Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li biste glasali za Komunističku partiju Josipa Broza?
Da
25%  (9)
Ne
72.2%  (26)
Nemam stav
2.8%  (1)
Ukupno glasova: 36
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biste glasali za Komunističku partiju Josipa Broza?  (Pročitano 11539 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ау брате убијаш са тим зарезима после сваке друге-треће речи, почо мозак да ми трокира Smile
...jebiga,imam ga na tastaturi,a ne kostaju nista,pa ih lupam,kad god mi pogled padne na njega,mislim zarez.probaj ne kosta nista,a moze da deluje,kao satro pismen si. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia 1800
Добро је што постоји историја,а кажу да је она ''учитељица живота'',а и шведска историја не почиње са ''високим стандардом''  Smile

Pusti ti šveđane, oni su priča za sebe... Nemaju ti ljudi probleme kakvi su bili na teritoriji Srbije u proteklom milenijumu...Većina Skandinavije nije nikad dolazila u kontakt ni sa bazičnim feudalizmom a kamoli da je proživela promene koje smo mi proživeli... i preživeli.

Ау брате убијаш са тим зарезима после сваке друге-треће речи, почо мозак да ми трокира Smile
...jebiga,imam ga na tastaturi,a ne kostaju nista,pa ih lupam,kad god mi pogled padne na njega,mislim zarez.probaj ne kosta nista,a moze da deluje,kao satro pismen si. Smile

obsess,much,
« Poslednja izmena: 21. Jan 2011, 01:05:44 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5

Vidim nepravdu oko sebe otete kuce, bahatost politicara, ubijanje drustva, srozavanje porodica preko politike, gledam kolege koje se pate jedva krpe kraj sa krajem, jad, bedu... I to prijatelju svaku moralnu osobu boli! Dok se bogate nepismni politicki sluzbenici oko mene kradjom drugi nemogu decu da skoluju. Pa jel to lepo?

Nije lepo, to je katastrofa. Samo preciziraj jel to sada tako ili za vreme tita?

A jel uredu da moja komsinica koja ima 80 i kusur stedi da bi se prehranila dok kuca sa lokalom njenog oca trgovca pre drugog svetskog rata u sred grada pripada nekom db-ovcu koji izdaje za dobre pare ciji je otac prijavio i oteo to od njenog oca? to je samo jedan primer!

To je zalosno i primera je mnogo ali mi nije jasno da to danas ne moze da se vrati. Nismo sada u komunizmu.

E vidis prijatelju nije sva omladina (farma, grand, i po principu boli me uvo daj mi kintu "brateee") ima nas koji smo sposobni za nesto vise, znas prezivela je prava Srbija nisu stigle komunjare sve da nas pobiju a nije ni ovim sad poslo za rukom da im decu zatruju! Dolazi pravda na videlo polako ali sigurno!

Pa generalno gledano, farmu i grand pretezno gledaju ljudi iz unutrasnjosti Srbije i njima su uzori estradne pevacice i gladni su za novcem. Bi tito, sjebo nas, bi Sloba, sjebo nas, sad je Tadic i dalje sve ide u kurac, ni on ne valja.

Ja samo gledam cinjenice.

Titovo vreme. Obican radnik je mogao sebi da priusti letovanje sa svojom akontacijom. Skolovanje dzaba, lecenje dzaba, stanovi se kupovali za paklo cigara, stojadina sa licnom kartom uzimali, hleba i igara. Vecina naroda(dakle vecina) je zivela sasvim dostojanstveno ili mnogo bolje nego sada.

Ujak radio u FEP-u, srednjista, Arandjelovac, ode za vikend u Poljsku sa dva druga, jebe, jede dva dana i na granicnom prelazu Madjarske i SFRJ baca forinte jer nema gde da ih potrosi u povratku. Sa 25 godina prosao pola Evrope (Nemacku, Italiju, Austriju, tadasnju Cehoslovacku, Poljsku, tadasnji SSSR, Rumuniju, Bugarsku, Grcku, Tursku).

Sa druge strane, stric, isto srednjista, radio u termoelektrani kao neki tehnicar. Studirao 10 godina, sve dzaba. Batalio to, pa resio covek da blejji po Evropi, mal i po Libiji. Po njihovim pricama, neka su slagali 50%, ziveli su mnogo bolje nego moja generacija.

Slobino vreme. Spasilac srba dosao, poceo rat, sranja, izbeglice, na meniju leba i dzema, sva tri dnevna obroka. Ljudi koji su posteno ratovali, dobili kurac, dok su profiteri otvarali firme i kupovali stanove. Zivelo se nikako. Taman pomislili krenuce, ono demonstracije, studenti, kuracpalac 96/97, pa jebacina 1999-te. Opet posteni i obicni ljudi ratovali, dok su se bizBISmeni sepurili po BG-u i dilovali benzin i pljuge. Posle pada Slobe, nas vizionar Djindjic sve to abolirao i ajmo iz pocetka.

