Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:03:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 209 210 212 213 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ateisti potajno veruju u Boga?  (Pročitano 128525 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG 4X HD
Okreni obrni...sve se svede na dedu... Smile

Дабоме. Чак и када сто пута напишеш да није тако људи се несвијесно враћају томе. А шта ако Бога не можемо разумом препознати? Зашто аутоматски ни не постоји? Па има још милион других појава, закона и чињеница које никада нећемо октрити и схватити а које ипак постоје. Зашто негирати само Бога док се све остало узима здраво за готово?

Ako neshto ne mozesh razumom spoznati, razumno bi bilo da se uopshte ne bavish time.

Ljudi se uvek vracaju na dekicu na oblaku zato sho su tvrdnje da  se neshto ne moze razumno spoznati i tvrdnje da se zna shta "bog" zeli , shta mu je ugodno i koja su njegova merila, kontradiktorne.

Ili  se moze spoznati ili ne moze.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ili  se moze spoznati ili ne moze.

Upravo tako. To razdvaja veru i neveru.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ne znaš šta su greške u logičkom zaključivanju zato i tako tvrdiš. Možeš tako da nastaviš, ali to ne menja činjenicu. Imaš oči, ali ne vidiš. Doduše, pošto je ovo jednostavna stvar, da imaš sposobnost da razumeš, ne bi ni pravio takve greške.

Mada, meni deluje da si ti jednostavno tvrdoglav. Kažeš: Ništa me ne košta, osim malo vremena, da nastavim da poričem sve.

Uz to, reč dokaz koristiš, u skladu sa ograničenjima koje poseduješ, suviše rigidno.

Ne pričaj budalaštine pre nego što zahvaljujući tvom radu izbace vreme iz SI sistema. Očaj kojim se držiš svojih stavova prevazilazi obime tvoje nadmenosti i može da se meri samo sa tvojim nedostatkom srednjoškolskog obrazovanja. Već ti rekoh, mani se Lanzinih budalaština i počni da učiš.

O bajkama se može razgovarati na časovima književnosti...različite verske knjige svašta pišu, ne veruj svemu što pročitaš, ubiće te štamparska greška.
Već sam ti sugerisao da ne koristiš reč nebuloza, jer ni to ne znaš šta znači...ti i Biblija tvrdite te gluposti.
Razumem ja tvoj odbrambeni mehanizam...glavu u pesak.
Slobodna volja jeste iluzija, a o objašnjenju bez reči si već dobio odgovor. Uz to, previše si bukvalno (što ne čudi) shvatio termin koji ti nazivaš "reč"  koji su Nazareni pozajmili od antičkih filozofa i prilagodili ga da odgovara Isusu. Kao što ga oni nisu u potpunosti razumeli i ugurali su ga nakaradno i tendenciozno u "NZ", ne razumeš ga ni ti...a forum nije najbolje mesto da se nadoknade 4 godine školovanja.
Već ti je rečeno, ne treba trošiti reči.
Možemo imati dva il više tvoraca se razlikuje od "evo dokaza da postoje dva tvorca", da uobličim kako si ranije napisao da sam ja kazao. Ako ti gubiš koncentraciju, ja je ne gubim. I ako ćeš tako, onda je svaka naša druga rečenica tvrdnja, tako da te molim da se ne glupiraš i da razmišljaš o onome šta čitaš i šta pišeš.
Kako ne razumeš da je to Bog kakvog ti zamišljaš? Nemaš dokaz da postoji, ali mu daješ atribute. Odakle ti ideja da ti odredjuješ šta bogu priliči ili ne?  A druge optužuješ da imaju iluzije o veličini. Smile
Vreme je iluzija...ali bog je večan.  Smile Kontradikcija u stavovima par excellence.
Ne mogu da ti objasnim više nego što sam ti pričao zato što ti ne razmeš osnove ispravnog zaključivanja, a i imaš otklon od svega što ti govorim (uobrazio si da te mrzim, pa zato). Mogu da te posavetujem da razgovaraš sa nekim ko razume biblijske tekstove i može da ih čita na originalnom jeziku, uz reference na ostale svete knjige i predanje (jer vi sektaši konstantno grešite birkajući šta vam se svidja, a šta ne) iz te religije i kulturu okruženja u kojem su nastale...možda (mada sumnjam) može da ti pomogne, ali samo ako sam želiš da ti se objasni. Dug je to proces za nekoga ko kreće sa tačke na kojoj si.

