Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?
Da.
16.9%  (14)
Ne.
37.3%  (31)
Ne znam.
45.8%  (38)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?  (Pročitano 99451 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
@osma putnica

Ma razumeo sam ja tebe, niko tebi nista ne zamera. nego opet ne znam..mozda ja na sve to gledam sasvim drugacije jer sam i sam osoba sa invaliditetom. A mozda moj stav i nema veze sa tim,prosto ja tako razmisljam. Ma zapravo, najiskrenije meni kad nesto klikne u osecanjima i privlacnosti za neku osobu ja se ne obazirem da li je mrsava, deblja, sa invaliditetom, bez invaliditeta. Ako ja osetim ono nesto, taj neki osecaj, onda nema barijera. A opet s druge strane, svestan sam da mnogim devojkama smeta moj invaliditet i pored toga sto nisu rekle da sam im odbojan. Mislim ja sam imao xxxxxxxx situacija kada mi devojke kazu: ma sladak si ti, jako zanimljiv, ali.. ili situacije kada hoce samo sex, ali nemaju hraborsti za vezu, ili kada nece ni jedno ni drugo. Takvih situacija je bilo dosta. Znaci barijere postoje cak iako ja konkretno u svakodnevnom zivotu pokazujem da sam samostalan i pored nekih ogranicenja koja idu uz invaliditet. Naprosto jasno je da vecina ljudi u glavi naprosto ima barijeru kkdad vide osobu sa invaliditetom i to je tako. Ali eto i pored toga imao sam do sada i tri veze, znaci ipak nije to tako "nemoguce". Iako znam da su moje bivse devojke mnogi iz njihovog drustva, okoline na neki nacin gledali sa cudjenjem(pa neki cak i sa direktnim neodobravanjem) zato sto su bile sa mnom. Iako sam ja licno ostavio dobar utisak kao osoba na njihove prijatelej, rodbinu..itd. Ali ocigledno da to cesto nije dovoljno da bi amortizovalo predrasude i pritiske okoline. eto i pored svih tih pritisaka, bile su. I bilo je lepo dok su te veze trajale. Mislim lagao bih kada bih tvrdio da ne bi bilo lepo da je vise ljudi koji nemaju barijere i predrasude prema invaliditetu, tacnije prema ulasku u vezu. Ali niko ne kaze da su ljudi zbog toga "losi" i "skotovi". kao sto rekoh sta je tu je
« Poslednja izmena: 21. Maj 2010, 02:06:49 od Shogun »
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Off obrisan.

Dragi moji sugrađani... uvaženi prijatelji... verni glasači...  i ostala stoko od naroda... vratite se na temu ili ću biti prinuđen da nekom odrežem nogu satarom kako bi se zajedno uverili da verovatno postoji neko ko bi bio s vama u vezi. Smiley

Što sam vid'o lika u busu.  Smile
Dečkić između 20 i 25.
Nema ruku. A ne da je šmekerica... objašnjava.  Smile
Šeta neku ribu lepa ko lutka.    Smile
Neverovatno koliko se kod njega taj fizički nedostatak ne vidi i odlazi u drugi plan.
Smeje se, izvaljuje fore... i kad ga čovek posmatra posle nekog vremena shvati da on verovatno ima manje kompleksa nego neko ko ima sve ... ekstremitete.  Smile

Edit: Pitam se dal' bi bio takav da kojim slučajem ima ruku.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2010, 03:15:35 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Ај фил гуд ин тхе мадафакихг худ............свашта ја виђао по бусу, та ће га оставити због никакво забавног ручно поседујућег олоша Smile Ко ће га знати.......

Верујем у хороскоп, поготову у рибе и да у хороскоп Smile

« Poslednja izmena: 21. Maj 2010, 03:21:47 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Ne znam Vanja.. ne mogu ti opisati kako ga je devojčica zaljubljeno gledala...  Smile

IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Из твојих уста..............у њена уста Smile

Ма кул, не кажем да је немогуће, што да не ако је човек пун духа и интересантан Smile

Него ја напомињем да знам разне пуне духа што су испушили због ових бездушних......није стриктно везано за инвалидитет. Нема правила.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Ne znam Vanja.. ne mogu ti opisati kako ga je devojčica zaljubljeno gledala...  Smile

uh...20 godina ...strasno  Smile

iskreno se nadam , u ime svih romanticnih dusa ovog sveta, da ga devojcica iskreno voli, da im je lepo, i da ga nece jednog dana ostaviti i otici sa nekim deckom sa obe ruke ...
zbog njega se iskreno nadam da ce ljubav potrajati dugo...dugo....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
iskreno se nadam , u ime svih romanticnih dusa ovog sveta, da ga devojcica iskreno voli, da im je lepo, i da ga nece jednog dana ostaviti i otici sa nekim deckom sa obe ruke ...
Pa ne zaljubljuje se u ruke..jos... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Tema: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?

ne
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Citat
Pa ne zaljubljuje se u ruke..jos... Smile

Pa, sad...

Ja sam se zaljubila u jednog decka gledajuci svakog dan njegov vrat, potiljak i ruke...
Kasnije su dosle i oci, usta, noge... i ostali delovi njegovog tela ukljucujuci i mozak...

Inace... ono sto je obrisano se odnosilio na delove tela, ne na karakternu osobinu... Smiley
No, dobro... i impotencija moze da bude ozbiljna prepreka za vezu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Off obrisan.

Dragi moji sugrađani... uvaženi prijatelji... verni glasači...  i ostala stoko od naroda... vratite se na temu ili ću biti prinuđen da nekom odrežem nogu satarom kako bi se zajedno uverili da verovatno postoji neko ko bi bio s vama u vezi. Smiley

Što sam vid'o lika u busu.  Smile
Dečkić između 20 i 25.
Nema ruku. A ne da je šmekerica... objašnjava.  Smile
Šeta neku ribu lepa ko lutka.    Smile
Neverovatno koliko se kod njega taj fizički nedostatak ne vidi i odlazi u drugi plan.
Smeje se, izvaljuje fore... i kad ga čovek posmatra posle nekog vremena shvati da on verovatno ima manje kompleksa nego neko ko ima sve ... ekstremitete.  Smile

Najvjerovatnije  objasnjenje je  taekwon do Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.