Kostunicino vreme. Novi spasilac srba dosao. Ni o cemu nije bio obavesten, niko ga nije jebo ni 5%. promene, promene, a nista. Za to vreme su strucnjaci Dinkic i Labus, dobro unovcili cementare, secerane i ostalo sto je moglo da se proda. Radnici dobili otpremnine, prodali akcije i za te pare obnovili belu tehniku koja je inace bila iz titinog vremena. Opet nema para, narod sjeban, raste nezaposlenost, dok Dinkicevi dijagrami pokazuju uspeh na svakom polju.

Tadicevo vreme. Uber spasilac srba dosao. Svima se izvinuo za srpske zlocine, nesvesno nametajuci svim srbima krivicu na ovaj ili onaj nacin. "Diplomatski miroljubivim" resenjima izgubio sve sto je moglo da se izgubi i preko toga. Smanjeni vozni park vlade nakon pada Slobe skoro udvostrucio, povecao broj ministarstava, imamo i ministre necega sto jos nije izmisljeno. Nezaposlenost ogromna, narod nezadovoljan, radnici seku prste i strajkuju gladju. Profesionalizuje se vosjka, pa sad umesto slabe vojske imamo parodiju od vojske, kojoj lete fabrike u vazduh, a oficiri valjaju naftu iz vojnih skladista. Pustamo siptare iz zatvora koji su dokazani koljaci. Potrosacka korpa nedostizna za prosecnu platu koja je nerealna i lazno napumpana. Industrije prakticno i da nema, svaki mesec nestane po neko selo u Srbiji.

Rezime. Svi otimali, svi krali, neki manje, neki vise, ostavlja se pitanje kada je narod najbolje ziveo.

Eto ja se zalazem za bolje sutra, za jedinstvo, za bratstvo.

Pa za ovo se i tito zalagao ili sam ja nesto lose ukapirao?  Smile

P.S.

Da li si sluzio pravu vojsku ili kod privatnika civilno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Rezime. Svi otimali, svi krali, neki manje, neki vise, ostavlja se pitanje kada je narod najbolje ziveo.

Мммм не. Резиме је да су и СЛоба и Коштуњави и Тадићи последица Тите и тога што су наши маторци живели ко бубрег у лоју.

Фазон узмеш кредит науживаш се ал за месец дана све оде у курац јер немаш одакле да вратиш кредит. Е па то је резиме СФРЈ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Koliko kredita i bespovratne pomoci smo uzeli/dobili od 2000-te na ovamo?
Koliko duguje sad samo Srbija, a koliko je dugovala citava SFRJ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ако је то реплика мени, какве то везе има са тим што сам написао?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Фазон узмеш кредит науживаш се ал за месец дана све оде у курац јер немаш одакле да вратиш кредит. Е па то је резиме СФРЈ.

Taj fazon uzimanja kredita, da bi ziveli lepo, imamo od 2000-te, pa ne zivimo lepo....ni priblizno!
Sad dugujemo vise (ili bar isto) kolko je i SFRJ dugovala, pa ne zivimo bolje....ni priblizno!

Tako da nije fazon u uzimanju kredita, nego u pametnom pozicioniranju spoljne politike i koriscenja kredita u pametne svrhe, a ne u potrosnju i vestacko podizanje standarda.

Tito je to znao....ovi to ne znaju....i to je to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
па ниси схватио Smile

мада...зашто бих му веровао? Smile  знаш како...ја потпуно верујем само једној особи на планети...имаш право једном да погађаш ко је то Smile
вероватно доста тога не знам али знам једну ствар...човек је кварљива роба...поготову они који су ти најближи тако да ћеш ме извинути што не верујем некој групи слова на екрану Smile

да ли је било отимачине после 1945? наравно да јесте
да ли то оправдавам? наравно да не

али...чињеница је да је то једна велика историјска неправда и да су виновници исте углавном помрли
треба покушати обештетити потомке тих људи али да је то тако једноставно већ би се и урадило

мој покојни деда је био партизан ..рањаван је два пута...носилац споменице...после рата је још 30 година радио у задрузи као тракториста...био је комуниста и увек се поносио са тим...мислиш да ћу некоме да дозволим да ми дирне успомену на њега? шта год ја мислио данас о његовој идеологији то је апсолутно небитно...знам само да никоме није ништа отео и да је живео часно и поштено

и онда се нађу неки којима још ни брада није израсла да причају о четништву и "закраљаиотаџбину" Smile
razumem i slazem se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Па и за време Тита је било фрке и несташице, старији се сећају. А то што нам сада, упркос узимању кредита, није лепо као нашим маторцима значи да ови још горе раде, ал то опет не значи да нам ондашњи кредити нису јебали мајку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Bilo je nestasica ali tamo prvom polovinom osamdesetih, tada je Tito vec otisao sa scene
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.