Dakle...još jednom. Da bi razumeo Bibliju, nije dovoljno da citiraš samo Bibliju (naročito kao što vi sektaši radite van konteksta). Moraš da se upoznaš sa njenim nastankom, drugim svetim tekstovima, kulturom naroda koji ju je pisao, istorijom...a to su sve stvari koje si ti ovde demonstrirao da ne znaš. Ja bih morao da ti napišem esej, a ti bi mi odgovorio jednako kao za Argument prvog uzroka - Ja ne grešim.

Ako nemaš vremena, nema veze...na jednoj od tema Alex ti je pokazao zašto je tvoja tvrdnja o samo 7000 postojanja ljudi pogrešna, prikazavši skoro duplo stariju kulturu, pa i ne moramo da pričamo koliko traje dan u Postanju.
Šta si imao iz biologije?  Smile Možeš da izmisliš svoju definiciju čoveka (i drugih stvari) samo da bi ga uklopio u svoje nakaradne i neplodne stavove, ali ništa ne postižeš osim da hraniš svoj ego.

Nije reč o saobraćajnom znaku, vidim da ništa ne razumeš i konstantno mašiš poentu. Zamisli čoveka koji nikada nije video most, pa sad sam nastavi dalje, da ne trošim reči...
Pitao si kako nešto može biti objašnjeno bez upotrebe reči, ja sam ti kazao simbolima.
Ako ne možeš da shvatiš za ljude, evo ti lakši primer: Misliš li da pas koji je naučio da koristi semafor ima potrebu za rečima? Da mora da objasni?
Ako znaš neke tehnike za dresuru pasa, isto će ti biti jasno kako nešto može (čak i ljudima) da se objasni bez upotrebe reči.

A ovo "infantilni" samo pokazuje kako si detinjast: Kažem ti da si nešto, a ti mi odgovoriš: To si ti!  Smile Smile Smile
Nema veze, imitiranje je oblik laskanja. Smiley
Opet ti se samo čini.
To da je primitivno je ponovo tvoja tvrdnja, za koje tvrdiš da ne tvrdiš.
Neke stvari je očigledno da ne znaš (ili se praviš da ne znaš), a na nivou su srednje škole.
Ja nigde nisam kazao da imam diplomu fakulteta, to je samo utisak koji si stekao. Hvala ti.  Smile
Logika je sistem u kojem greske ( netacnost ) ne postoje, greske se javljaju u odsustvu logike. Nicim nisi argumentovao svoju tvrdnju da sam ja napravio logicku gresku.
Kao sto rekoh koristis ovaj forum da lazes o ljudima, posto to ne bi smeo u stvarnosti.
Nisam uopste tvrdoglav nego imam 0% tolerancije prema lazima o meni i mojim recima.
Poricem jedino tvoje lazi o mojim recima, posto nemam sta drugo da poricem.
Ocigledno je nemoguce tebi objasniti postojanje nematerijalne dimenzije ( reci ) bez koje materijalna ne bi mogla da postoji. Kako tebi objasniti da vreme ( imaginarni sistem nastao merenjem pokreta ) ne postoji ?
Posto ti tvrdis da vreme postoji, ti bi trebalo da predstavis dokaz postojanja vremena.
Einstein je rekao " vreme, prostor i gravitacija ne postoje izvan materije ", on siroma ( a ni bilo ko drugi )
nije dokazao postojanje vremena, prostora i gravitacije u materiji.

