Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Чувари и Сецесионисти (пажљиво прочитати)  (Pročitano 8283 puta)
17. Jan 2008, 12:15:35
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Замољавам модераторе да допусте ову тему иако већ постоји тема о Косову или да бар овај текст пребаце у исту ако не дозвољавју да се  нешто слично али ипак другачије  постави . Молим вас да пажљиво прочитате текст !!!!


 Укратко да вас уведем у причу и о чему се заправо ради.
Од првог издања овогодишњег нина покренута  је тама “Двадесет српских подела” (Срба на Србе).
Теме су разне па ево неких:
 1 Небески и Овоземаљски
  2 Происточни и Прозпадни
 3 Космет: Чуври и Сецесионисти  4 Патриоте и Издајници
 5 Рационлни и Ирационлни
 6 Монархисти и Републиканци
 7  Четници и Партизани
 8 Ослободиоци и Ослобођени
 9 Срби и Југословени
 и тд...
О овој коју ја вама преносим говори Душан Ковчевић тема број 3.
Увод : Зашто је тешко, скоро немогуће, остварити минимум национлног интереса кад је рeч о судбини народа и државе.

                                                     Чувари и Сецесионисти

Космет (никада) неће бити признат као независна држава, што се тиче владе и (већине) народа Србије.

Косово је (већ!) држава за себе, ако се питамо ми- прагматични, без” вишка “ ирационалних емоција.

Трећи век се води дипломатско-оружани сукоб са Албанцима, а последњих година, месеци и, нарочито, дана  из часа у час, бој се води и међу самим Србима: сачувати Космет у оквиру граница Србије, или га се одрећи, поклонити, теслимити,( не знам шта значи та реч) признати као нову  балканску државу, све “зарад нашег добра”.
Чувари-браниоци Космета позивају се на “суверенитет и интегритет државе Србије”, на Резолуцију 1244 Савета безбедности УН, на све оно што би као “аргументе” покренула свака земља на планети, ако би јој насиљем и тероризмом отимали део територије.
“Добронамерни сецесионисти” предлажу да у “име будућности Србије”
добросуседских односа, поклонимо тај део земље, “због чињеничног стања на терену” да га се одрекнемо господски, и тако, тим џентлменским чином покажемо целом свету како смо се (нагло) променили, како смо постали добри, разумни, кооперативни, те самим тим, препоручљиви за “астал” европских народа, да седнемо једном равноправни за сто и коначно изађемо из задимљене кухиње у којој смо вековима ( тим истим народима ) спремали гозбе и прали судове.

Српско-српска жуч око Космета води се свим медијским средствима, и трајаће још неко време док се “статусна одлука” не донесе негде у “белом свету и белој кући” док иза те одлуке не стане иста она “демократско-нуклеарна сила”  која се на овим просторима појавила (невидљива!) 1999. године, и чије последице “тренирања људских права” најбоље региструју институти за онкологију. Заправо, тренутно се води борба између задржавања Космета “на папиру” и отимања насиља на терену.
Данашње млађе генерције, а нарочито потомци њихови-наши, могли би имати далеко веће проблеме него што су ови “преговарачки”. Без обзира на то којој “страни” припадамо, чињенице су следеће:

1  Космет је (демографски) изгубљен одлуком-наређењем Ј.Б. Тита да се забрани повратак Србима и Црногорцима у своје куће, на своја имања, после Другог светског рата; да се њихове куће и земља подели Албанцима, већином “пристиглим” из Албaније. ( У овом историјски-демографском пресудном “послу” за будућност Космета уз Ј.Б. Тита као наредбодавца, “младожење идеје”, деверуше су били српски комунистички лидери, чија деца, или унуци, данас, углавном, заговарају да се та “прича” приведе крају).
2 У Србији сваке године нестане одумре град од 25 000 до 30 000 становника- разлика између наталитета и морталитета, док се на Космету рађа нови град од
50 000, те је тако, а и већ виђено друкчије-дошљацима  из Албаније-Приштина нарасла са 250 000 пре бомбардовања, на скоро, 700 000 чистог албанског становништва. ( Све у складу са “стандардима” ЕУ о изградњи мултиетничких градова, и држава”).[/b][/color][/color]
3 “Велика Албанија” је у ходу стварана захвљујући геостртешким интересима “западних сила” као потенцијална “одскочна даска”-скакаоница, за неке будуће “окретне игре” кад ће бити изведен скок са “косметске скаконице” у базен балтичког језера.
4 У тој држави ( “Великој Албанији”), данас живи шест (6) милиона становника и једноставном рачуницом, меже се претпоставити да ће их за 50 година бити (око) 20 милиона на територији која ће поново  постaти “тесна” те би се могли као “цунами талас” прелити преко “административне границе”  све до Београда, па и даље, докле  ( до тада) буде Србије.
5 Србија би евентуално, могла да води још један рат-у случају да “превагне” та опција и то би сигурно био последњи рат. Ако постоји некакав “сценарио” за “коначно решавње српског питања” као вечитог “реметиоца” идеје о међунродној контроли балканских простора он вероватно личи на немачки план током Другог светског рата; подела Србије по “интересним зонама”. ( Погледати мапе из 1941-1944).
6 Тренутни, међународни, “дипломатски рат” око Космета води се, заправо само из једног јединог разлога: како пронаћи у Србији људе- било бо добро да су “из врха власти” који ће потписати некакав папир-било шта-може и салвета да се (добровољно) одричу свог дела земље, не би ли чиновници разноразних “мировно-преговарачких организација” имали нешто “црно на бело” пред светом и нарочито пред сецесионистима у својим земљама, да је “случај Србија” решен на “добровољној основи” те нема смисла да и они нпр.Баскијци, потежу за експлозивим и муницијом у жељи да добију Оно што су Они  добили тероризмом.

