Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?
Da.
16.9%  (14)
Ne.
37.3%  (31)
Ne znam.
45.8%  (38)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?  (Pročitano 96130 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
a šta bi ti uradio??

inače,ovo što pišemo možda jeste naše mišljenje,ali nije baš pametno da nastavnimo jer neko ko je labilan ili u nekoj krizi  ovo može da pročita i shvati ko zna kako.a mozak je djavolji organ,mač sa 2 oštrice
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Citat
...dostojanstvo iznad svega!za mene,to bi bio izlaz.

Pa i nije ti neki izlaz..Ides na nepoznato odrediste na nepoznato vreme.
...vrlo rado bih sa tobom popricao o tome,kao sa nekim,ko zna gde se ide i kako je tamo? Smile

Sto se pravis lud,jel ti lepo rekoh..ides na nepoznato mesto na nepoznato vreme..Sto znaci da ne znam kako je biti mrtav.Jer da znam,ili bi ti hvalio odluku ili te pljuvao,ovako sam ti dao logican odgovor..da samubistvo ne mora da znaci nuzno kao spas.

Ja jednostavno ne bih znao sta bih radio..da budem iskren.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
pa da...tek ako se,ne daj Bože desi Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Iskreno, ne znam kako i zasto ste uopste dosli do samoubistva kao opcije  Smile

Sigurno nije lako biti invalid ali bas da je za samoubistvo i nije  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
nije,naravno Smile

nego smo Raven i ja pisali na temi o samoubistvu i ja sam zagovarala stav da nije rešenje,a ovdje indirektno demantujem sebe,pa zato. ali ovo pričam samo za sebe ako bih vremenom došla do toga. ali to  je najviše za slučaj Alchajmerove bolesti,npr ili da ostanem trajno kao biljka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Wildfire S
Momci... iskuuulirajte...  Smile

Gavro, bratac... nemoj da ih zbunjuješ...  Smile ... ostavi te teme za religiju...  Smile

PS. Srećna Nova.  Smile Smile Smile

edit:

Off obrisan.

Oće li neko konačno početi da piše o temi? Vrlo je ozbiljna...

« Poslednja izmena: 03. Jan 2011, 02:36:26 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

...zivis sasvim normalno,sve funkcionise vise manje kako treba.sport,zenske,brza kola,provodi,kuca-poso.....
u jednom momentu,lezis zakovan za krevet,ne osecas nista,oko tebe lica,koja te svojim izrazima sazaljevaju,doktori se sasaptavaju izmedju sebe.nesto bi ih pitao,ali su ti usta razvaljena od koje kakvih cevcica...
sledeci trenutak,voljeni ljudi prilagodjavaju dojucerasnju okolinu tebi.....itd. ne postoji ta ljubav,koja to moze da prezivi,sve polako nestaje i nastaje jedna velika obaveza najmilijih prema tebi.postajes jedno ogromno sidro,koje psihicki tone,povlaceci sve druge za sobom....pogledom po sobi trazis pauka,koji ti je postao u medjuvremenu najbolji prijatelj.nema ga,panika!gde je?urlas iz svoje "prilagodjene" sobe,ubice!!!ko je ubio tozu?!!!invazija snova,u kojima zivis sasvim normalan zivot.trcis,vozis,sam se penjes uz i niz stepenice,kenjas bez publike,sanjas kako ti je kita tvrda,nedostaje ti ta tvrdoca jutrom........ otvaras oci i svatas,da je to opet samo san.
pocinjes,da planiras.pocinjes,da razmisljas o jedinoj stvari,koja ima smisao.putokazi ka izlazu is stanja u kojem si usmeravaju te samo ka jednim vratima,a iza njih ne znamo sta je.mozda,ako uspem,da ih otvorim,mozda cu svojim nogama zakoraciti u ma sta sa te tamo strane?ideja postaje opsesija,i napokon imas razlog za zivot.opsesija postaje smisao,a sve sto ima smisao,drzi koncentraciju.trenutak,otvaranja tih vrata,sebicno krijes od svih,delis ga samo sa svojim novim prijateljem paukom.zbog tih vrata,sve je ponovo dobilo smisao cak i vreme.
potrebu za oprostajnim pismom,smatras obicnom gluposcu.svima je sve jasno zbog cega,zasto i kako.
BAM!!! olaksao si svima,a sebi pogotovo.
...ja se divim ljudima,koji se nose sa zivotom.zivot je sam po sebi tezak,pa jos ako to pojaca i invaliditetom,e onda zivot postaje bas dzukela.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Apple 15
...i to invalid nema jedno oko.ne zajebavajte prave invalide.
da se slucajno ne osecaju invalidima i oni,koji ostanu bez malog prsta na ruci?

Blagoslovena neka je tvoja tupavost...

Pa lakse je ne imati noge, nego ruke i oci... ili moc govora...

Noge mozes da nasrafis... pa da hodas... ali ruke... ruke ne mozes... ni oci... ni glasne zice...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
boze... svasta..... Smile
nije lako imati bilo kakav invaliditet..
i bez tog malog prsta je nezgodan zivot...onom ko je ostao bez njega....
a kamoli bez oka.... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...i to invalid nema jedno oko.ne zajebavajte prave invalide.
da se slucajno ne osecaju invalidima i oni,koji ostanu bez malog prsta na ruci?

Blagoslovena neka je tvoja tupavost...

Pa lakse je ne imati noge, nego ruke i oci... ili moc govora...

Noge mozes da nasrafis... pa da hodas... ali ruke... ruke ne mozes... ni oci... ni glasne zice...

...ne znam sta bih tebi blagoslovio?ako bih blagoslovio tvoju nadmenost,samo bih podsticao tvoju glupost?
a,da procitas malo bolje sta sam postovao,a ne samo moj nik,a?
...da li po tebi neko,ko izgubi jedno oko,ili se rodi bez jednog oka,ili neko ko sebe dozivljava invalidom,da parafraziram,samo zato sto od deset prstiju nema mali i pola kaziprsta,moze sebe smatrati invalidom?ko je pisao o nogama,slepilu?ko?
a,kad bi malo manje svet posmatrala sa te hoklice,na koju si se ispela administrirajuci na ovom forumu,kakve bi daljine sagledala,ej.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.