Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:05:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ćutati i preboleti ili reći ?  (Pročitano 16986 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Covek dosao po pomoc a vi tako  Smile

Probaj pa sta ispadne. Obavezno je ispipaj Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
To što on hoće je manipulacija. A ljudi koji manipulišu i dobri su u tome nisu to učili na forumima. Sa time se rodiš, kasnije veštinu možeš ili pustiti da zarđa ili je dobro iskoristiti. Sama po sebi nije ni dobra ni zla, ljudi je čine takvom, ali se, ponavljam, ne uči na forumima.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ma znam to nego cisto mu kazem da proba pa sta ispadne. Ne verujem ni ja da ce uraditi ono sto zeli ali nije zgoreg da proba, mozda makar nesto i uradi  Smile

BTW to se uci vremenom, od odnosa sa roditeljima pa preko odnosa u drustvu ali u pravu si da ili si dobar ili nisi u tome
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia N-shurnaest
Opici ti jedno ladno ispred trafike ...
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa nisam siguran, mozda ja tako i radim i pricam kad sam nasamo sa njom, samo nisam toga svestan  Smile
Ali sam mislio ono ako ima neko nesto zanimljivo da podeli super, ako ne nista..
« Poslednja izmena: 18. Nov 2010, 23:12:02 od ambre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E72
Imam jedan problem, za koji nisam nasao neko povoljno resenje kod prijatelja. . .  Prvo da kazem da sam treca god.  srednje skole. . . sada cu da opisem situaciju.  Prirasla mi je za srce i svidja mi se drugarica iz razreda.  Nesto najgore sto je moglo da mi se desi.  Idemo zajedno od prve godine u isto odeljenje, druzili smo se u prvoj god.  dosta, u drugoj ne toliko, ali evo otkad je krenula treca, po ceo dan mislim na nju.  Ekskurzija je mozda bila presudni faktor, mozda sam ja to lose protumacio sto je vise verovatno, a mozda i ne, davala je signale da joj se i ja dopadam.  Posle te ekskurzije ona je meni usla u mozak Smiley dopisujemo se skoro svaki dan, van skole, ali ono neobavezno caskanje o svemu i svacemu. . .  Medjutim, video sam da je primetila da se ja lozim na nju, a ortak me je bas dobro za*ebo.  Pitala ga je da li se ja stv lozim na nju i on je odgovorio potvrdno, od tada se ona ponasa drugacije prema meni, manje pricamo van skole i ne prica mi nikakve detalje iz svog zivota.  Taman sam planirao da joj lepo kazem sve sta osecam prema i njoj i sta mi je na srcu, ali eto sudbina je surova. . .  Znam da je ljubav izmedju dvoje koji idu u isti razred veoma zeznuta stvar, nisam ni ja neki optimista, ali eto nesto me prosto tera da joj kazem sve. . .  Problem je jos sto i ona voli malo specificne momke, starije od nje po par godina. . .  Pa gubim polako i nadu. . .  Sta da radim, da li da je odvojim od drustva jedan dan, ne bitno dok smo u skoli, ili ako idemo u grad i da popricam sa njom i vidim oseca li ona nesto prema meni i njeno misljenje ili da je nekako prebolim, sto ce biti izuzetno tesko. . .  Unapred hvala svim forumasima Smiley

Ma, samo direktan pristup Smile

Reci joj da ti se svidja.. Ako te ispali i naruga ti se pred drustvom,
to je vec njen problem, pokazace samo da je jadnica... Smile
A mozda ti se i posreci, pa se smuvate...
U svakom slucaju, bolje joj ti reci nego ja da joj kazem Smile Smile
Salim se... Smile

Ako joj ne kazes, pitaces se celog zivota sta bi bilo kad bi bilo,
a to je vec preterano gubljenje vremena... A zivot je kratak i takoc...

Smile
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ništa od toga čim nas moraš da pitaš kako se to radi. Ili imaš osećaj za takve stvari ili ne.

Ne osvrci se na ovakve likove.Pogledaj joj slike,dovoljno

Jel moze neki predlog kako da zapocnem razgovor sa doticnom, ali da sve sto pricam bude dvosmisleno da se bas ono zainteresuje.. ne da joj kazem lozim se na tebe.. ali da je malo ispipam.. da vidim reakciju  Smile

Kako da zapocnes?Ide sa tobom u razred,kazi nam kakva je osoba...Ne mora da bude dvosmisleno,dovoljno je da je kako ti kazes,zainteresujes tako sto ces prestati da obracas paznju na nju i predjes preko toga!Ti si u njenim ocima sada daleko od toga da te gleda kao muskarca,moras da je iskuliras,da sto manje obracas paznju na nju i posvetis se ostalim devojkama.Kada bude videla da imas devojku,da nisi vise keric,onda ce ti sama doci do nogu...

Medjutim kada budes dosao do te razine,ona te vise zaista nece zanimati i bice ti smesno sto si se palio na nju  Smile

Jebiga ostaje ti jedino pickasti metod,koji ne bi trebao da preferiras,ali ako si bas toliko zapeo...Smuvajte se na nekoj zurci kad budete pijani...Kontam da ces biti ispunjen posle zato sto si dosao do cilja,ali da ces biti skenjan zato sto ces shvatiti koliko je to jadan potez bio i koliko ona nije vredna toga ili ces se jaaaakoooo zaljubiti(bla,bla) i bices zaljubljen do kraja srednje u nju,radices sta god ti kaze,bices jos nizi u njenim ocima i najbolje godine zivota ces protraciti...

Maksimalno iskreno  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ja bi tebi preporucio ono sto sam ti i na onom drugom forumu rekao...
ako si ti taj...al' sumnjam da vas ima vise...s takvim problemom... Smile
ljudi su ti skroz dobro rekli...da na forumima neces nista nauciti...
jer nemas od koga...i onaj ko napise nesto pametno momentalno bude popljuvan...
i izmasakriran raznim teorijama...zavodjenja... Smile i ko zna cega i sta vi sve radite, danas...
posto set slicnih godina ti i borijelo..poslusaj njega...
posto valjda zna sta prica...i sta prolazi kod tih vasih cura...
ako ni to ne prodje, onda ce ti biti sve objasnjeno...sta treba da radis...
napisacu ti ja sta ces pricat s njom...ja cu biti sirano ti kristijan...a ta mala ce  biti  roksana...
jesi cit'o sirana... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nisam ja po drugim forumima nista pitao vec ovde, posto vidim da ima iole normalnih odgovora.. a ne tipa gadjaj je ciglom pa vodi u hitnu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Javljam se posle odredjenog vremena.. Medjutim bez ikakvog napretka. Probao sam da zaboravim na nju i nadjem neku drugu ribu, da malo ischiliram nisam uspeo... sam sam kriv za to.. nemam previse iskustva... ali poceo sam da 'ucim'. Sad je kod nje aktuelna fora da zove ortaka s kojim sedim dok smo u skoli da mu kaze: ''E moram da ti kazem nesto posle casa'' i onda ode s njim da mu kaze to '' zato sto ja ne smem da cujem''. Ne kapiram to.. sta pokusava da kaze.. ako moze neko da mi objasni.. cekam Smile 'Borijelo!' hvala jos jednom za ono

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:05:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.232 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.