2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 298624 puta)
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Prenos na RTS

Iako u Crvenoj zvezdi do polaska u Irsku nisu znali da li će biti prenosa iz Korka, dilema je razrešena.

Radio-televizija Srbije direktno će prenositi utakmicu Kork Siti - Crvena zvezda na svom 1. programu, u sredu od 20.40h.

IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S3Neo
Prenos na RTS

Iako u Crvenoj zvezdi do polaska u Irsku nisu znali da li će biti prenosa iz Korka, dilema je razrešena.

Radio-televizija Srbije direktno će prenositi utakmicu Kork Siti - Crvena zvezda na svom 1. programu, u sredu od 20.40h.

Smile Smile Smile   Bravo za rts
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ko su aduti crveno-belih u borbi za Ligu šampiona, koja počinje u Korku (20.45)

Žigić - Zvezdin svetionik na Ostrvu

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su doputovali u Kork, gde će večeras (20.45) odmeriti snagu sa istoimenom ekipom u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Dušan Bajević je na jug Republike Irske poveo 20 igrača, od kojih će dvojica morati da meč posmatraju sa tribine stadiona „Tarners“.

Aduti crveno-belih na putu ka fudbalskoj eliti Evrope trebalo bi da budu ostanak napadača Nikole Žigića, zbog kojeg odbrambeni igrači Korka sigurno ne spavaju danima, ali i iskustvo i odlučnost koje je na „Marakanu“ doneo trener Dušan Bajević.

- Nemam dileme oko tima. Odredio sam jedanaestorku koja će početi utakmicu, međutim njihova imena ne bih još da otkrivam - izjavio je Bajević pred poletanje sa Aerodroma „Nikola Tesla“.
Za razliku od Zvezdinog tima, u kojem će novo staro ime biti Boško Janković, potpuno je nepoznato u kojem sastavu će Kork siti izaći na megdan srpskom šampionu.

- Njihov tim i stil igre me uopšte ne zanima. Bitno mi je samo da na mi terenu preuzmemo inicijativu, jer jedino tako možemo doći do povoljnog rezultata. Kork je ekipa koju ne treba potcenjivati, jer su strpljivi i sigurni svih 90 minuta. Nećemo ni mi srljati ka njihovom golu, niti ćemo se utrkivati s njima, ali ćemo sigurno dati sve od sebe da se kući vratimo sa golom prednosti - poručio je Bajević.
Trener Crvene zvezde je svestan da će se Irci najviše plašiti Nikole Žigića, međutim opasnost po njihov gol svakako će pretiti i od Bugarina Blagoja Georgijeva.

- Moramo biti koncentrisani na terenu svih 90 minuta. Nije bitno da li igramo sa Korkom, Liverpulom ili Arsenalom, bitno je da pružimo maksimum. Irci jesu u takmičarskoj formi, jer njihovo prvenstvo uveliko traje, ali ne mislim da su oni u prednosti zbog toga. Naprotiv, smatram da ćemo ovako sveži pokazati koliko želimo plasman u Ligu šampiona - istakla je zvezda prelaznog roka Crvene zvezde.
Milan Biševac biće komandant odbrane na večerašnjem meču, ali i na preostalim utakmicama u nastupajućoj sezoni.

- Naša odbrana je pretrpela određene promene u odnosu na prošlu sezonu, ali će sigurno biti podjednako kvalitetna. Imali smo dosta vremena za uigravanje, tako da je došao trenutak da pokažemo šta smo radili prethodnih šest nedelja. Gledali smo kasete sa utakmica Kork sitija, i tada smo se upoznali sa manama i vrlinama našeg protivnika. Znamo recept za pobedu - poručio je srpski Gatuzo, kako ga zovu u Beogradu.

Ekspedicija Crvene zvezde odmah posle utakmice vraća se kući, a revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je naredne srede.

G. Anđelković

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Admir Softić, fudbaler Kork sitija, za „Blic“
Cenim Zvezdu, ali hoću pobedu

U Irskoj svi znaju za tradiciju Crvene zvezde i njenu titulu evropskog šampiona, koja se ovde i dalje ceni. Više je navijače uhvatila euforija, oni se baš trude da naprave odličnu atmosferu - priča za „Blic“ Admir Softić (19), vezista Kork sitija.

Bosanski internacionalac kaže da su u Korku spremni za dolazak srpskog šampiona.

- Naravno, poštujemo Crvenu zvezdu, ali želimo da je pobedimo. Mislim da smo u prednosti jer smo u takmičarskoj formi, možda smo fizički spremniji.
Koliko poznajete Zvezdin tim?