Тај папир, тај “поклон”, у Србији нико (нормалан и моралан ) неће потписати, а онима који би то ипак учинили-без обзира на то што би им потпис “важио”  као да је на тараби, ваљало би спремити “анекс уговора” у који би било таксативно унето  да се долепотписани уз поклањање Космета-одриче поклања и своју кућу,
окућницу, станарско право и гробно место, те, тако, тим чином и потписом потврђује своје убеђење да се само уступцима и одрицањем могу изградити “добросуседски односи са будућом државом на територији Србије”, све у име мира, и будућности Србије.

П.С.
Поделе ће нам, вероватно, доћи главе и (ово мало)  преостале земље.
Кад би рецимо ова подела била “толерантнија”-без мржње,горчине,прединфарктног беса, живот бисмо “трошили” на практичније, корисније и паметније послове, ко нам је ( већ) суђено да се свађамо, секирамо, и до бола нервирамо.

Мој коментар:

Након овог текст не могу а да се не запитам шта стварно није уреду са нама?
Јесмо ли ми нормалан народ ?
Да ли смо уопште у стању да разумијемо свијет око нас, да схватимо шта се дешава, да будемо имало проницљиви, разумни, да имамо и неку малу количину мудрости да схватимо да су неке ствари важније од пуког задовољавања личних интереса анималних потреба који се очитују кроз ону нaродну толико пута поновљену ; усе, насе и подасе.!!
На овом форуму сам већ неко вријеме ако ми количина написаних порука ( 1174) већина њих на политичкој теми дозвољава да стекнем неки увид у то какав смо ми народ према порукама које пишу разни људи овде, неки од њих толико различити и по политичким увјерењима и по порјеклу и образовњу па и по интересима онда могу само рећи тешко нама.
Могу закључити само да већ живим живот умирућег народа јер ако већина грђана Србије већина Срба размишља као што размишљају неки овде типа: малецка која је покренула тему патриотизам и рекла за исти да је : не бацање папирића по улици такође патриотизам , ако  на теми сви путеви воде у Београд људи већином пишу како мрзе ове Србе дошљаке било из “Хрватске” ,”Крајишнике”, “Босанце”...
А водим се мишљу да на овом форуму нису дијеца већ популација старија од 20 година  па чак и да је млађа не би смијела имати оволику количину површних порука, једноставних суперповршних  питања , одговора типа ти си коњ, кретен, глупан, мајмун  затуцанко желбе модовима, исмијавње текстова, не мислим да сви треба да на исти начин размишљамо, далеко од тога али да биде присутна толика количина отворене мржње, охолости томе се нисам надао  а вјероватно ни ви.
 Поистовећивња типа Чедиста,Вељин,Војин,Чанков,Бокијев,Томин и тд..
На питање се узвраћа питањем без и да се покуша разумијети оно о чему други пише,  чињенице се не узимају у обзир све ме наводи на црну помисао да нас све заједно и мене са вама чека тужна судбина.

« Poslednja izmena: 17. Jan 2008, 12:16:25 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija


Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Одличан текст и пријатно изненађење, с обзиром на ранија грађанска (али видимо не и грађанистичка) опредељења Душка Ковачевића.
Једва чекам следећи наставак Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ko ce sve to prepisivati
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Trebao si staviti link, a ne da bauljamo po naslovima. No u redu je. Tema je jedna od najboljih do sada.
Bas cu videti kako tece, ali cu se i ja ukljuciti.
Moji postovi su inace karakteristicni sto sam podelio Srbe, na one sa osecanjem pripadnosti naciji i one koji su postali po zadatku Srbi.
Za pravog Srbina secesionizam ne bi trebao da postoji.
Licno mislim da element srpstva je veoma zdravo prisutan u delovima Sumadije, Pomoravlja, delovima sto nazivamo u sali Bugare (Nis juzna pruga) kao i kod potomaka starih Vojvodjana.
Van sadasnjih granica Srbije je veoma prisutan u Bosni a i Hercegovini.
Van granica bivse Jugoslavije je prisutan kod nacionalnih srpkih manjina, narocito u Rumunijii Rumunskom Djerdapu, dok je dijaspora svakako veoma privrzena nacionalnom elementu.

