Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Чувари и Сецесионисти (пажљиво прочитати)  (Pročitano 9579 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
DAj Vucko stvarno nema smisla prepucavanje samo upropastava temu

Skorpi nije bilo davno kada smo mogli ( bar oni  stariji da gledaju a ja sada samo da procitam o tome) kako su predstavnici izvrsne vlasti Vojvodine.
To jeste clanovi  komiteteta odlazili na razgovore i pregovre u "Banske Dvore" usput slusajuci "lijepa nasa" jasno vam je na sta aludiram.

Jasno mi je zasto mislis da se ova tema prozima kroz cijelokupnu srpsku stvarnost, ni jedan Srbin nije imun i svaku biva uhvacen u ovu crvotocinu.
Cuvari i secesionisti je samo nesto sto se prozima kroz zivot Srba kako od onog najviseg nivoa ( od drazave, nacije, od ideologije pa mozemo reci i vjere)
Od drzavanog do lokalnog nivoa a zasto i kako je to moguce na to je i sam Dusan Kovacevic pokusao dati odgovor.
I jesu li rijeci Njemackog ambasadora bile puko lupetanje ili je on znao nesto mi jos ne znamo ili se pravimo da ne znamo
Karakterise nas i to sto stvari osatvljamo za sutra, izbjegavamo ne samo da se suocimo sa problemom nego o njemu i da pricamo
Sve je kod nas Srba tabu!!
Nasa deviza je ne talasaj ne uzburkavaj ne remeti ovu prividnu tisinu

A zasto?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
DAj Vucko stvarno nema smisla prepucavanje samo upropastava temu

Skorpi nije bilo davno kada smo mogli ( bar oni  stariji da gledaju a ja sada samo da procitam o tome) kako su predstavnici izvrsne vlasti Vojvodine.
To jeste clanovi  komiteteta odlazili na razgovore i pregovre u "Banske Dvore" usput slusajuci "lijepa nasa" jasno vam je na sta aludiram.

Jasno mi je zasto mislis da se ova tema prozima kroz cijelokupnu srpsku stvarnost, ni jedan Srbin nije imun i svaku biva uhvacen u ovu crvotocinu.
Cuvari i secesionisti je samo nesto sto se prozima kroz zivot Srba kako od onog najviseg nivoa ( od drazave, nacije, od ideologije pa mozemo reci i vjere)
Od drzavanog do lokalnog nivoa a zasto i kako je to moguce na to je i sam Dusan Kovacevic pokusao dati odgovor.
I jesu li rijeci Njemackog ambasadora bile puko lupetanje ili je on znao nesto mi jos ne znamo ili se pravimo da ne znamo
Karakterise nas i to sto stvari osatvljamo za sutra, izbjegavamo ne samo da se suocimo sa problemom nego o njemu i da pricamo
Sve je kod nas Srba tabu!!
Nasa deviza je ne talasaj ne uzburkavaj ne remeti ovu prividnu tisinu

A zasto?

Jeste tacno, nisu samo u Banske dvore, negi i na Iriskom vencu, odmaralista za vojvodjanske funkcionere.
Redovno su se sastajali, nazdravljali za Republiku Vojvodinu.
Siptari su u N Sadu bili veoma prisutni, na republickom nivou Srbija je imala minus jedan glas, jer su glasale i pokrajine i to uvek protiv Srbije.
Bilo koja srpska inicijativa je odmah okvalifikovana kao veliko srpstvo.
Recimo pokrajine su imale pravo da odlucuju o drzavljanstvu. Kada se Srbija pobunila, to je bilo citav sou.
Neko vreme izbeglice iz Albanije su dobijale srpsko drzavljanstvo u Pristini.

Zakonodavna vlast je bila u rukama pokrajina.
Ali ponavljam, pokvarenjaci i to srpski pokvarenjaci su to pripisivali autohtonim vojvodjanima, koji nisu imali v od vlasti.
Kao sto danas nam to prebacuju, iako smo mi najveci Srbi u Vojvodini.
Ispilice od radikalskih smradova, takvi autonomasi sto svet nije video.
Pa normalno da ce Nemacka, Hrvatska i drugi na tome raditi.
Znas ko ne radi? Ne rade Madjari iz Madjarske. Njima ona madjarska ciganija iz Rumunije i Vojvodine ne treba.
Kazu im: Modjor formo, cigonj fojto. Madjarski oblik ali ciganska narav.

Sve u svemu tu nama dileme da ce tako biti.Cekaj samo malo kad i Hrvati pocnu da brinu malo vise o 'Hrvatskoj pravoslavnoj srkvi'.
Toga je vec bilo ne brini.