- Gledao sam dve-tri utakmice u prvenstvu preko satelita, ali to nije dovoljno da bih vam rekao nešto u taktičkom smislu. Vaša i irska liga, čini mi se, kvalitetom su na istom nivou, nema mnogo razlika.
Zapamtili ste neke igrače?

- Žigića i Bastu. Njih znam i iz reprezentacije, pogotovo sam pratio kada ste igrali sa BiH u kvalifikacijama. Sećam se i kada je Suzuki potpisao, a sada znam i za Bugarina Georgijeva i Brazilca Tadeua. Trener je Dušan Bajević, Mostarac i legenda, koji uživa ogroman respekt i ako budem u prilici da se sretnem sa njim, biće mi čast da ga pozdravim.
Kork igra bez dvojice najboljih, Gembla i Marfija?

- Oni su „pocrveneli“ na Kipru protiv Apolona, tako da ću sada sigurno biti u sastavu. Nastala je gužva u tunelu, Kiprani su nas provocirali i mi smo samo pokušali da smirimo strasti. Eto, šta je sudbina, ući ću u tim baš protiv velike Zvezde i veoma mi je drago zbog toga - kaže Admir Softić.

T. Dragojević

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k300i
I love RTS
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Zvezda želi "prolaz" već večeras

Iz Korka, novinar B92 Vladimir Novaković 

Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju prvi meč 2.kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv irskog Kork Sitija koji je u prvom kolu napravio iznenadjenje i eliminisao prvaka Kipra, ekipu Apolona.

Nova evropska epizoda počela je praktično u Beogradu u 15 sati a posle 3 sata i 30 minuta zaista spektakularnog leta ka Irskoj , crveno-beli su stigli u Kork i odmah otišli na lagani ( i jedini) trening pred utakmicu.

Stadion „Tarner Kros“ je smešten je u Južnom delu Korka. Izgleda zaista neobično, ima samo tri tribine i sve primaju nešto manje od 10 hiljada gledalaca. Stotinak navijača domaćeg tima došlo je da vidi fudbalere Crvene zvezde na treningu, a sve ulaznice za meč odavno su rasprodate. Vreme u Irskoj je savršeno za fudbalere,  20 stepeni u Irskoj izgleda idilično prema žegama koje vladaju u Srbiji. Dan traje jako dugo, sunce je čak i u 9 uveče.

Raspoloženje medju fudbalerima i rukovodstvom kluba je odlično, a medju novinarima koji su krenuli u Irsku sa ekspedicijom crveno-belih više se pričalo o mogućim protivnicima u trećoj rundi kvalifikacija.

Grupa lokalnih navijača Crvene zvezde je već stigla u Kork, a uz pojačanje iz Engleske, treba očekivati oko 200 pristalica crveno-belih na „Tarner Krosu“.

Prema onome što je vidjeno prethodnih dana, pa i na treningu očekuje se da će za Crvenu zvezdu u sredu igrati: Randjelović, Pantić,Perović, Biševac ,Joksimović,Kovačević,Basta,Kovačević i Georgijev u veznom redu, Janković nešto isturenije, dok će usamljen u napadu biti Nikola Žigić.

Fudbaleri će slobodno vreme do utakmice „potrošiti“ u šetnjama i laganom razgibavanju u krugu hotela „Ročester“ koji se nalazi nekoliko kilometara od centra grada.

Grad Kork se nalazi na reci LI, a centar grada u kome se odvija sav život je na ostrvu! Pravi britanski grad i drugi po veličini u Irskoj sa 120 hiljada stanovnika ima popularne cene piva od 4 evra, što su mnogi naši novinari propratili sa odobravanjem, posebno jer je u sećanju ostao daleki Tromso sa „popularnim“ cenama...

Mnogima će dolazak u Kork poslužiti i kao pokušaj da pronadju Roja Kina, legendu svetskog fudbala koji je rodjen u severoistočnom delu grada.

Kapiten Mančestera i Seltika se trenutno odmara ovde, da li ćemo uspeti da ga pronadjemo, videćemo...
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Друго коло квалификација за Лигу шампиона у фудбалу
Ирци се плаше Жигића

Последњи првак Србије и Црне Горе вечерас гост у Корку (20. 45, неизвестан ТВ пренос). – Дошли смо да остваримо повољан резултат и не примимо гол, казао је штопер Звезде Бишевац

Од нашег специјалног извештача

КОРК, 25. јула – Екипа последњег фудбалског првака Србије и Црне Горе допутовала је вечерас у Републику Ирску на први меч другог кола квалификација за Лигу шампиона са ирским шампионом Корк ситијем, који је претходно приредио изнанађење и елиминисао кипарски Аполон. Црвена звезда има далеко већи реноме у Европи од сутрашњег ривала и велики је фаворит, поготово што ће домаћин бити ослабљен.

