Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cuvaj glavu, ide zandarm! - Zandarm koji radi za narko dilera ubio drugog dilera  (Pročitano 10293 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Sony xperia
Pa zar nije povezano sa JSO? Na ovamo zna se gde su prebaceni ...
« Poslednja izmena: 04. Dec 2013, 15:22:04 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Cinjenica je a vidi se i iz teksta da su to ljudi koji nisu juce poceli da se bave kriminalom.Mahom je to posle dolaska DS-a na vlasti..Od 2000te na ovamo.Vise bih voleo da znam da su bili uortaceni sa DSom i koliki kriminal su radili sa njima.
Svako ko ume da sabere dva i dva vidi da su to ljudi koji su imali debela ledja tokom godina unazad.

Ko o čemu,on o DSu...

Ja koliko znam (a inače ne pričam o stvarima o kojima ne znam dovoljno), JSO,čiji bivši pripadnici danas čine 30% žandarmerije(nekad mnogo više),i 50% njenog vrha i komande... kao i Arkan,Legija,Arizanović i mnogi drugi... su stvoreni pre vladavine DSa. Nekih 20(Arkan),odnosno 10(JSO) godina pre. I bavili su se kriminalom i najprljavijim poslovima još onda. Štaviše,najviše su se bavili kriminalom upravo tada,pre DSa,kad su na deficitarnim robama i ratnom plenu mlatili više para nego ceo ostatak države.

To je ono što ja znam. Sad,ko zna,možda su i moja saznanja pogrešna,možda je ova nova sekta,ovaj religija,ovaj... stranka... što je sad na vlasti, došla do nekih novih saznanja... Možda Arkan nije ni postojao...
« Poslednja izmena: 04. Dec 2013, 15:41:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ih... pa jos u Nusicevo vreme je zandarm bio sinonim za... ne tako postenog policijskog sluzbenika  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 111111
Citat
Ja koliko znam (a inače ne pričam o stvarima o kojima ne znam dovoljno), JSO,čiji bivši pripadnici danas čine 30% žandarmerije(nekad mnogo više),i 50% njenog vrha i komande... kao i Arkan,Legija,Arizanović i mnogi drugi... su stvoreni pre vladavine DSa. Nekih 10 godina pre. I bavili su se kriminalom još onda. Štaviše,najviše su se bavili kriminalom upravo tada,kad su na deficitarnim robama i ratnom plenu mlatili više para nego ceo ostatak države.

Ti da znas,ti bi video da je ovaj decko,star 24 godine.I da je kompletan vojnik koji je izbacen za vreme DS.
Ziveo je kompletno u njihovom sistemu.
A opet kao sto sam i rekao..Oni kriminalci koji su bili pre 2000te ne vidim zasto nisu pohapseni do sada.

I naravno da cu da pljujem po DS-u pa DS je uveo ove promene nije moj deda.DS je bio i bog batina koga da krivim ? Vanzemaljce ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Aha,znači pošto je živeo u ''njihovom sistemu'',to automatski znači da je tadašnji sistem kriv što je on postao kriminalac. Onda slobodno možemo reći i da je Sloba kriv za nastanak Zemunskog klana i JSOa. Ili ne...?

A opet kao sto sam i rekao..Oni kriminalci koji su bili pre 2000te ne vidim zasto nisu pohapseni do sada.

E i ja se isto pitam,majke mi. Ajde što je Tadić propustio da ih uhapsi,nego što je propustio i Gljivica,i to dva puta,i sad još i Aca...  Smile

Ubeđen sam da je to samo zbog Acinog i Gljivičinog premora i prezauzetosti. Čim reše sve goruće probleme, uhapsiće oni i ovoga,kao što su uhapsili i osudili tajkune, Šariće, Banane, papaje, šiptarske koljače i sve ostale.

I naravno da cu da pljujem po DS-u pa DS je uveo ove promene nije moj deda.DS je bio i bog batina koga da krivim ? Vanzemaljce ?

Ma ok,nego mi interesantno samo kako uvek pljuješ samo taj DS,nikako i ostale,iako DS nije bio jedini u vladi u zadnjem mandatu.

Pitam se samo koga ćeš onda da pljuješ za jedno 10 godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 111111
Citat
Aha,znači pošto je živeo u ''njihovom sistemu'',to automatski znači da je tadašnji sistem kriv što je on postao kriminalac. Onda slobodno možemo reći i da je Sloba kriv za nastanak Zemunskog klana i JSOa. Ili ne...?

Naravno da DA.

Citat
Ma ok,nego mi interesantno samo kako uvek pljuješ samo taj DS,nikako i ostale,iako DS nije bio jedini u vladi u zadnjem mandatu.

Najodgovorniji su.I za sve su krivi.Niko od njih nije odgovorao pred zakonom.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Naravno da DA.

E ok onda.

Najodgovorniji su.I za sve su krivi.Niko od njih nije odgovorao pred zakonom.

Istina.

Ali jel misliš da će Gljivica, Dinosaurus i Bokser odgovarati jednog dana kada i njih Aca pusti niz vodu?  Nešto mi se čini da neće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 111111
Da ti odgovorim malo opsirnije jer sam tanak sa vremenom ulazim na mahove.

