Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?
Da.
16.9%  (14)
Ne.
37.3%  (31)
Ne znam.
45.8%  (38)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?  (Pročitano 96149 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
deo post-a otfikaren - obratiti se Goi.

tema ovaj drugar invalid pre ove kurave bio u vezi sa jednom fundamentalnom hriscanskom vernicom tako da izgleda da samo vernice i kurve imaju razumavanja za osobe sa invaliditetom
« Poslednja izmena: 05. Jan 2011, 20:49:31 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Pre više od dve godine na internetu su se upoznali dvoje ljudi, oboje obrazovani usamljeni, sa karijerama, ona iz Beograda žena oko 40 kojij je iscureo biološki sat i koja je za sobom ostavila jedan neuspeo brak. On iz jednog manjeg grada, takođe sa prethodnim brakom i decom iz njega. Dve godine su se družili, pola godine je trajala internet romansa, razmenili su i fotografije, razgovarali preko telefona. Posle dve godine on je nju pozvao za praznik kao gošću u svoju kuću. Kad je doputovala otkrila je laž. On je invalid u kolicima i nije smatrao za svoju obavezu da joj to saopšti pre nego što je doputovala. Ipak su pokušali zajedno ali nisu uspeli.

Prvi problem je bila njegova nervoza. Za svaku sitnicu pravi dramu i dozvoljava sebi da bude bezobrazan a posle se izvlači na sažaljenje. Drugi problem je seksualna polufunkcionalnost. Zapravo on ima erekciju ali to je sve što sam može da uradi. Treće čovek ima snažne bolove i razne druge zdravstvene teškoće koje inače prate ovakve invaliditete kao visok pritisak, izlivi depresije, strahovi. Na kraju uprkos svoj dobroj volji (ja joj rekoh da ne bi ostala kod njega ni na kafi da mi nije reko kako je invalid), i nekoliko poseta ona je odustala od veze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
a da ti je reko nebi sa njim ni chatovala
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
a da ti je reko nebi sa njim ni chatovala

Naravno išla bih po forumima i ismevala ga stavljajući slike broja jedan, zvala bi ga pogrdnim imenima i poslala klince iz kraja da mu viču pod prozorom bezobrazluke.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mislim i taj lik je debil aj da je slagao da nema 2 prsta a on zajebo zenu za 2 noge,mada realno da je to saopstio nikad nebi ni dosla ovako je bar uspeo nesto da uradi,al poso nije zavrsio do kraja mada mozda jeste kazes da mu ripao draza,e sad ova riba je tenkre sto ga nije odjebala odma,ko sto rekoh najbolje je u startu take likove odmah autirati
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
to i jeste poenta, ona je uspela da prevaziđe predubeđenje ali ipak veza nije bila zadovoljavajuća
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
sazaljiva neka dama
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...koliko ih je samo taj baja, priveo u svoju sobicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
deo post-a otfikaren - obratiti se Goi.

Pre više od dve godine na internetu su se upoznali dvoje ljudi, oboje obrazovani usamljeni, sa karijerama, ona iz Beograda žena oko 40 kojij je iscureo biološki sat i koja je za sobom ostavila jedan neuspeo brak. On iz jednog manjeg grada, takođe sa prethodnim brakom i decom iz njega. Dve godine su se družili, pola godine je trajala internet romansa, razmenili su i fotografije, razgovarali preko telefona. Posle dve godine on je nju pozvao za praznik kao gošću u svoju kuću. Kad je doputovala otkrila je laž. On je invalid u kolicima i nije smatrao za svoju obavezu da joj to saopšti pre nego što je doputovala. Ipak su pokušali zajedno ali nisu uspeli.

Prvi problem je bila njegova nervoza. Za svaku sitnicu pravi dramu i dozvoljava sebi da bude bezobrazan a posle se izvlači na sažaljenje. Drugi problem je seksualna polufunkcionalnost. Zapravo on ima erekciju ali to je sve što sam može da uradi. Treće čovek ima snažne bolove i razne druge zdravstvene teškoće koje inače prate ovakve invaliditete kao visok pritisak, izlivi depresije, strahovi. Na kraju uprkos svoj dobroj volji (ja joj rekoh da ne bi ostala kod njega ni na kafi da mi nije reko kako je invalid), i nekoliko poseta ona je odustala od veze.
Pa lagao ju je od starta i to je verovatno jedan od razloga zasto nije uspelo

Inace, ja zaista mislim da takve veze mogu uspeti ali poneki put zahtevaju veliki kompromis
« Poslednja izmena: 05. Jan 2011, 20:49:55 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Wildfire S

Nisu stvari nikad crno-bele... a i dve godine je relativno dug vremenski period da bi se moglo sažeti u jednom kratkom post-u... ali ovako predstavljeno, to ne bi uspelo ni da taj mentol ima 5 funkcionalnih nogu, jer nije problem u njima (nogama), problem je u glavi.
« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 01:38:18 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.