Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли би предали генерала Ратка Младића Хашком трибуналу ?

Glasanje završeno: 07. Avg 2010, 18:30:27

Не
61.5%  (32)
Да
32.7%  (17)
Немам став
5.8%  (3)
Ukupno glasova: 52
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли би сте предали Хагу генерала ?!  (Pročitano 25419 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
prestanite sa vredjanjem..zato je i Srbija propala,jer se uvek svadjamo

A od vas pacifista tek nema gorih Smile
vodite ljubav,a ne rat Smile

zasto sam pacifist
« Poslednja izmena: 02. Avg 2010, 21:24:43 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

"Da se vi uceni pitate, otisla bi Srbija u tri pm"  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E

"Da se vi uceni pitate, otisla bi Srbija u tri pm"  Smile
To ti pricam bratac  Smile

Samo sam spomenuo "kad bi ja bio na vlasti kako bi sprovodio zakon koji je na snazi" i pogledaj odmah sam dobio epitet anti Srbina, izdajnika i otpadnika drustva!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

dovlacar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 6230
Citat: Dominick link=topic=512502. msg8653741#msg8653741 date=1280517277
А nasao si gde ces da postavis ovakvu anketu Politicki ~ Geopoliticki forum  >  Srpski Nacionalisticki forum i sad ne znam kakve rezultate ocekujes.
Ja licno Mladica ne bih odao nikada jer nisam takav i ne mesam se gde mi nije mesto, sad jeste kriv nije sta ja znam rat je bio bilo je pizdarija na obe strane da ne ulazim u to heroj ili zlocinac.

Da sam kojim slucajem na vlasti i da znam gde je uhapsio bih ga istog momenta zato sto me na to obavezuje zakon o saradnji sa haskim tribunalom i tu je kraj svake dalje polemike zakon je isti za sve i mora se dosledno sprovoditi ako zelimo da jednom profunkcionisemo kao pravna drzava! :-$

To je glupost.  
Ako Ameri ne žele da se jurisddikcija Medjunarodnog krivičnog suda primenjuje na njihove državljane, da li bi bilo od nas iili bilo koje druge države celishodno da ratifikuje Konvenciju o tom Sudu i da primenjuje njegove odredbe.

Dakle, Zakon nekad nije izraz moralnoh zahteva društva.  Zakon je nekad (kao u slučaju Zakona o saradnji sa Hagom) rezultat primene sile, a ne prava.  

Zbog toga, taj i takav Zakon nećemo primenjivati.

ŽIVELA SRBIJA!
IP sačuvana
social share
dovlacar
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

dovlacar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 6230
Рале не треба да се предаје Хагу.  Нити би ико требао да га хапси и предаје том "Суду".
Он је Србин, наш генерал, заштитник српсе нејачи и предводник српске војске у ратовима деведесетих.

Творац и креатор чувене акције Криваја 95.  у којој је ослобођена Сребреница, те отклоњена претња за даље убијање српског живља у околини Сребренице.

Чувајмо наше хероје, наше генерале и људине.  Чувајмо Ратка Младића.

Јер, не дај Боже, затребаће. . .
IP sačuvana
social share
dovlacar
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E
Citat: Dominick link=topic=512502. msg8653741#msg8653741 date=1280517277
А nasao si gde ces da postavis ovakvu anketu Politicki ~ Geopoliticki forum  >  Srpski Nacionalisticki forum i sad ne znam kakve rezultate ocekujes.
Ja licno Mladica ne bih odao nikada jer nisam takav i ne mesam se gde mi nije mesto, sad jeste kriv nije sta ja znam rat je bio bilo je pizdarija na obe strane da ne ulazim u to heroj ili zlocinac.

Da sam kojim slucajem na vlasti i da znam gde je uhapsio bih ga istog momenta zato sto me na to obavezuje zakon o saradnji sa haskim tribunalom i tu je kraj svake dalje polemike zakon je isti za sve i mora se dosledno sprovoditi ako zelimo da jednom profunkcionisemo kao pravna drzava! Smile

To je glupost. 
Ako Ameri ne žele da se jurisddikcija Medjunarodnog krivičnog suda primenjuje na njihove državljane, da li bi bilo od nas iili bilo koje druge države celishodno da ratifikuje Konvenciju o tom Sudu i da primenjuje njegove odredbe.

Dakle, Zakon nekad nije izraz moralnoh zahteva društva.  Zakon je nekad (kao u slučaju Zakona o saradnji sa Hagom) rezultat primene sile, a ne prava. 

Zbog toga, taj i takav Zakon nećemo primenjivati.

ŽIVELA SRBIJA!
Nije glupost Smile
Mi trebamo sprovoditi zakone koji smo sami doneli bas ako sto Amerikanci sprovode svoje zakone a kod nas u zakonu lepo pise svi oni koje potrazuje tribunal u Hagu moraju biti uhapseni i isporuceni, pa cak i da je taj zakon donet na silu!

Nemoj meni da se zalis jer ja takav zakon nisam doneo i ne volim ga ali bih ga svakako sproveo jer je zakon i mora da se sprovodi i postuje!  Smile naravno sve je ovo pod uslovom da sam ja vlast Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2010, 15:47:08 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
Pre nego što iznesem svoj stav, postavila bih pitanje - šta je trebao general za vreme rata da radi?
Da li je trebao svojoj vojsci da naredi da nikog ne ubije, pa šta god da se desi narodu koga ta vojska brani, da li bi onda bio manje kriv?!

Naravno da ne treba niti da ga predaju niti da sam sebi presudi. Čovek je profesionalni vojnik, njegova je dužnost da brani otadžbinu, šta on nije uradio kako treba u toj odbrani? Nije njegova odluka da ulazi u rat, niti ga je on izazvao, ali kad je već rat, nema povlačenja niti diplomatije. Zna se šta se radi. On je bio jako cenjen i hrabar vojnik. Nije on trgovao sa teritorijama, pa da mu se sudi.

Dosta slušam kako ljudi govore, pa neka se preda da bi nam bilo bolje. Prosto mi je teško da poverujem da ima ljudi koji ne shvataju da je svet duboko u kapitalizmu i da je cela ta presija oko Mladića samo jedna više šargarepica u nizu mamaca za magarence, i skraćivanje finansijskog lanca na kome nas drže. Čisto lomljenje patriotizma da bi lakše i bez rata odvajali dalje od ove naše male Srbije. Sve pod parolom - e još samo ovaj uslov, još samo ova teritorija i prosto ćete procvetati... Tuga
IP sačuvana
social share

Svako slovo koje napišem je deo mene, a ono što sam ja i što mogu biti nije ni deo napisanih slova...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Да ли би сте предали Хагу генерала ?!

Da
« Poslednja izmena: 15. Sep 2010, 03:11:05 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Да ли би сте предали Хагу генерала ?!

Da

Срам те било !!! Издајници Српског народа напоље из Србије !!!
Недај се РАТКО СРБИНЕ !!!
Једини који те нису издали су ШЕШЕЉЕВИ РАДИКАЛИ !!!
Живео Ратко , живео Радован !!!! То су СРБИ а не ови што их дају страним плаћеницима , ови би и своју земљу продали само да уђу у дупе Американцима и ЕУ !!! Јебе ми се за ЕУ !!! Нећу са онима који су бомбардовали моју земљу и убили 2 500 цивила , гађали болнице , а онда они су као стуб мира и стабилности !!!
Позивам све ПРАВЕ СРБЕ да побијемо ову издајничку багру !!!!

Живео Др Проф. Војислав Шешељ !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Citat
Позивам све ПРАВЕ СРБЕ да побијемо ову издајничку багру !!!!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.