U tridesetogodisnjoj osobi ne postoji " 30 godina zivota " nego jedan zivot koji postoji samo sada i ovde.

Svi merni sistemi su upotrebljiva apstrakcija, a ne nesto sto postoji u materiji.
Bez obzira koliko je neko visok, tezak, brz, glasan ili materijalno obezbedjen, njegova stvarna vrednost je uvek
- jedan zivot iz kojeg dolazi istina ili neistina. sve ostalo je subjektivno misljenje.

Rekao sam da Bog moze da bude samo Vecni Kreator Vlasnik i Gospodar Svega postojeceg sve ostalo nema
logike da bude nazvano Bog. Sta je za tebe Bog ? To nismo culi, ali su nam oci i usi puni tvoje arogancije.

Sta je " Alex ili bilo ko drugi pokazao " ? Kakva " ljudska kultura " je starija od 7000 godina ? Gde su " ti " ljudi ?
Sta su " ti ljudi " radili 7000 godina pre pojave coveka sa prostora Vince / Lepenskog vira ?

Kako je neko bice koje ima svest moglo da tehnoloski ne napreduje u nikakvom obliku i formi - 7000 godina ?

Znaci dovoljno je da neko iznese takve lazi, nelogicnosti i nebuloze i posto se to dopada prodavcima tih bajki
to bi trebalo da bude - istina ?!?

Ponovio sam mnogo puta da biblija ili bilo koji drugi tekst nema objektivan znacaj, bas kao i cinjenica da shvatanje da su tacna tumacenja biblijskih prorocanstava u potpunosti kompatibilna sa stvarnoscu nikome nije spasila zivot.

To sto ti mene bez ikakve logika nazivas " sektasem " je samo jos jedan u nizu dokaza da ti ovde dolazis da bi lecio svoje kompleks inferiornosti u stvarnom zivotu.

Nigde nisam rekao da ti imas fakultetsku diplomu, samo ukazujem na tvoju mrznju i diskriminaciju prema ljudima i njihovom obrazovanju.
Nema potrebe da se razmislja o obrazovanju osobe koja nekome kaze
" Zamisli coveka koji nikada nije video most " ......

IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ubice vas iskrivljena interpretacija istorije (istine)  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jan 2014, 13:31:35 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Logika je sistem u kojem greske ( netacnost ) ne postoje, greske se javljaju u odsustvu logike. Nicim nisi argumentovao svoju tvrdnju da sam ja napravio logicku gresku.
Logika je takodje i nauka koja proučava greške koje ljudi čine u zaključivanju...a ti samo poriči svoje, sam sebi činiš medvedju uslugu.

Kako tebi objasniti da vreme ( imaginarni sistem nastao merenjem pokreta ) ne postoji ?
Posto ti tvrdis da vreme postoji, ti bi trebalo da predstavis dokaz postojanja vremena.
Einstein je rekao " vreme, prostor i gravitacija ne postoje izvan materije ", on siroma ( a ni bilo ko drugi )
nije dokazao postojanje vremena, prostora i gravitacije u materiji.
Siroma Ajnštajn...nije doživeo da upozna Eye-a--- Smile Smile Smile
Granice tvoje samoobmane i iluzije o veličini (koje introspektivno pripisuješ drugima) se svakoga dana proširuju.
Kada bih sad krenuo da ti dokazujem postojanje vremena, i ja bih pored gubljenja istog pravio jednu logičku grešku, tako da ne. Veći autoritet za to pitanje od nas dvojice je tu da to opovrgne, a dok fizičari to ne urade, mistici od kojih ti učiš nemaju uporište u svojim tvrdnjama. Fizičari ne razumeju sve vezano za vreme, ali su daleko od toga da ga proglase iluzijom.