Da se razumemo, ljudi su ljudi, ja ih ne krivim. vala nece za ljubav Srbije i sprstva da gled akao se strvine bogate a oni zive u kampovima sa pola hleba i ruckom za izbore?
Ja za to krivim srpske strvinare i narvno tu su oni koi ce Srbiju unistiti ako se ne zabrane, a to su radikali.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ja ne bi samo tako olako rekao da su oni jedini problem Srbije ima ih joj i tek ce da dodju na politicku scenu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
ja ne bi samo tako olako rekao da su oni jedini problem Srbije ima ih joj i tek ce da dodju na politicku scenu

Evo mozes da vidis i po rezultatima izbora u prvom krugu..
Ja nema dilemu da ce Tadic pobediti, ali ima ih premnogo koji bi olako da sjebu Srbiju.
To je samo ogledalo nacionalnog nejedinstva po sustinskoj buducnosti nacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
dobro sto se toga tice pa moze se reci da si u pravu
ali stvar  je  u tome sto ti i ostali nemate ni isto obrazovanje q o prosvecenosti nacije da ne i govorimo
pa zato i imaju razliciti predstavu o nacionalnom jedinstvu

Da budem jasan sutra bi podrzao radikale i pricao sve najbolje o njima da to sto oni rade je ozbiljna politika a problem je u tome sto nije
sto se ponasaju kao djeca gde im je orece stranacko prepucavanje i revandizam ne bi to  bio problem da oni sebe ne predstavljaja  kao srpski pokret a n esamo stranku jer pokret i stranka nisu isto

i izjave dovescu Seselja na mjesto premijera
ako je imalo ozbiljan  covjek  malo se zamislio vidjeo bi da od toga korist nece imati ni Srbija ni Srbi a trebalo je da su im oni ispred svega pa cak i ispred same stranke
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Ma covece, to je ono sto radikale cini strvinama i lesinarima. Sve sto govore je u redu.
Ali po karakteru su prevarili deset puta do sada.
nema stranke koja nije dokazala da joj je stalo samo do vlasti, vise od nje. Po bilo koju cenu.
Program je u redu, uvek bio.
Ali su lazovi, lesinari i strvinari sto nema ni u africi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Дај бре човече, где су се то радикали грабили за власт?? Ма...  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
na republickom nivou Srbija je imala minus jedan glas, jer su glasale i pokrajine i to uvek protiv Srbije.

Ово говорим годинама уназад!
А онда шатро Срби се помамили и наљутили браћу па браћа почеше да продају зрак...

Могло је то све другачије...

А шта мислите о идеји да нам сада отму све, да поставимо зид између нас и арбанаша, и да чекамо промене?
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Citat
na republickom nivou Srbija je imala minus jedan glas, jer su glasale i pokrajine i to uvek protiv Srbije.

Ово говорим годинама уназад!
А онда шатро Срби се помамили и наљутили браћу па браћа почеше да продају зрак...

Могло је то све другачије...

А шта мислите о идеји да нам сада отму све, да поставимо зид између нас и арбанаша, и да чекамо промене?
Mislim da ce nasi uz pomoc Rusa ipak izdejstvovati takvu njihovu nezavisnost, koja nije nezavisnost.
Ali sve opet zavisi od amera i Rusa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
A kada nije zavisilo nesto sto se desava na Balakanu o dvelikih sila samo su se uloge mjenjale nekada Turska ,Britanija ,Austrogarska, Carska Rusija pa Njemacka i danas ovo sto imamo

Fenore ako si citao tekst vidio si prognozu koliko ce njih biti u njihovoj vec sada tjesnoj zemlji a sad ih je 6 miliona a za 50 godina 20 sta mislis hoce li ih zid moci zaustaviti ili ce se preliti preko njega kao "poplava preko nasipa"

I  to je ono sto ne razumijem kod ovde nekih liberala koji kazu da se treba pomiriti sa faktickim stanjem a ono je takvo da je Kosovo izgubljeno !

Uredu eto to je tacno .
Dalje kazu kako nase nasilno forsiranje bilo kakve politike suprotnosti nije bitno kome EU,NATO-u, ili bilo kojoj zemlji po naosab moze samo stetiti nama

Evo i to je tacno

Ali sta cemo sa ovim?
Mi se fino pomirimo sa situacijom, postanemo svjesni da se moramo prestati ponasati "ratnohuskacki" i oni nam izadju  u susret daju nam pristup fondovima i dobiejmo svu potrebnu pomoc , ovde pobjede progresivne snage ( ne znam koje su) i uhvate se u kostac sa kriminalom, izgrade institucije reformisu administraciju,zdravstvo ,sudstvo ma sve i za 40 godina krene nam super sto se kaze standard raste zaposlenost najveca u istoriji Srba
sve super najniza plata 1200 evra i ti fino sjedis kod kuce i gledas vjesti gdje govore kako je nemoguce zaustaviti ulazak ( ilegalni) Albanaca u Srbiju i kako su vec u nekim gradovbima poceli nemiri i nasilje koje se nije desavalo vec 40 godina od nezavisnosti Kosova to te ne brine mnogo jer Eu je tu Nato je tu ma sve je na tvojoj strani sem jedne cinjenice tvoja cerka koja je izasla u 12 noci moze biti silovana od strane nekih imigranata tvoj sin ubijen u sacekusi
jer je to njihov vid politicke borbe za svoja prava ?
A ti samo mozes da se zagledas  u ogledalo i pitas gdje si pogrjesio !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.