Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 20:40:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ateisti potajno veruju u Boga?  (Pročitano 128135 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia Luvmya 520
Mrtav nije jednako sa nebitan.
Nebitno je suprotno od bitno.

Definicija reči bitno je Koji čini ono po čemu nešto jest, koji se ne može izlučiti iz čega a da to ostane isto; glavni, karakterističan, osnovni, temeljni.

Tu nema vremenskog ograničenja. Isus je jedan od ljudi bitnih za nastanak hrišćanstva, religije koja je ostavila primetan trag i dan danas (ta religija) vrši uticaj na život ljudi.
Nisam ni rekao da je rec mrtav sinonim za rec nebitan.

Hvala za definiciuju reci bitan koja nedvosmisleno i precizno objasnjava zasto je ziv covek - bitan, a mrtav - nebitan.
Ziv covek jeste ono po cemu on jeste covek, to je bitno. Mrtav covek iz kojeg je nestao zivot vise nije on o po cemu on jeste bio ziv covek.

Moraces neuropsihijatru da objasnjavas kako nije bitno da je neko prisutan da bi se smatrao zivim - postojecim,
nemoj meni da to pricas. U svetu zdravorazumnih ljudi na ovoj Planeti, svako koga nema se naziva - " nestalim " do razumnog roka u kojem se ili pojavi ili proglasava mrtvim.

Za nastanak " hriscanstva " su bili bitni oni koji su tu bajku izmislili. Isus nije rekao da je on - " gospod bog " i sve ostale izmisljotine o njemu koje su izmislili farisej Pavle, otpali ucenici i njihovi sledbenici.
Citat
Činjenica je da ti pokušavaš da ignorišeš drugi deo rečenice koju si napisao.

Citat: Cinjenica je da ti tvrdis da je on bio to sto ti tvrdis na osnovu teksta koji si procitao, uopste nije bitno ko je autor.

Ja nisam tvrdio da je Isus madjioničar zato što je to neko napisao (pisano o tome si tražio ti). Kazao sam ti zašto sam to tvrdio.
Fokus je na neoborivoj cinjenici ( koju i sam u recenici iznad potvrdjujes ) da ti tvrdis da je nesto istina, da se stvarno desilo zato sto to negde pise.
Isto tako tvrdis da su jevreji iznad svakog drugog naroda zato sto su to napisali jevreji.....

Citat
To je samo tvoj pogrešan zaključak, verovatno zasnovan pod uticajem sopstvenog ponašanja.
Moje ponasanje je " svi ljudi su isti i ne mrzim nikoga ", sto je u potpunoj suprotnosti od tvog ponasanja ( na forumu ).
Tvoje ponasanje je toliko jadno, da ti coveka koji je u prici mucen i razapet na krst ne smatras mucenikom, bez obzira na istinitost te price.

Citat

Citat: Ja nemam tvrdnje o Isusu, rekao sam da je on potpuno nebitan bas kao i svaki drugi covek.

Ko ovde laže i šta ti nije jasno u definiciji reči svaki?

Edit: Ahahaha...video sam šta si uradio.  Smile
Ti si matori patoloski lazov, nisi u stanju da kontrolises svoje laganje.
U poruci #2615 sam ti dao objasnjenje za kog " svakog coveka " sam rekao da je nebitan :
" Ne, to je cinjenica, njega nema, bas kao sto nema svakog drugog coveka koji je prestao da postoji.
Bitan je samo ziv covek, sto se kaze onaj koji je na broju. "
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Tvoje tragikomično nerazumevanje definicija i/ili postavljane svojstvenih definicija reči je dobro poznato svakome ko je malo više vremena proveo na ovom podforumu. Mentalna kvazigimnastika kojom pokušavaš da odbraniš svoj stav je takodje specifična samo za tebe. Ignorisanje cele slike da bi se pričalo samo o onome što ti odgovara i konstanto ponavljanje istih (a već objašnjenih stvari) takodje.

Ono što je bitno je da ti znaš da si pokušao da prevariš, ja znam da si pokušao da prevariš, a svako koga to zanima moći će da zaključi to uvidom u naših nekoliko prethodnih poruka (ako ponovo ne pokušaš da ih izmeniš). Smiley
« Poslednja izmena: 19. Jul 2014, 09:47:04 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia Luvmya 520
Tvoje tragikomično nerazumevanje definicija i/ili postavljane svojstvenih definicija reči je dobro poznato svakome ko je malo više vremena proveo na ovom podforumu. Mentalna kvazigimnastika kojom pokušavaš da odbraniš svoj stav je takodje specifična samo za tebe. Ignorisanje cele slike da bi se pričalo samo o onome što ti odgovara i konstanto ponavljanje istih (a već objašnjenih stvari) takodje.
Da li ti imas bilo kakav argument za ove " tvrdnje " ?
Citat
Ono što je bitno je da ti znaš da si pokušao da prevariš. ja znam da si pokušao da prevariš, a svako koga to zanima moći će da zaključi sto uvidom u naših nekoliko prethodnih poruka (ako ponovo ne pokušaš da ih izmeniš). Smiley
Potpuno ignorises moje objasnjenje iz poruke #2615 u kojem kristalno jasno govorim da sam rekao da je svaki
mrtav covek nebitan.
Sam sebe varas nepazljivim citanjem ili namernim ignorisanjem napisanog.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Govorio sam o odnosu te poruke i poruke 2613 koju si izmenio u 11:02, nakon što si video moju poruku poslatu u 6:21. Batali.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2014, 09:59:23 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia Luvmya 520
Govorio sam o odnosu te poruke i poruke 2613 koju si izmenio u 11:02, nakon što si video moju poruku poslatu u 6:21. Batali.
Izmenio sam je da bude u skladu onoga sto sam objasnio u sledecoj poruci, a sto potpuno ignorises.
I to je " stanje svesti " sa kojom se ja suocavam.
Objasnjeno ti je i ti nastavljas da to ignorises. Dokle ?

Gde su odgovori / objasnjenja na pitanja o tvojim patoloskim lazima o meni ?!?
Koji " moj stav " ?!? sta je to sto je " moje "  ?
« Poslednja izmena: 19. Jul 2014, 10:07:02 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Upravo tako...izmenio si kada ti je ukazano na nepoklapanje i nastavio da tvrdiš da ja lažem. To je patetično čak i za tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia Luvmya 520
Upravo tako...izmenio si kada ti je ukazano na nepoklapanje i nastavio da tvrdiš da ja lažem. To je patetično čak i za tebe.
" ukazano " je na " nepoklapanje " zato sto ignorises objasnjenje iz sledece poruke. Da li je i ona naknadno izmenjena ?!?
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Nema više potrebe da se raspravljamo.
Verba volant, scripta manent.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia Luvmya 520
Nema više potrebe da se raspravljamo.
Verba volant, scripta manent.
Naravno objasnio sam da lazes i lupetas i to ti se ne dopada. Tipicno za tebe.
Kada nemas sta da kazes na iznesene cinjenice, onda " nema potrebe da dalje diskutujemo ".
« Poslednja izmena: 19. Jul 2014, 10:19:34 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
1:0 за Предрагоона... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 20:40:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.