Почетак утакмице Корк сити – Црвена звезда је у 20.45 часова по нашем времену (сат раније по локалном). У Корку влада огромно интересовање за гостовање некадашњег првака Европе и света, а улазница више нема, јер је капацитет стадиона Тарнерс крос за меч са Звездом ограничен на свега 5.500 места. Ирска национална телевизија преносиће утакмицу, а ТВ пренос за подручје Србије је неизвестан. Главни судија биће Пољак Томаш Микулски, коме ће помагати земљаци Пјотр Садчук, Радослав Сиејка и четврти арбитар Марек Миколајевски.

Шанса за играче из другог плана

Ирци се највише прибојавају горостасног Звездиног нападача Николе Жигића и најављују да ће на њега обратити посебну пажњу како би га зауставили. Али, то би могла да буде прилика за остале играче нашег првка, да из другог плана нападну домаћи тим.

– То смо могли и да претпоставимо. Али, имамо решење и ако Жигић буде стриктно чуван. Наш циљ је да прођемо други круг и ако можемо победимо у Корку. Поштујемо противника, иако ће домаћину недостајати неколико стандардних првотимаца. Играју снажно и не отварају се превише. Не ризикују много у току игре. Веома су стрпљива и упорна екипа и сигурно нам неће бити ни мало лако – рекао је тренер Црвене звезде Душан Бајевић, који ће у богатој тренерској каријери први пут за противника имати ирски клуб.

Бугарски репрезентативац Благој Георгијев блистао је током припрема и биће свакако један од главних адута „црвено-белих” у Корку. Са неколико изванредних партија на контролним мечевима, Георгијев је најавио да ће бити велико појачање Звезде.

– Иако играмо тек први меч, морамо да будемо концентрисани свих 90 минута. Колико смо могли да видимо, Ирцима је приоритет одбрана, а напред шта ураде. Никако их не потцењујемо, јер у данашњем фудбалу скоро да и није најзначајније да ли нам је ривал Корк сити, Ливерпул или Арсенал, јер против свакога мора да се игра максимално ангажовано – поручио је Георгијев.

Млади репрезентативац Милан Бишевац биће задужен да спречи налете домаћих. Он сматра да одбрамбена линија није најслабији део овог Звездиног тима.

– Много се причало о томе колико је наша одбрана јака и уиграна, али уверавам да нема разлога за бригу. Дошли смо у Корк да остваримо добар резултат и да не примимо гол. Нећемо се залетати и ићи грлом у јагоде, јер предстоји и реванш на „Маракани” – казао је Бишевац.

Без такмичења у трчању

О сутрашњем противнику Бишевац је посебно истакао:

– Играју као да нигде не журе. Ове сезоне бриљирају на домаћем терену, где су остварили све победе на такмичарским утакмицама. Међутим, тај податак нас ни мало не плаши, јер ако одиграмо максимално ангажовано убеђен сам у повољан исход. Дакле, све зависи од нас самих.

Прослављени стручњак Душан Бајевић је још једном поновио да је задовољан урађеним на припремама, али је и додао да су резултати једино мерило.

– Мечеви са Корком ће све показати. Њихова предност је што им је шампионат у пуном јеку, али и ми смо потпуно спремни за старт на европској сцени. Ипак, нисам за то да се са њима такмичимо ко може више да трчи. Постоје и други начини да остваримо циљ – закључио је Душан Бајевић.

Иначе, Корк је лучки град на југозападу Републике Ирске са око 125. 000 становника и Звезда први пут у њему гостује. Седиште је грофовије Корк и налази се на ушћу реке Ли. Тешко је оштећен у устанку Ираца против Енглеске 1920. године. Од индустријских грана развијене су прерада коже, производња пива и дестилација пића.

--------------------------------------------------------------------------

За Корк играју фотограф, учитељ...

Већина играча првака Републике Ирске су аматери и само њих неколико имају статус професионалних фудбалера. Тако за Корк играју и: фотограф Бихен, учитељ Фен, продавац аутомобила Мареј, студент Хорган, а најбољи стрелац екипе у првенству Џон О’Флајн је медицински истражитељ.

Најбољи фудбалери Републике Ирске углавном играју у Премијер и нижим енглеским лигама.

