006/09/28/_slike/16SINA-6330_f-1.jpg

(Sa leva na desno)
Potpukovnik Nemanja Todorovic, najstariji preziveo staresina i komadant pravi covek na pravo mesto.
Major Rade Vasiljev, celnik od stab
Kapetan prve klase Milojica Stoickov, zamenik od komadant i od celnik
Kapetan Jovo Dolanc, celnik od stapsko odelenje za politicko-propagadni rad
Kapetan Lazar Dimitrov, celnik odelenja za obavestajna dejstva, veza, vojna posta, vojnu policija i vojnu kuinja (imademo mali problem, ne imademo staresina za sva odelenja)
Major Radivoje Nadj, brigadni lekar i komadant od sanitet

Bese lepo sta sam video ove mnogo dobre staresina na jedno mesto.
Dogovor jeste pao da ce ako se krenede na KiM, nasa slavna BrTO sledete svaka komanda od GS VS i da cemo, ako trebade i prvi na Kosovo.

Zajecar jeste uz KOSMET !
I Metohija.
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Kako smo sada zvanicno "23. Brigada lake pesadije (rezervna) VS" u nasa srca mi vecno da bidnemo "Brigada TO Zajecarski kraj "H.A. Pirs Spanac". Svesni na ovo tesko stanje sa KiM, kako god da bijo ja u Brizbejn, sa savremena orudza od telekomunikacija, sazvo sam stare drugare i postene staresine u moji Zajecar da se napravide jedni ratni plan.

Od 1999. smo se pomalo osuli, ali Stab od BrTO funkcionise u ovi sastav;

http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2006/09/28/_slike/16SINA-6330_f-1.jpg

(Sa leva na desno)
Potpukovnik Nemanja Todorovic, najstariji preziveo staresina i komadant pravi covek na pravo mesto.
Major Rade Vasiljev, celnik od stab
Kapetan prve klase Milojica Stoickov, zamenik od komadant i od celnik
Kapetan Jovo Dolanc, celnik od stapsko odelenje za politicko-propagadni rad
Kapetan Lazar Dimitrov, celnik odelenja za obavestajna dejstva, veza, vojna posta, vojnu policija i vojnu kuinja (imademo mali problem, ne imademo staresina za sva odelenja)
Major Radivoje Nadj, brigadni lekar i komadant od sanitet

Bese lepo sta sam video ove mnogo dobre staresina na jedno mesto.
Dogovor jeste pao da ce ako se krenede na KiM, nasa slavna BrTO sledete svaka komanda od GS VS i da cemo, ako trebade i prvi na Kosovo.

Zajecar jeste uz KOSMET !
I Metohija.
Umorni nisi napisao koji ti je izvor za ovaj tekst. Ovako liči da si i ti s juga Srbije a svi znamo da si u Zapadnom Mostaru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
simijon? pa nije to valjda moj drug?

a?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
simijon? pa nije to valjda moj drug?

a?
Naravno da je to umorni, ko bi bio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

drkaj po svom profilu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
a ko bi bio, vidiš po potpisu

tekst sam našao na nekom forumu a slika je valjda iz glasa javnosti
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

TuBoRg 4 EvEr

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Samsung E250
taj umorni neki za*eban?
IP sačuvana
social share
BL4ZA[Y]021
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
a gdje je snaga udarca ti varira?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:39:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.