Ovaj sistem u kome mi danas zivimo je sistem koji je razvila partija DS-a.Ni vise ni manje.Oni su dosli kao posledica lose politike Milosevica i SPS-a.Dakle ako tako gledam dobijamo jasno situaciju da je Milosevic kriv za sta god ga ljudi optuzuju je on sa SPS-om vodio zemlju.
Za sta god da ga optuzis ne mozes da pogresis jer je on taj koji je bio bog batina.SPS je krojio zivot gradjana.

I sad najvazniji deo.ONI SU SMENJENI I DOSLO JE DO PROMENA.
Do tog trenutka Milosevic je kriv bio i za ono sto objektivno jeste i za ono sto subjektivno jeste.Ali nakon toga dosao je covek koji rekao dosta.Menjamo list.Taj list je sistem.U tom sistemu on je uveo sve promene od drustva do promena u institucijama i radu istih.
Dakle to vise nema veze sa Milosevicem.Taj sistem je vodio DS.
Sta nam je taj sistem doneo ?
Bedu,ocaj,raspad sistema u vojsci (ovaj lik je jedan primera).Lose reforme,los ekonomski standard,povecanje kriminala,visoki kriminal u prosveti,pravosudju,obrazovanju,zdravstvenom sistemu..i tako dalje.Onda da ne pricamo o privatizacijama,rasprodajama i tako dalje.
Jedan deo stanovnistva je lepo ziveo..Jer dobijali su posao koristili maksimalno sta su mogli jer period od 2000te na ovamo je ogroman.Kad je Djindjic dosao na vlast ja sam imao telefon siemens D10 koji je velicine polovine mog penisa a danas koristim android telefon.Samo pokusaj da razmilis koliko su vremenski ljudi iz DSa vladali Srbijom da bi za bilo sta nekog krivili.

E sad..Sta se desava ?

Desava se to da i oni pricaju o kriminalcima iz SNS-a sto me vodi na dva razmisljanja.
Za sto ih nisu procesuirali dok su bili na vlasti ?  Smile OKej kriminalci su,sto su bili sve vreme na slobodi ?!
Jer zato sto ste bili nesposobni ili zato sto ste surovali sa njima ?

Sto se ticce zandermeraca kriminalaca..Ja nemam nikakav dokaz da je neko nesto sa njima radio.Ali generalno,zandermerci su pod patronatom ljudi sa vlasti.A ti zandermerci koji danas rade to sto rade su ili :
1.Bili pod njihovim patronatom i delili su sve..Jer im dosije bije od 2000te pa na gore
2.Ili su se obucavali,radili i ziveli pod sistemom koji im je DS omogucio

Naravno to je objektivno gledanje,subjektivno gledano to sto je neko kriminalac to nema opravdanaj na visem nivou.
ALi objektivno da.Kao sto je DS omoguceo nekim privatnim fakultetima da brukaju zvanja.
Da neko ko guli na drzavnom dobije zvanje pravnik isto kao onaj sto je drkao kurac na privatnom.Objektivno taj koji je upisao privatni sam je kriv sto nista nece da nauci..Ali objektivno,ko mu je tu situaciju omogucio ?  Smile

Ja jesam bio opsiran ali sam bio jasan. Smile
Ne ponovio nam se DS.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
I-mate 30 Pro
Pa zar nije povezano sa JSO? Na ovamo zna se gde su prebaceni ...

Pa bila izjava ovog fudbalera iz zvezde iz novina...gde on prica kako veruje svom menadzeru vasojevicu...i sam kaze kako je rekao i vise nego sto treba....a taj je bio jedan od komandanata u jso...i jos pre toga kod arkana...on je drzao tu crnogorsku stranu jedinice...

I sad je on menadzer u zvezdi....

Sta tu ima da se prica...jos 50 godina ce trebati da se nesto promeni...

Osmi putnik i dalje prisutan...sve isto...

Ili sto kaze fratelo....partizan nema ni jednog svog igraca u timu..sve menadzerski ljudi...

I posle nemaju para...propali...pa kako nece...kad drugi kupe kajmak...
« Poslednja izmena: 04. Dec 2013, 21:45:19 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Jasikasi,pročitao sam sve što si napisao. I nema problema što si opširan, tako i treba da bude, jer je ovo forum o društvenim temama,ne chat na FB...

Slažem se sa svime što si rekao i sve to stoji. Ja samo hoću da kažem,i to sam isto mislio i u onih par prošlih situacija kada sam te pitao što pljuješ samo po DSu... da su sve to ista govna kojima puca ona stvar za narod. I ko god da dođe na vlast od ovih sadašnjih i ko god da je bio na vlasti posle Slobe... isto bi bilo.
Jednostavno,takva smo zemlja a i tako je po nalogu zapada,kome odgovara disfunkcionalni nacionalni park Srbija i koga baš briga ko je na vlasti i kako vlada,dokle god im se ne ku*či...a naši političari jelte,to brže bolje dočekaju da se nakradu.

Sve u svemu,isto bi bilo i biće,bilo da je u pitanju ova ili ona stranka. Jer sve su to ista trula govna koje boli dupe za narod i državu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.