Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?
Da.
16.9%  (14)
Ne.
37.3%  (31)
Ne znam.
45.8%  (38)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?  (Pročitano 97851 puta)
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N-shurnaest
Ma jel' iko vid'o lavicu da 'oda po savani sa šuntavim lavom?

Buahahha...  Smile. Bravo  Smile To je ta!
Chovek bi pomislio da ljudi iz muke izadju mudriji.  Smile

Uhvatili me pundravci i proletjni neizdrz.
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
U Herceg Novom sam upoznao predivnu devojku koja je imala tesku saobracajku i morali su da joj stave shinu umesto butne kosti sto je ostavilo masivno dubok i dugacak oziljak na levoj strani noge i koji me je jednostavno jos vise privuklao njoj,ustvari to je bio inicijator moje zelje da je upoznam ,mislim da je vrlo seksi .

Pitanje?Ne razumem Sta se sve smatra invalidnoscu ?Postoje mnoga medicinska stanja sa kojim su ljudi rodjeni
ali funkcionisu normalno na primer znam devojku koja ima tri sise i drugara koji ima jedno mudo.

A i bivsa zena Pol Makartnija miss. Mills-super kuchka  je samo sa jednom nogom i izgleda super u danasnjim Jutarnim novinama ,dugacke crne cizmice preko kolena i kratke pantalonice ,dupence perfekcija .
Ona je bila model i pre i posle posto je izgubila nogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Je li hoćeš da kažeš da je granica između hendikepa i fetiša jako tanka?  Smile

Smile

Izvinjavam se ako sam nekoga povredila, malo crnog humora nije na odmet.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
ne hvala  Smile

edit by B@mbin@:
  Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2010, 18:01:22 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
uh bre Alexe ...

ja kad sam naleteo na jednu što je operisala slepo crevo ja ... očekivao sam da mi izleti osmi putnik.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Je li hoćeš da kažeš da je granica između hendikepa i fetiša jako tanka?  Smile

evo ja cu to da ti kazem  Smile

jako, jako tanka ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Ja volim oziljke i tetovazu i  imam cetri ptijatelja sa princ Albertom i dva koji imaju busne bradavice na grudima ,moj prijatelj Morgan ima bar 20-tak samo infliktovanih rupica na svom telu dok moj drugi prijatelj je doKtor koji je rodjen sa dexterijom i ima samo patrljke umesto ruku i nogu ali on je doktor i on vozi ima kompletno kopjuterizovano vozilo i elektricnu stolicu i zeli nezavisnost,
Da li si hendikep ili invalidan kad imas manjak ili i kad imas visak stvari ,mislim decko je rodjen sa dva funkcionalna penisa i cetri jaja ima 8 godina i roditelji su odlucili da mu pretope i od dva naprave jedan veliki,i posto je maloletan i ta odluka za operaciju nije njegova kad poraste imace pravo da ih tuzi za..ups zaboravio sam termin,
Dok Deca sa daun sindromom i ako izgledaju kao mongoloidni teletabis ustvari imaju jedan vise hromozom nego obicni ljudi .
« Poslednja izmena: 12. Maj 2010, 11:42:16 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Da li si hendikep ili invalidan kad imas manjak ili i kad imas visak stvari ,mislim decko je rodjen sa dva funkcionalna penisa i cetri jaja ima 8 godina i roditelji su odlucili da mu pretope i od dva naprave jedan veliki.
Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Primecujem na osnovu odredjenog broja komentara da ipak ponovo moram da pojasnim naziv i sustinu teme: Dakle, kada sam napisao naziv teme : da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet mislio sam i mislim na osobe sa telesnim invaliditetima(jer oblika ima zaista raznih) a koje su psihicki, umno i intelektualno potpuno ocuvane i zdrave. Dakle ne mislim na osobe ometene u razvoju, mentalno retardirane i sl. I zanimalo me misljenje pre svega o ulasku u bilo kakav tip veze(emotivne, sexualne..itd) sa osobom koja ima invaliditet. Znaci poenta teme je pokusaj da se razume Da li i Zasto vecina ljudi najcesce izbegne da udje u bilo kakvu vezu sa osobom koja ima invaliditet, cak i ako postoji privlacnost, cak i ako osoba sa ivaliditetom pokaze da ne ovisi o drugom i da je samostalna. Kao sto sam vec objasnio kao osoba sa invaliditetom do sada susretao sam se sa raznim stavovima, sa raznim situacijama. I pored toga, do sada sam imao tri veze. Ali isto tako znam da vecina drugih osoba sa invaliditetom ne uspeva da ostvari ni jednu vezu, cak ni sex. Ili jako, jako malo ima onih koji to uspeju. Ako bih sad hteo biti neskroman, sebe bih eto mogao da ubrojim u te malobrojne. Ali to mi nije namera niti to smatram nekim "herojskim podvigom". I iskreno zao mi je  kada vidm da moji poznanici i prijatelji koji su recimo takodje osobe sa invaldiiteom, jako tesko dolaze u situaciju da ostvare bilo kakve veze. A i sam sam imao realno puno vise prepreka, suocavanja sa raznim predrasudama, i pored tri ostvarene veze.  Pa me je sve to intelektualno zaintrigiralo da vise istrazim stavove i misljenja ljudi.
« Poslednja izmena: 12. Maj 2010, 03:40:26 od Shogun »
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Smem li da pitam u cemu se sastoji tvoja invalidnost i da li si ti bio u vezi sa drugom invalidnom osobom?
Mnoge invalidne zene i muskarci putuju do Amsterdama gde postoji specijalizovana agencija koja obezbedjuje
bezbedno seksualno iskustvo .Bio je program na BBC-ju o tome, to je priznata problematika jer podsvesno neki ljudi zaziru od takve pomisli.U svakom slucaju mora da postoji neka privlacnost pre bilo kakvog odnosa to ne bira pamet nego srce.U slucaju Stephen Hawkinga njegova druga zena je bila njegov student ali su prijatelji cesto videli modrice po njegovom telu ,mada se on nikada nije licno zalio bilo je puno toga po novinama da ga ona fizicki maltretira i to prilicno.
Da li moze biti iskren dugotrajni odnos ,naravno iskreni i dobri ljudi koji se vole postoje svuda ali gledano na tamnu stranu mnogi "obicni " ljudi koji stupaju u kratkorocne veze sa invalidnom osobom to rade radi zadovoljavanja svog ega ,e sad da li je to iz samilosti ili osecanja nadmocnosti nije vazno i u svakom slucaju
je pogresno.
« Poslednja izmena: 12. Maj 2010, 12:37:16 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.