Ovo što ti tražiš  bi bilo kao kad odeš do doktora (ili čoveka koji primeti da si prehladjen) i svaki put mu tražiš da ti dokaže postojanje mikroorganizama...što ti možda i radiš.  Smile

I ponovo, samo da pokušam da te navedem da razmišljaš o onome što pričaš i po mogućstvu pribaviš neki rečnik: Vreme je iluzija, ali Bog je večan.
The cake is a lie...ali je puna kalorija.

Rekao sam da Bog moze da bude samo Vecni Kreator Vlasnik i Gospodar Svega postojeceg sve ostalo nema
logike da bude nazvano Bog. Sta je za tebe Bog ? To nismo culi, ali su nam oci i usi puni tvoje arogancije.
Ako postoji bog je ono što jeste, a ne ono šta neko ko zamišlja da poznaje fiziku bolje od nobelovaca (na čiju se nagradu rado poziva) želi da jeste. Ono šta je  bog za mene je moja stvar i nije za tvoje uši. O biserima i svinjama.

Sta je " Alex ili bilo ko drugi pokazao " ? Kakva " ljudska kultura " je starija od 7000 godina ? Gde su " ti " ljudi ?
Sta su " ti ljudi " radili 7000 godina pre pojave coveka sa prostora Vince / Lepenskog vira ?
Imaš oči pa čitaj.

Kako je neko bice koje ima svest moglo da tehnoloski ne napreduje u nikakvom obliku i formi - 7000 godina ?
Imali su mentalni sklop sličan tvom...neplodan i nekreativan. Ni ti ne možeš da napreduješ dalje od svojih jalovih stavova.

Znaci dovoljno je da neko iznese takve lazi, nelogicnosti i nebuloze i posto se to dopada prodavcima tih bajki
to bi trebalo da bude - istina ?!?
Moraš da imaš dobar razlog da sumnjaš u nešto, a ne samo sopstvenu sujetu.

Ponovio sam mnogo puta da biblija ili bilo koji drugi tekst nema objektivan znacaj, bas kao i cinjenica da shvatanje da su tacna tumacenja biblijskih prorocanstava u potpunosti kompatibilna sa stvarnoscu nikome nije spasila zivot.
Ko te pita o spasavanju života? Uhvatio si se za to i konstantno pokušavaš da navedeš vodu na tu vodenicu. Biblijska "proročanstva" se mogu podeliti na tri grupe, jedna od njih su neproročanstva, a time se ljudi najviše bave.

To sto ti mene bez ikakve logika nazivas " sektasem " je samo jos jedan u nizu dokaza da ti ovde dolazis da bi lecio svoje kompleks inferiornosti u stvarnom zivotu.
Znao sam da ćeš da se upecaš. To što ti sektaš smatraš malicioznim izrazom samo govori o tvom nepoznavanju termina, mnogo puta demonstriranom ovde.  Smile
To što ti taj izraz smatraš pežorativnim, možda dolazi iz spoznaje da grešiš?

Nigde nisam rekao da ti imas fakultetsku diplomu, samo ukazujem na tvoju mrznju i diskriminaciju prema ljudima i njihovom obrazovanju.
A zašto da ne bude diskriminacije...kad već mirno prelaziš preko odluke Nobelovog komiteta da ti ne dodele tu nagradu za fiziku? Priroda u kojoj živimo je diskriminišuća, nema razloga da i ti sa takvim obrazovanjem ne podlegneš određenoj vrsti kritike. Nemaš obrazovanje, ali voliš da se raspravljaš. Quod licet Iovi, non licet bovi

Nema potrebe da se razmislja o obrazovanju osobe koja nekome kaze
" Zamisli coveka koji nikada nije video most " ......
To što je tebi teško da zamisliš govori o tvojim sopstvenim dometima.

