Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:11:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ateisti potajno veruju u Boga?  (Pročitano 128632 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Ericsson jeste
Citat
Значи неко отвори тему ''Да ли атеисти потајно верују у бога?'' а та особа није атеиста и онда та иста особа целу тему тврди како атеисти нападају вернике, категорички тврди да је атеизам веровање и како атеисти оповргавају некоме да у нешта верује...  Smile
show  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Ја мислим да је Аријада потајни атеиста.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Kako si me samo provalio?  Smile

Kako god, ateisti gube bitku ovog puta, ma koliko skretali paznju sa glavne teme, u kojoj, de facto, ne ucestvuju.

Probali su malo da okrenu smer na drugu stranu.

Elem, sadasnji papa ce pokusati da da' odgovor na sva pitanja, ono,...bar ce da se potrudi. Sve u zelji da neko prepozna definitivnu istinu identiteta hriscanske vere, koja sve vise ide u smeru ravnopravnosti muskog i zenskog pola, do pucanja, ukoliko se ista ne ostvari.

Stanje na planeti je vanredno lose, sto mnogi ne vide. Kljuc izlaska iz krize je samo priznavanje istine. A ona je mnogo teska za ustaljene norme. Jbg...mora se dogma odreci nekih stvari na ustrb dobrobit nacije.... Hrist nije bio lud, nije bio pod drogama, nije taktizirao kada je vrsio "propoved", koja je vremenom iskrivljena. Ili njegov krstitelj Jovan, koji se snazno opirao vladajucem rimskom carstvu sa teritorije koje je i danas u ratu (Izrael i Palestina krvare vec toliko godina zbog gluposti)?

Ili cemo svi definitivno osetiti najgoru ljudsku glupost i sravniti planetu sa naoruzanjem koje ne umemo da kontrolisemo?

Ko misli da "vera" nema uticaj na to, u najmanju ruku je glup ili neobrazovan. Bez namere da vredjam....

Ko razume, shvatice...  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Hrist nije bio lud...
Nije bio lud, on je bio jedan nevaljali dečak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia Luvmya 520
ne vredi, apsolutno se ne razumemo
jesi ti mislio kako sam ja mislio da za životinje nešto postoji? ako jesi, (a izgleda da jesi iz nekog čudnog razloga) naravno da nisam, naravno da za njih ništa ne postoji, budući da nemaju svest. ja sam samo tvrdio kako one ( i predmeti i bilo šta drugo) postoje bez reči, tj bez upotrebe reči, i rekao sam ti da je apsolutno nebitno da li neko koristi reči ili ne, to nije uslov za postojanje; ako je već svest uslov za postojanje,reči nisu; nisu isto reči i svest
Razumem sve sto si ti rekao, a ti ne razumes apsolutno sve sto sam rekao, posto ti konstantno ponavljam iste stvari koje ti apsolutno ignorises. I naturas mi gluposti tipa " ja ti govorim / objasnjavam - bez reci "...
Poslednji put te pitam Za koga ( osim za coveka ) bilo sta postoji ?????
Kako bilo sta postoji bez reci ??

Da li si ti svestan da ti za sve sto ti znas da postoji koristis reci, a tvrdis da sve postoji - bez reci ?
Citat
objasni mi samo kako/zašto si zaključio da su reči bog? je l samo na osnovu toga što ''ništa ne postoji bez reči'' ili imaš još neko objašnjenje?
Vec sam ti objasnio, reci su iznad svega i kontrolisu sve, sto ti naravno ignorises i nastavljas sa pitanjima na koje si dobio odgovor.
Citat
pa upravo tako..što se govori o verovanju u njega..a ne o njemu kao takvom   Smile nije tema bog, nego eventualno verovanje u njega od strane ateista (što bi svakako bio paradoks i ne bi imalo nikakvog smisla al to je nebitno), ne znam šta ti je tu nejasno  Smile
Vernici veruju u izmisljene, lazne " bogove ". Ti " bogovi " su prvo izmisljeni, definisani, pa je zatim nastalo verovanje u te i takve izmisljotine. U ovoj temi ( 100%-tnom paradoksu ) je " pitanje " da li ateisti potajno veruju u te iste izmisljotine, tako da je nemoguce ne spomenuti te i takve " bogove " u ovoj temi.

Bas kao sto si nesposoban da shvatis da nema postojanja bez reci, tako isto nisi sposoban da shvatis da nema price o verovanju u boga bez objasnjenja u sta se to veruje......
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Citat
Значи неко отвори тему ''Да ли атеисти потајно верују у бога?'' а та особа није атеиста и онда та иста особа целу тему тврди како атеисти нападају вернике, категорички тврди да је атеизам веровање и како атеисти оповргавају некоме да у нешта верује...  Smile
show  Smile

Udji na saj ateista pa ces videti da je covek potpuno u pravu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Hrist nije bio lud...
Nije bio lud, on je bio jedan nevaljali dečak.

U principu ne volim konverzaciju gde se izvuku tri reci iz recenice i celog konteksta teksta.
I sama izbegavam to da radim jer deluje neozbiljno. Pogotovo na ovakvim temama  gde nema ni traga lobotomiji Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Nisi ti razumela smisao mog komentara, koji se uklapa u ono što si sama kazala.

Ko misli da "vera" nema uticaj na to, u najmanju ruku je glup ili neobrazovan. Bez namere da vredjam....

Loše drvo (Isus) je rodilo loše plodove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia Luvmya 520
Loše drvo (Isus) je rodilo loše plodove.
Isus je odgovoran za zabludu naivnih da je on - " gospod bog " ?!? 
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Isus je prevareni prevarant...Petar i Pavle su dalje iskoristili grupu koju je vodio i nastup koji je organizovao.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2014, 18:36:48 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:11:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.