За пренос 40.000 евра

Ирци траже 40.000 евра за продају права телевизијског преноса за подручје Србије. Да ли ће нека од домаћих ТВ станица пристати да плати ту суму још није познато, као ни колико је руководство Звезде спремно финансијски да помогне, да би се слика из Корка појавила и на малим екранима у нашој земљи.

Л. Делић
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Admir Softić, fudbaler Kork sitija, za „Blic“
Cenim Zvezdu, ali hoću pobedu
U Irskoj svi znaju za tradiciju Crvene zvezde i njenu titulu evropskog šampiona, koja se ovde i dalje ceni. Više je navijače uhvatila euforija, oni se baš trude da naprave odličnu atmosferu - priča za „Blic“ Admir Softić (19), vezista Kork sitija.

Bosanski internacionalac kaže da su u Korku spremni za dolazak srpskog šampiona.
- Naravno, poštujemo Crvenu zvezdu, ali želimo da je pobedimo. Mislim da smo u prednosti jer smo u takmičarskoj formi, možda smo fizički spremniji.

Koliko poznajete Zvezdin tim?
- Gledao sam dve-tri utakmice u prvenstvu preko satelita, ali to nije dovoljno da bih vam rekao nešto u taktičkom smislu. Vaša i irska liga, čini mi se, kvalitetom su na istom nivou, nema mnogo razlika.

Zapamtili ste neke igrače?
- Žigića i Bastu. Njih znam i iz reprezentacije, pogotovo sam pratio kada ste igrali sa BiH u kvalifikacijama. Sećam se i kada je Suzuki potpisao, a sada znam i za Bugarina Georgijeva i Brazilca Tadeua. Trener je Dušan Bajević, Mostarac i legenda, koji uživa ogroman respekt i ako budem u prilici da se sretnem sa njim, biće mi čast da ga pozdravim.

Kork igra bez dvojice najboljih, Gembla i Marfija?
- Oni su „pocrveneli“ na Kipru protiv Apolona, tako da ću sada sigurno biti u sastavu. Nastala je gužva u tunelu, Kiprani su nas provocirali i mi smo samo pokušali da smirimo strasti. Eto, šta je sudbina, ući ću u tim baš protiv velike Zvezde i veoma mi je drago zbog toga - kaže Admir Softić.

IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Fudbaleri Crvene zvezde večeras (20.45, TV) u Irskoj protiv Kork Sitija igraju prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Pobeda znači miran revanš

Optimizam sa pokrićem: Nenad Kovačević

Fudbaleri Crvene zvezde večeras na stadionu Tarners u irskom gradu Kork Siti, protiv istoimene ekipe igraju prvu utakmicu druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Dueli sa Ircima za crveno-bele su od višestrukog značaja. Osim što kroz ukupnu pobedu mogu da stignu na korak do Lige šampiona igrači našeg šampiona plasmanom u treće kolo obezbedili bi opstanak u Evropi i u slučaju da opet zastanu na toj do sada, bar za njih, nepremostivoj prepreci. Ali, otom-potom. Da bi se uopšte i pričalo o toj ključnoj trećoj rundi, neophodno je da Kovačević i ekipa najpre večeras protiv irskog šampiona odrade dobar posao, a zatim ga i finiširaju kroz sedam dana na Marakani.

KORK SITI - CRVENA ZVEZDA

STADION: Tarners Kros. KAPACITET: 5.500. SUDIJA: Tomaš Mikulski (Poljska),
KORK SITI: Divajn, Horgan, Benet, Marej, Softić, Vuds, Saliven, O’Brajan, O’Donovan, Fen, Beham. TRENER: Demjan Ričardson.
CRVENA ZVEZDA: Ranđelović, Perović, Biševac, Joksimović, Pantić, Kovačević, Basta, Georgijev, Milovanović, Janković, Žigić. TRENER: Dušan Bajević

- Ne pokušavamo da uđemo u treće kolo, već moramo, to je naša obaveza. Mi se pitamo da li ćemo proći dalje ili ne, odnosno da li ćemo večeras pobediti Kork. Jednostavno, sve od nas zavisi. Kakva god da je ekipa Kork Sitija i koje god vrline ona ima, Zvezda je kvalitetnija. Ali, od tog podatka nemamo ništa ukoliko na terenu ne pokažemo da smo bolji - kaže kapiten šampiona Nenad Kovačević.