Ubice vas iskrivljena interpretacija istorije (istine)  Smile
Ma neće...ovo je sad pre svega zabava i oštrenje jezika.  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jan 2014, 16:04:57 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Као нпр. једанаеста димензија.
То је тек у теоријској фази...
« Poslednja izmena: 05. Jan 2014, 15:55:21 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
дупли пост
« Poslednja izmena: 05. Jan 2014, 15:55:36 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Неко је морао повући окидач. Као када хоћеш да активираш ручну бомбу или обориш низ домина. Мора да дође до удара у инцијалну капислу односно до силе са стране која ће гурнути  прву домину. Без тога универзум није могао да се покрене. Да стартује читав низ узрока и послиједица и буде ово што јесте. Покретача свега тога називамо Богом. Бог је савршено логичан почетак. 

Па може ли Универзум бити сам себи окидач?

Постоје теорије да се Универзум вечно шири и скупља и да је Велики прасак само прелазак из једног у друго стање. Сама теорија Великог праска каже да је Универзум настао из бескрајно мале честице бескрајно великог притиска и топлоте итд...значи могуће је претпоставити да је Универзум самодовољан систем и да је он сам проузроковао Велики прасак...

« Poslednja izmena: 05. Jan 2014, 17:03:48 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Ma da okidac....

Vi ljudi imate previse visoko misljenje o sebi i svom znanju...sto znaci bukvalno da ne znate nista... Smile

Okidac.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia Luvmya 520
Logika je takodje i nauka koja proučava greške koje ljudi čine u zaključivanju...a ti samo poriči svoje, sam sebi činiš medvedju uslugu.
Logika je sistem koji se koristi u naukama, a ne nauka. Istom bezgresnom logikom kojom se dolazi do tacnog rezultata se dolazi i do netacnosti koje mogu nastati u istom procesu.
Nemam sta da poricem, posto nisi govorio o mojim recima kada si " zakljucio " da postoji greska, nego si analizirao svoju imaginaciju.
Citat
Siroma Ajnštajn...nije doživeo da upozna Eye-a--- Smile Smile Smile
Granice tvoje samoobmane i iluzije o veličini (koje introspektivno pripisuješ drugima) se svakoga dana proširuju.
Kada bih sad krenuo da ti dokazujem postojanje vremena, i ja bih pored gubljenja istog pravio jednu logičku grešku, tako da ne. Veći autoritet za to pitanje od nas dvojice je tu da to opovrgne, a dok fizičari to ne urade, mistici od kojih ti učiš nemaju uporište u svojim tvrdnjama. Fizičari ne razumeju sve vezano za vreme, ali su daleko od toga da ga proglase iluzijom.
Teorija relativiteta je zauvek teorija, doprinos koji je Einstein dao teorijskoj fizici je ogroman.
Ne postoji jedna moja rec koja u bilo kakvom obliku i formi govori o bilo kakvom znacaju koji ja imam, tako da opet lazes o " mojim samoobmanama i iluzijama ".
Zar je u istoriji cocecanstva postojala toliko iracionalna osoba koja je pokusala da dokaze da vreme postoji ?
Svi merni sistemi su apstrakcija cije reci ne predstavljaju nesto postojece. Oni sluze tehnoloskom napretku coveka ali ne menjaju covekovu nepromenjivu stvarnost. Prvi covek i njegova stvarnost je bila identicna sa bilo kojim drugim covekom koji je postojao bilo kada.
Citat
Ovo što ti tražiš  bi bilo kao kad odeš do doktora (ili čoveka koji primeti da si prehladjen) i svaki put mu tražiš da ti dokaže postojanje mikroorganizama...što ti možda i radiš.  Smile

