2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 985 986 988 989 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 298940 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG Nexus 4
 Smile Smile Smile Smile Smile
Odlican tekst...
Samo bih dodao jos nesto za Piksija. Pred izvodjenje penala u finalu tadasnjeg kupa sampiona prisao mu je trener Olimpika i rekao mu je da ce sutirati penal. Na to mu je Piksi rekao da to ne moze da uradi jer bi u slucaju da pogodi razocarao i izdao svoj narod, a u slucaju da promasi razocarao bi i izdao Francuski narod. Dakle odbio je da sutira penal protiv nase Zvezde.  Smile
Jos jedan dokaz kako je veliki covek i igrac, ma sta neki malodusnici mislili o njemu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Citat
On jeste otisao odjednom jer je samo par dana pre ostavke pricao o planovima za buducnost Zvezde... Mnogo je "zakulisnih radnji" za koje ni ti ni ja nikada necemo saznati... Kada se objave novi kandidati, stvar ce biti malo jasnija i videcemo ko i na kakva vrata ulazi u klub...
e to je ono  Smile . . .

Ne mogu da nadjem na sajtu blica danasnju  kolumnu Gorcina Stojanovica . . .Prica o Pixiju i tako to . . . Ako nadje neko nek postavi . .  Smile Dosta zanimljiva razmisljanja  Smile
Iskreno kad sam video ime i prezime nisam hteo da citam,tog coveka nepodnosim,licemerna smrdljiva i pokvarena grobarcina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Iskreno kad sam video ime i prezime nisam hteo da citam,tog coveka nepodnosim,licemerna smrdljiva i pokvarena grobarcina
To se isto i meni desilo ! Ne citam ništa od takvog necega !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Ej zreo,pametan covek intelektualac a ovamo kao glumi neku agresiju(na jednoj tv) istresa se na slabijeg.Jebao bi mu mamu u .... da pocne da mi kenjari tako,on ce da komentarise zvezdu,vidis li da su grobovi srecni zbog toga.Blizi nam se tekma sa Bajernom mi ovde raspravljamo dali mu zena naredila,dali je terzic,miskovic itd....de me boli kurac zasto,fakat je da je otisao,to nam nece mnogo pomoci 25.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da otišao je i to sam ! Šteta što ga nismo oterali obzirom kakvu je štetu napravio(prodao sve što valja) !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Bolje razmisljaj kako ce glupi basta onako spor da trci sa isplazenim jezikom oko riberija i ostale bande.ILi nasa legenfa randjel kad pocne da izigrava barteza pa mu spici svajnstajger sa 35 metara golcinu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
nadam se da cemo pružiti dobar i dostojanstven otpor,uz podršku sa tribina verujem barem u nerešen rezultat ! Što swe tice Baste tu se slažemo u potpunosti,za Randjela ne! Prvi je veoma loš  drugi je jako dobar i jedan od solidnijih u zvezdi !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Šteta što ga nismo oterali obzirom kakvu je štetu napravio(prodao sve što valja) !

Što swe tice Baste tu se slažemo u potpunosti

Ajde pokusaj da shvatis zasto su ove dve izjave koje si dao potpuno kontradiktorne, pa ces onda mozda shvatiti koliko je jadno to sto se radujes odlasku Piskija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jadno što se radujem ? Covek dao sam otkaz i otišao a ja trebam da tugujem ? Komšija pogrešan ti je pristup materiji! Što se tice Baste on je za mene jako loš igrac i tu ne vidim nikakvu kontradiktornost,jedino što se tu može videti je da je Piksi prodao sve što valja a ostavio talašiku tipa Basta !
I na kraju krajeva ne pada mi na pamet da bilo koga ubedjujem da je Piksi bio štetocina a da je prodana duša to je valjda sada napokon jasno  !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 985 986 988 989 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.