Avion kasnio zbog Bajevića

Dušan Bajević je "kriv" za kašnjenje čarter leta sa aerodroma Nikola Tesla za Kork Siti. Naime, šef struke crveno-belih je umesto svog poneo suprugin pasoš. Srećom, nastala konfuzija je, relativno, brzo razrešena. Na aerodromsku carinarnicu je posle dvadesetak minuta stigao "pravi" pasoš i crveno-beli su mogli da krenu na put. Inače, o predstojećem meču prvi strateg crveno-belih je, između ostalog, rekao:
- Oni igraju strpljivo, ne otvaraju se mnogo, uglavnom čuvaju svoj prostor. Neće nam biti lako, ali idemo da ostvarimo dobar rezultat. U suprotnom će sve što pričam biti badava. Sigurno je da će se oni uglavnom koncentrisati na Žigića i to je dobra prilika za druge igrače da se iskažu. Dileme oko tima su uglavnom otklonjene, cilj je dobar rezultat koji će obezbediti miran revanš - poručio je Bajević.

Svestan je vezista crveno-belih da se sa igrom koju su njegovi saigrači i on prikazali pre nedelju dana u generalnoj probi protiv Rada, ne mogu nositi ni sa malo poznatom ekipom Korka.
- Nama generalne probe jednostavno ne idu, od kada sam u Zvezdi čini mi se da nijednu nismo odradili kako treba. Izgorimo, valjda, u toj silnoj želji da pokažemo šta smo uradili na pripremama. Znam, međutim, da ovaj tim može mnogo više da pruži od onoga što je demonstrirao u tom meču protiv Rada. Ukoliko večerašnjoj utakmici pristupimo na način na koji smo to učinili u kontrolnom meču protiv Libereca, smatram da nećemo imati ikakvog razloga za brigu - jasan je Kovačević.
Trener Dušan Bajević pažljivo je izdelio zadatke svojim pulenima, kapiten crveno-belih ističe da svi vrlo dobro znaju šta im je činiti u meču protiv irskog šampiona.
- Prethodnih dana uvežbavali smo raznorazne varijante, bez obzira na koju taktiku se šef odluči, primarni cilj ostaje isti. Trener Bajević traži od nas da što više igramo, da se krećemo, što ne znači da neće biti dubinskih lopti na Nikolu Žigića. Na meni je da dobro držim svoj prostor ispred odbrane, nadam se da ću i ja, kao i cela ekipa, u Irskoj biti na visini zadatka - objašnjava Kovačević.
Njegov zamenik Dejan Milovanović, ipak, poziva na oprez, jer kako sam tvrdi ono što su videli (putem video kaseta) i čuli o irskom šampionu nikako nije za potcenjivanje.
- Kork je veoma dobra ekipa, mnogo bolja nego što smo u prvi mah mislili. Nisu slučajno prošli kiparski Apolon. Igraju snažno, grupo, dugim loptama, a rekao bih da su iz prekida najopasniji. Sve u svemu, forsiraju ostrvski fudbal, što nikako nije za potcenjivanje. Mada, verujem da će naš trener pronaći dobitnu kombinaciju - ističe Milovanović.
Crvena zvezda suprotstaviće se irskom šampionu u formaciji 4-5-1 ili 4-4-2, mada, nije isključeno ni to da će šef struke crveno-belih Dušan Bajević tokom meča igrati i u jednom i drugom sistemu. Pitanje je, naime, da li će Zvezda utakmicu početi sa jednim klasičnim napadačem - Nikolom Žigićem ili će njemu društvo praviti Dušan Đokić. Takođe, postoji i nedoumica oko uloge koju će igrati Dušan Basta, veza ili odbrana, po svoj prilci to će biti nešto između, najverovatnije pozicija zadnjeg veznog, a pri tom bi Dejan Milovanović preuzeo mesto centralnog veznog igrača. U odnosu na generalku protiv Rada, od prvog minuta treba očekivati Boška Jankovića, kojeg je "princ sa Neretve" u prethodnom periodu "hladio" na klupi. K. S.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Nepobedivi kod kuće

Kork Siti posle 12 odigranih kola u irskom šampionatu zauzima četvrto mesto, sa dva boda manje od vodeće Drogede, koja je sakupila 30. Zarad što bolje spreme za meč protiv našeg predstavnika Kork minule subote nije igrao utakmicu, već je odložio meč protiv Slajgo Roversa, sa kojim su crveno-beli, inače, igrali u sezoni 1977/78 u Kupu šampiona i dva puta bili bolji s rezultatom 3:0.Za Kork Siti važi da je veoma opasan na svom terenu, na kojem je ove sezone ostvario sve pobede u šampionatu.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.