I ponovo, samo da pokušam da te navedem da razmišljaš o onome što pričaš i po mogućstvu pribaviš neki rečnik: Vreme je iluzija, ali Bog je večan.
The cake is a lie...ali je puna kalorija.
Besomucne i pune mrznje lazi o meni se nastavljaju. Tvoje patolosko laganje se nastavlja.
Ne prestajes da iznosis tvoje halucinacije koja nazivas " mojim recima ". Nigde i nikada nisam rekao
" vreme je iluzija, ali je Bog vecan ". Rekao sam da je vreme - iluzija. tacka.
Rekao sam da je jedina moguca definicija reci Bog, vecno bice koje je Tvorac, Gospodar i Vlasnik svega postojeceg.
A tvoj um koji pokrece patolosko laganje je izmislio da sam ja rekao bilo sta slicno tvrdnji " ali je Bog vecan ".
Niti imas kapacitet da shvatis da je vecnost jedino dimenzija svesnog bica koje nema smrt.
Citat
Ako postoji bog je ono što jeste, a ne ono šta neko ko zamišlja da poznaje fiziku bolje od nobelovaca (na čiju se nagradu rado poziva) želi da jeste. Ono šta je  bog za mene je moja stvar i nije za tvoje uši. O biserima i svinjama.
Tvoje halucinacije o " bogu " su tvoja stvar. Semanticki rec Bog moze da predstavlja samo Vrhovno Bice i nista drugo.
Citat
Imaš oči pa čitaj.

Imali su mentalni sklop sličan tvom...neplodan i nekreativan. Ni ti ne možeš da napreduješ dalje od svojih jalovih stavova.
Od tvog prvog posta ovde sam razotkrio tvoju mrznju prema ljudima i tvoj kompleks nize vrednosti u stvarnosti koji neces izleciti bezanjem u www.
Kada se lazov razotkrije, daljeg napretka nema.
Citat
Moraš da imaš dobar razlog da sumnjaš u nešto, a ne samo sopstvenu sujetu.
U sta ja " sumnjam " ? Kakva " moja sujeta " ? O cemu opet lazes ?
Citat
Ko te pita o spasavanju života? Uhvatio si se za to i konstantno pokušavaš da navedeš vodu na tu vodenicu. Biblijska "proročanstva" se mogu podeliti na tri grupe, jedna od njih su neproročanstva, a time se ljudi najviše bave.
Niko me nije pitao o spasavanju zivota, samo sam rekao istinu da nijedan tekst/knjiga nema objektivan znacaj.
Jos jedan biser tvog brilijantnog uma ! - prorocanstva su neprorocanstva !
A svi mi ovde smo svinje, jel tako ?
Citat
Znao sam da ćeš da se upecaš. To što ti sektaš smatraš malicioznim izrazom samo govori o tvom nepoznavanju termina, mnogo puta demonstriranom ovde.  Smile
To što ti taj izraz smatraš pežorativnim, možda dolazi iz spoznaje da grešiš?
Haluciniras da sam se upecao. Jedina definicija koja predstavlja pojam " sekta " koji ja koristim je
" grupa ljudi koja se odvojila od originalne grupe "
Ti lazes da sam ja sektas u bilo kojoj definiciji te reci.
I opet ponavljam koristis forum da se nekome tako obracas, posto za takvo ponasanje u stvarnosti nemas hrabrosti.

Citat
A zašto da ne bude diskriminacije...kad već mirno prelaziš preko odluke Nobelovog komiteta da ti ne dodele tu nagradu za fiziku? Priroda u kojoj živimo je diskriminišuća, nema razloga da i ti sa takvim obrazovanjem ne podlegneš određenoj vrsti kritike. Nemaš obrazovanje, ali voliš da se raspravljaš. Quod licet Iovi, non licet bovi
Zato sto je necivilizovana i protivzakonita. Covek je jedino bice koje diskriminise.
Ja se ne raspravljam sa tobom, ja tebi objasnjavam ono sto ti ignorises.
Ponavljam tebi se ovde dozvoljava da izrazavas svoju mrznju i diskriminises ljude na bazi iluzije o obrazovanju.

Citat
To što je tebi teško da zamisliš govori o tvojim sopstvenim dometima.
Ja sam racionalista, mogu da zamisljam samo ono sto sam doziveo. Nisam doziveo susret sa covekom koji nikada nije video most.
Do susreta sa " tvojom inteligencijom " nisam imao dozivljaj osobe koja nije svesna da je rec iza svega sto postoji u covekovoj svesti.

IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 209 210 212 213 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:03:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.