Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 16:06:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi.....
Da, išao bih
45.4%  (193)
Ne, ne pada mi na pamet
47.5%  (202)
Ne, ali idem na demonstracije
7.1%  (30)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biste išli u rat na Kosovo?  (Pročitano 63346 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@littlegirl1
Sto si ti ratoborna jebote. Lako je tebi da pricas. Ti ne bi isla u rat jer si zensko. A tvoje deklaracije da objavimo rat USA I EU su totalno idiotske. Jesi li bre ti normalna. Mi sami protiv njih. Od nas nista ne bi ostalo. Mislis li da ce Rusija da pomogne. Za nekog kome se bas ne svidjaju "igrice" ti bas volis da podstices rat. Oces treci svetski rat da izbije bas sada? Ko bi nam stao na stranu? Mi nemamo neke jake ekonomske veze ni sa jednom zemljom a kamoli politicke. Ti bulaznis svega mi na svetu. Ja sto sam u drugoj zemlji trenutno opet ne zelim rat jer je tu moja porodica, kuca i zemlja. A ti bi zavadi ratuj i bezi. Mnogo pametno. Mnogo si me razocarala, kako sa tvojim ratnickim pristupom tako i sa podrzavanjem USA.
Blago Srbiji!
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Raven

Da znas moju istoriju na ovom forumu, shvatio bi da sam bila sarkasticna. Smile Naravno da je rat poguban za Srbiju i doveo bi do golgote Srbije. To je bio samo pokusaj da pokrenem sve ratoborne da se zamisle, koja je svrha unistavanja ambasada?
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ooooo u redu ja se izvinjavam onda  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Vučko reko pa ostao živ:
Citat
Za Ameriku je ovo rat za dominaciju,a za nas je ovo rat za teritoriju,zitnice,rudnike,istoriju,veru,istinu,slobodu i buducnost nase dece ( Smile)da budu slobodni.Moze ko hoce da se koti i da radja po 20oro dece,ali neka se nosi dalje od nas,tamo daleko odakle je i dosao.
Gde bre da se nosi majketi  Smile Smile?Koliko si nerealan jbm ti miša  Smile
 Pa ovaj tvoj post je dokaz da takvi kao ti žive u oblacima....
 Ti ignorišeš Abansku većinu kao da je nema?Ti i tebi slični-ne vidite ili nećete da vidite realnost a to je da bi oni bili gradjani ove zemlje i šta onda-ubijanja?Proterivanja?No,no  Smile -Zato nam ga i uzeše,baš zato što većina tako razmišlja,zbog tog izvitoperenog kvazi nacionalizma i fake patriotizma na koje se političari pozivaju kad god ništa ne rade Smile A ništa i ne rade sem što stvaraju teskobe i atmosferu straha i nasilja kad god hoće da skrenu pažnju sa nerada na nerede.

P.S.Kad god dodjem na politički deo smorim se od arogancije,ostrašćenih izjava i političke nepismenosti!

« Poslednja izmena: 26. Feb 2008, 02:20:31 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
Vučko reko pa ostao živ:
Citat
Za Ameriku je ovo rat za dominaciju,a za nas je ovo rat za teritoriju,zitnice,rudnike,istoriju,veru,istinu,slobodu i buducnost nase dece ( Smile)da budu slobodni.Moze ko hoce da se koti i da radja po 20oro dece,ali neka se nosi dalje od nas,tamo daleko odakle je i dosao.
Gde bre da se nosi majketi  Smile Smile?Koliko si nerealan jbm ti miša  Smile
 Pa ovaj tvoj post je dokaz da takvi kao ti žive u oblacima....
 Ti ignorišeš Abansku većinu kao da je nema?Ti i tebi slični-ne vidite ili nećete da vidite realnost a to je da bi oni bili gradjani ove zemlje i šta onda-ubijanja?Proterivanja?No,no  Smile -Zato nam ga i uzeše,zbog tog izvitoperenog kvazi nacionalizma i fake patriotizma na koje se pozivaju kad god ništa ne rade Smile

О каквој албанској већини говориш?! Прво на Косову и Метохији нема албанаца него шиптара. Да се спроведе попис и да се тачно утврди колико има шиптара који су грађани Србије. Све оне који су се после 1999 и раније доселили из албаније не треба рачунати.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Došli su iz Albanije u koju su pobegli sa Kosova Smile
Čak i da nisu sa kosova-opet ostaje pitanje:Šta raditi sa silnim Kosovskim Albancima(to je oficijalni izraz a ne "šiptari")?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;

О каквој албанској већини говориш?! Прво на Косову и Метохији нема албанаца него шиптара. Да се спроведе попис и да се тачно утврди колико има шиптара који су грађани Србије. Све оне који су се после 1999 и раније доселили из албаније не треба рачунати.

Kasno Marko na Kosovo stize ...  Smile
IP sačuvana
social share
Nisu krivci depresivci , lude i psihopate
sto su rusili pa sada nama nude lopate .

Krivi smo mi !

Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali ,
sorry , matori , krivi smo mi koji smo cutali !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
Došli su iz Albanije u koju su pobegli sa Kosova Smile
 Čak i da nisu sa kosova-opet ostaje pitanje:Šta raditi sa silnim Kosovskim Albancima(to je oficijalni izraz a ne "šiptari")?
Они сами себе називају шиптарима, то није никакав погрдни израз за њих. албанци су држављани албаније.

У албаније побегло 100 а вратило се 100 000 шиптара.

Чак и да их је више, јел им то даје за право да ти отимају део државе? То би било исто када би ја са 10 другова дошао код тебе у госте и преузели стан у своје руке. По твојој логици имамо апсолутно право да те избацимо из сопственог стана зато што смо у већини.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2008, 03:01:50 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
U pravu si ti skroz ali mi kao država se pravimo da njih i nema!To je problem i naravno,na veliku nesreću Kosovo nepovratno odlazi jer s,mo mi pokazali kako rešavamo Albansko pitanje 98-me  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@taxtex
Nastavi brate znas o cemu pricas.
Ja lepo pricam sta ce da bude ako se Kosovo vrati mirnim putem? Ko ce da ga cuva i pazi i ko ce da zivi dole kad su svi u centralnom delu.
Dole na kosovu samo sacica Srba. A nasa vojska da ode dole, em sto ne bi mogla da ostane duze vreme, em sto bi bio skandal. Srbi napali Shiptare i pukao bi skandal. Naravno miroljubiva USA bi morala da se umesa ponovo, da pokaze nama jadnim i zaludjenim Srbima sta je plemenitost mir i sreca, sa nekoliko hiljada radioaktivnih bombica. Sve je super. To je bila nasa duznost jer mi kao Svetska policija moramo da pomazemo ovim jadnim ljudima i da im otvorimo oci demokratije sa krvlju i unistenjem.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 16:06:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.