Najveca podela u srpkom elementu je odradjena od 45-e, kada su Srbi doveli Tita na vlast, ubijali svoje sunarodnike (zvalo se lepim imenom narodna vlast) kao i proterivanje ili odlazak ako hocete jednog ogromnog broja Srba u dijaspori.
Kada je Sloba digao srpsku zastavu, pod komandom njegove zene da se opljacka sve sto je bilo vredno u bivsoj nam, odjednom se pojavili Srbi po zadatku, bacili knjizice, izasli iz pecina, kupili slvske ikone i galijamatis je poceo.
Stigli smo da jedini na Balkanu koji smo imali drzavu, sada je nemamo a podele su takve prirode da se granice sa psihopatijom.
Sva srpska pamet je sistematski proterivana, a ideju srptva je preuzela partizanska akademija nauka i partizanska crkva.
Srbi, koji nisu ni imali komunisticku partiju do 45-e, su postali najveci branioci komunista i njihove lazne ideje o socijalnoj pravdi.

Pljuvanje po ljudima koji su nesto postizali ucenjem, je dovodilo do strahovitog odliva mozgova a ako se neko ipak odlucio da ostane gde su mu koreni, morao je da trpi teske momente jer se pamet vrednovala koliko pola pisljiva boba.
Sistematsko rusenje srpke pameti je kuminiralo cinicno kada je po zadatku ciganin postao rektor i bogatas, a nije dovrseno da i pevaljka postane ministar kulture.

Kakve sve podele moze dovesti takvo stanje sami ih recite.
Rasplet moze biti od Velike Srbije od Stambola do Beca do sadasnjeg stanja male Srbijice od Novog Beograda do Raske.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
A u kojoj zemlji nema istih, ako ne i vecih podjela ?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
A u kojoj zemlji nema istih, ako ne i vecih podjela ?
Nemoj zajebavati.Nacionalni osecaj je izgradjen u svakoj drzavi, na taj nacin sto postoje elementi koji su generalni za sve ljude.
Ti pucas u drzavu i posle se delis na one koji slave ubice kao heroje i one koji se zgrazavaju zbog coveka kojeg je ubio a ne zbog cina pucanja u samu drzavu.
Dakle smetnuto s uma i jedni i drugi. Dakle mahom nas boli dupe za drzavu i njeno dostojanstvo i delimo se na one koje ce da pljuju coveka i one koji ce da ga slave.
I to sve na parlamentarnom nivou.
Gde moze covek da se kandiduje za predsednika Francusek, Amerike, Nigerije, Kenije, Tanzanije a da slusa tudju himnu na mobilnom telefonu i da se sa time dici.
To nije normalna nacija kad politcki ne lincuje takvog.Da se javno vise ne pojavljuje.
Hoces sto primera koji odudaraju od svakog osecaja prema naciji i nacionalnom ponosu.

I zasto bi morale kradje i pljacke da se pravdaju kao tranzicione i ima ih svuda, kad to za izgradjenog Srbina bi trebala da bude sramota.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
1  Космет је (демографски) изгубљен одлуком-наређењем Ј.Б. Тита да се забрани повратак Србима и Црногорцима у своје куће, на своја имања, после Другог светског рата; да се њихове куће и земља подели Албанцима, већином “пристиглим” из Албaније. ( У овом историјски-демографском пресудном “послу” за будућност Космета уз Ј.Б. Тита као наредбодавца, “младожење идеје”, деверуше су били српски комунистички лидери, чија деца, или унуци, данас, углавном, заговарају да се та “прича” приведе крају).

Apsolutno netačno. Prvo, Albanci su bili većina na Kosovu i 1912. godine (55%). Bili su većina i u čitavom XIX veku, turski defteri (popisi) ne lažu. Srbi su konstantnim iseljavanjem sa Kosova, počev od prve seobe pod Arsenijem Čarnojevićem, ostavljali prazan prostor i plodnu zemlju koji su zauzimali uglavnom šiptari, ali je na tu napuštenu zemlju naseljavano čak i čisto tursko stanovništvo dovedeno iz Anadolije.

