Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest biciklista zbog izgradnje promenade  (Pročitano 4270 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
drugacije je kada postoji oznacena staza...

ja sam nekad ..dok sam imao vremna i dok sam cesto vozio bajs...i dok mi nisu marnuli dvije kone...
vozio i "autoputevima" p...a i "brzim cestama" ...i iza one zute trake...
i mogu reci samo jedno ..nimalo to nije bezezlena igra.... Smiley

a znam decka..(dobro sad nije decko..i  ima sad preko 50 kuka... Smile )  bas iz begea...
koga je "pokupio na bajsu".. lik sa kombijem...i skrsio mu i ruku i nogu i kljucnu kost  Smile
i to u po naseljene zone... na obicnoj "ulicnoj cesti"...500 metara od njegovog stana... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Smile

Па такав прслук је обавезан и у сваком путничком аутомобилу. Ако се нешто деси ауту и возач мора да изађе поред у мраку мора обући тај прслук. Тај прслук је апсолутно логичан за бициклисте и не видим у чему је фрка. Каква деградација, какве пичкематерине...су они нормални? Smile

Ja se njima čudim koliko i ti. Priča glasi da, kobajagi, kad bi biciklisti nosili prsluke (pa makar samo u uslovima slabe vidljivosti) da bi to širilo ideju kako je vožnja bicikla nešto opasno i odbilo ljude od toga.  Smile I naravno, tu je i par komentara tipa ''ma šta ja ima da oblačim tu glupost, nek se automobilisti prilagode nama malo''. Samo što po njima to ne znači da se malo više pazi i da se izgradi još koja staza, nego bi oni da se sve na ovom svetu povinuje njima.  Smile

Sve u svemu, očigledno u tom udruženju vlada neki žešći kretenizam, a izgleda da sam dobro pretpostavio, i što kaže Crowz, da njihove vođe tamo nisu biciklisti, nego prvenstveno političari.

Kažem, samo da ostatak ljudi koji voze bajs ne nadrlja zbog ovih idiota. Lično ne poznajem nijednog biciklistu koji deli ovakve njihove blesave ideje i teranje inata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
mob
Samsung SGH-E590
Ne bih obukao taj prsluk nikada Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
Apple 15
Cekaj... to znaci da se oni slazu da ako neko zgazi biciklistu u uslovima slabe vidljivosti taj ne odgovara jer nije postovao pravila saobracaja?

LMAO
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
moram ja opet nesto rec.. Smile ti prsluci na otvorenom putu a posebno na slabo osvjetljenom putu u noci...
i te kako mnogo znace....
a da ne pominjem koliko kaciga znaci..na putu....

x puta sam cuo od biciklista kako im je kamicak lansiran ispod gume nekog motornog vozila -  cvrknuo u bicikl....
takvi "hitci " skrse i kaljena stakla na vratima automobila...novije generacije...
a sta bi tek napravili da spucaju nekoga u glavu...

mada uvijek postoji i sansa i da ako imaju i kacigu ...da takav "hitac" pogodi nekoga u oko...ili u kicmu  Smile

znaci biciklisti bi trebali i pancirke i cvidze pod obaveno da nose..mada cvike svii uglavnom nose... Smile

i to je samo jedan od primjera...kako full biciklisticka oprema dobro dodje...
tj kako ne moze da skodi....ako se moze sebi priustiti..
posto nimalo nije jeftina ...a da je pri tome iole kvalitetna i da radi svoj posao - dobro...

mada eto..da se ne lazemo i da ne serendamo -puno..
znam kamaru ljudi koji bicikle voze i po 30 + godina... pa i duze...
pa i kamare penzica...znam..koji citav zivot voze bajsove...
i to one stare -crne- komunisticke... Smile

koji nikada nisu imali nikakvu biciklisticku nesrecu...sem u pijanstvu... Smile
eventualno neku zescu problemcinu od sjebavanja nogavica na tolama od pedale ili zubcanika i tako...
ali i tome su penzici dohakali ... Smile pa od babe - uzmu stipaljku i ustipaju nogavice i problem resen...  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Cekaj... to znaci da se oni slazu da ako neko zgazi biciklistu u uslovima slabe vidljivosti taj ne odgovara jer nije postovao pravila saobracaja?

LMAO

Pa da, baš tako...  Ti likovi su se uhvatili za sledeću stvar : kada auto ide putem, i osvetljava put, uvek se prvo vidi ona svetleća površina koja je bliža podlogi, nego ona koja je viša (a na istoj daljini). Odnosno, ako bi negde na 100 m ispred automobila stavio list papira (ne mora čak ni nešto fluorescentno, može samo papir) i čoveka sa fl. prslukom, prvo će se videti taj papir koji leži na zemlji, pa tek koju sekundu kasnije će se videti i prsluk na čoveku koji stoji. To na primer znaju bezbednjaci i veštaci i uzimaju u obzir prilikom veštačenja.

E sad, problem je što se ovi likovi uhvatiše za tu jednu činjenicu i sad se vode logikom ''pa ako me neće uočiti sa prslukom na 100 metara u mraku, što da ga uopšte i nosim...'' Pa jeste, neće te uočiti na 100, ali će te uočiti na 50 metara, što će pri razumnim brzinama biti dovoljno da uspori ili odreaguje.

Ali nekim ljudima očigledno ne vredi objašnjavati...

x puta sam cuo od biciklista kako im je kamicak lansiran ispod gume nekog motornog vozila -  cvrknuo u bicikl....
takvi "hitci " skrse i kaljena stakla na vratima automobila...novije generacije...
a sta bi tek napravili da spucaju nekoga u glavu...

Tačno, to je moguće i zaista se dešava i da ubiju ili onesveste čoveka. Retko, ali se dešava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.