Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 01:03:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ateisti potajno veruju u Boga?  (Pročitano 129500 puta)
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Al nalupase sova9072 i YuWarez...Kao dokazano ovo dokazano ono, studije, istrazivanja...ali linka nigde  Smile  Cuo sam i ja za jednu studiju po kojoj ateisti treba da vezu na ruku zutu traku da ih ne bi vernici slucajnu uvredili u razgovoru, samo...jbg ne znam koji link bese  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Al nalupase sova9072 i YuWarez...Kao dokazano ovo dokazano ono, studije, istrazivanja...ali linka nigde  Smile  Cuo sam i ja za jednu studiju po kojoj ateisti treba da vezu na ruku zutu traku da ih ne bi vernici slucajnu uvredili u razgovoru, samo...jbg ne znam koji link bese  Smile

Nisi ti majstore nista ni razumeo , mozda cak nisi ni citao sam napisao.

Jel mozes da razumes o cemu se govori u ovom klipu ?

Okacicu kasnije i pdf O psihologiji nesvesnog K.G.Junga , gde on govori o onome sto sam pisao. Cela analiticka pshilogija govori o tome. Udji u neku biblioteku i trazi nek ti daju nesto u vezi toga. Nemogu ja svakoj ogranicenoj budali kojoj oci u zivotu nisam video da prepricavam knjigu od 300 i kusur strana.

I koja anketa , pa nije to anketa tipa da li cete izaci na predstojece izbore. Pa onaj da bi te skinuo sam kurca nesto promrmlja sebi u bradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Citat
ogranicenoj budali

Zavrsili smo razgovor, dovidjenja prijatno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Citat
ogranicenoj budali

Jel si dobio link , o cemu govori onaj cika , aj svojim recima interpretiraj da vidim sta mislis o tome ?  Zasto sad bezis ?  Smile

Rekao sam i da cu okaciti par pdf-ova knjiga gde sam procitao sve to cemu sam pisao u svojim prethodnim postovima. Dakle ne pricam napamet.

Tako sam i mislio , mogu da cekam do sudnjega dana , vazno je si ti procenio da su to gluposti. Nije vazno sto nemas blage veze o cemu se radi , to su za tebe gluposti.

Dovidjenja i tebi. Prijatno  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Carl Gustav Jung -... (2037.54 KB)
« Poslednja izmena: 30. Avg 2013, 16:31:36 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Човек ладно окачио књигу од 300 кусур страна и каже ''сад тражи''... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Човек ладно окачио књигу од 300 кусур страна и каже ''сад тражи''... Smile Smile Smile

Smile Smile Smile

Ma uzmi citaj , dobra je knjiga , za tebe posebno koga je otac mlatio kaisem i koji nemas problema da udaris zensku osobu. Ciitaj da saznas zasto si ateista  Smile

Neleteces i na taj deo ne sekiraj se.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2013, 16:41:00 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Прочитај мало боље...вадиш ствари из контекста и престављаш их како теби одговара...

А ти када већ нешто тврдиш било би добро да одмах даш извор или било шта а не да људе замајаваш књигом од 300+ страна...Шта је следеће тврдићеш да нешто пише у Библији и нама дати целу Библију да прочитамо како би дошли до те једне тврдње... Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2013, 16:52:12 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
 Pa nije to jedina knjiga koju sam procitao i posle krenuo da je ucim napamet.  Smile Inace ja sam postavio knjigu ne za samo za tebe. Mozda ima nekoga ko ce uzeti da je cita. Znam da to sad izaslo iz mode , ali ipak......

Nego reci ti nama dali je istina da te je otac mlatio kaisem i da nemas problema da udaris zensku osobu ? Koliko si imao godina kada te je otac tukao ?

Ne provociram te , samo me interesuje ......
« Poslednja izmena: 30. Avg 2013, 17:00:34 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Треба читати Јунга, из литерарних побуда највише. Само један од многих покушаја давања комплетног система, попут Хегела у филозофији. Грандиозан, али само покушај..  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Citat
ogranicenoj budali

Jel si dobio link , o cemu govori onaj cika , aj svojim recima interpretiraj da vidim sta mislis o tome ?  Zasto sad bezis ?  Smile

Rekao sam i da cu okaciti par pdf-ova knjiga gde sam procitao sve to cemu sam pisao u svojim prethodnim postovima. Dakle ne pricam napamet.

Tako sam i mislio , mogu da cekam do sudnjega dana , vazno je si ti procenio da su to gluposti. Nije vazno sto nemas blage veze o cemu se radi , to su za tebe gluposti.

Dovidjenja i tebi. Prijatno  Smile

Nemam o cemu da raspravljam sa nekim ko upotrebljava izraz "ogranicena budala" za svog sagovornika! Vredjaju obicno oni koji nemaju dovoljno argumenata da brane svoj stav. Mada, tvoj stav je odprilike "Ja sve znam, vi nemate pojma" a za takav stav je i tesko naci argumente osim prizemnog vredjanja
« Poslednja izmena: 30. Avg 2013, 17:42:02 od GoxyMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 01:03:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.169 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.