Tačno je da je tokom II svetskog rata naseljeno do 150 hiljada Albanaca pristiglih iz Albanije, koji su uglavnom ostali na Kosovu i posle rata, ali njihov broj nije presudno uticao na demografsku sliku Kosova. Sa druge strane, trebalo je koloniste Srbe naseliti u Vojvodini, obzirom da su pre rata Srbi bili manjina i u Vojvodini (pored Kosova), pogotovo u Banatu. Samo u Pančevu (na obodu Beograda) su Nemci (folksdojčeri) činili 60% stanovništva. U mom Zemunu su pre rata Nemci činili trećinu stanovništva. itd.

Najlakše je optužiti J.B. Tita za sve srpske nedaće i promašaje, ali da ne beše tog Tita da srpske koloniste usmeri ka Vojvodini, danas bi pored Kosova i Vojvodina bila na putu u nezavisnost.

Citat
Мој коментар:

Након овог текст не могу а да се не запитам шта стварно није уреду са нама?
Јесмо ли ми нормалан народ ?
Да ли смо уопште у стању да разумијемо свијет око нас, да схватимо шта се дешава, да будемо имало проницљиви, разумни, да имамо и неку малу количину мудрости да схватимо да су неке ствари важније од пуког задовољавања личних интереса анималних потреба који се очитују кроз ону нaродну толико пута поновљену ; усе, насе и подасе.!!

Nismo u stanju da razumemo svet oko nas. Da smo to u stanju, razumeli bi da su šiptari narod u demografskoj ekspanziji, sa prirodnim priraštajem 5,5~6 / 1, mi Srbi imamo priraštaj 0,75 / 1.  Zatim bi shvatili da mi treba da se razgraničimo sa njima, a ne da tražimo "suživot" na teritoriji u kojoj su oni 90% stanovništva, sa logičnom tendencijom ekspanzije i preko administrativnih granica Kosova. Brzo se oni šire, pre 50 godina Bujanovac je bio čisto srpski gradić, sada su tamo šiptari 70% stanovnika.

Citat
На питање се узвраћа питањем без и да се покуша разумијети оно о чему други пише,  чињенице се не узимају у обзир све ме наводи на црну помисао да нас све заједно и мене са вама чека тужна судбина.

Slažem se, evo ja očekujem da niko ne iznese validne kontračinjenice (u odnosu na moje podatke), sad očekujem klasičnu pljuvačinu da sam "izdajnik", "simpatizer šiptarskih terorista", "Titov komunjara" itd.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Nisi zemunac. ovo sto si napisao je tacno i dobro znano. Dobro znano i od onih koji to nece da vide.
Kod nas je problem manipulacije Kosovom.Mi nemamo stav da razgovaramo o tome.
Mi imamo prljavi stav: radi ocuvanja vlasti u Beogradu, stvoriti nacionalisticki naboj prema Kosovu.
Taj nacionalisticki naboj nije uopste primecen kod Kosovskih Srba, vec kod novokomponovanih Srba, koji nemaju blage veze sa Kosovom. vecina nije ni videla jednog Siptara.
Hocu da kazem, da zla namera postoji sa strane srbo-komunista sa ciljem da vladaju, pljackaju i kradu.Sve uvijeno u neke institucionalne okvire.
Nacionalni naboj je lako stvoriti. Problem kod nas je da se ni posle 20 godina ubrzanog propadanja nije stvorio nacionalni interes.
A bez toga nemas nacije. nemamo drzavotvorne ljude. Ljudi koji su do ovde doveli u veliko drmaju ovom kvazidrzavom i kvazinacijom i svidja im se ta uloga.

Sve to ima svoje sekundarne korene od 45-e a primarne od 18-e.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Све је то у реду. Ено и Баскије - што њима не дају да иду? Косово је, без обзира већински српско или не, земља Републике Србије, окупирана земља. И ни једна држава која држи до себе не сме да допусти да јој отимају земљу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
 @zemunac22
   Od mene tako nesto neces  cuti ali te moram nesto pitati posto pretpostavljam da si pazljivo citao tekst i sam kazes da se moramo razgraniciti prihvatiti cinjenice a one su neumoljive i ovo sto ti navodis o deomografskim podacimo je uglavnom tacno, ali moje pitanje glasi a i u samom tekst si mogao da procitas sta cemo da radimo za 50 godina kada dodju do Beograda hocemo li i tada traziti razgranicenje?
Pitanje je dokel moze Srbija da ide a dokle Albanci ?
 I zasto se niko ne zamisli od srpskih politicara kada na dan albanske zastave jedan albanac u Medvedjoj kaze "gdje god zivi jedan Albanac to je Albanija "

Skorpi htjeo sam da napisem u svom jos prvom komentaru kojeg sam napisao ispod teksta da sam sve vise uvjerenja da si ti upravu i da nama treba jedan nacional-social.. znas na sta mislim da se genetski procistimo
jer ovako samo mozemo cekati trenutak da sopstvenim ocima gledamo propast Srpske drzave
a to je  lagana smrt i prestrsno je i razmisljati na taj nacin
 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.