2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 298634 puta)
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Kork Siti - Močvarni predeo

Kork Siti je treći po veličini grad u Republici Irskoj (posle Belfasta i Dablina). Prestonica okruga Kork i najveći grad u provinciji Minster, broji oko 123.000 stanovnika. Naziv samog grada potiče od irske reči "corcach" što u bukvalnom prevodu na naš jezik znači "močvarni predeo". Ovo ime Kork Siti nije dobio slučajno. Grad, naime, leži na reci Li, koja prolazi kroz dva glavna kanala. Stoga kada boravite u Korku teško je otrgnuti se utisku da stalno prelazite mostove, a neke od glavnih ulica izgrađene su upravo preko kanala. Gradom dominiraju Gradska većnica i katedrala, koja nosi ime osnivača Kork Sitija - St. Finbara.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500

Zvezda protiv Kork Sitija igra prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona (20.45)
S amaterima moramo profi
Nije neophodno da već na gostovanju u Irskoj sve rešimo. Kork je ekipa koju treba poštovati u svakom trenutku meča. Utakmica neće biti laka i niko ne sme u meč da uđe kao da je već sigurno dobijen, upozorio je trener Zvezde Dušan Bajević
Iako bi šampion Irske trebalo da našem prvaku bude samo "predjelo" na putu ka Ligi šampiona, nikome u taboru Crvene zvezde ne pada na pamet da potceni večerašnjeg rivala (20.45, RTS 1) u okviru drugog kola kvalifikacija - Kork Siti. Nije tajna da Irci u svojim redovima imaju čuvare parkinga, morske biologe, prodavce automobila, medicinske radnikeÖ ali i samo šest profesionalaca, od kojih dvojica, Deni Marfi i Džo Gambl, zbog suspenzije neće moći da igraju protiv "crveno-belih".

- Cilj u mečevima protiv Korka se zna: Prolazak u treće kolo kvalifikacija i to bilo kojim rezultatom. Nije neophodno da već na gostovanju u Irskoj sve rešimo - rekao je trener našeg šampiona Dušan Bajević, upozoravajući svoje izabranike da protiv polu-amaterskog tima dalji plasman u Ligi šampiona ne smeju da dovode u pitanje - Pripreme su po mom mišljenju uspešno odrađene i ekipa bi trebalo da je spremna za najveće napore. Ali, šta god ja mislio o onome što je ostvareno u prethodnih šest nedelja, sve to može biti badava ako u takmičarskim mečevima, umesto rezultata, dođu neuspesi. Kork je ekipa koju treba poštovati u svakom trenutku meča. Utakmica neće biti laka i niko ne sme u meč da uđe kao da je već sigurno dobijen.
"Princ sa Neretve" je pažljivo prostudirao Kork, a najbitnije detalje, naravno, podelio je samo sa svojim igračima:

- Igraju snažno, jako i oprezno. Skoro nikada ne rizikuju. Ne otvaraju se mnogo. Opasni su iz drugog plana i postoje neke stvari na koje sam moje igrače posebno upozorio. Pretpostavljam da se iz našeg tabora najviše plaše Nikole Žigića, tako da smo već uvežbali i taktiku koju ćemo primeniti u slučaju da on dobije striktnog čuvara. Fizički su odlično pripremljeni, ali to nas ne plaši. Spremni smo da se trkamo sa njima ako za to bude bilo potrebe, ali postoje i drugi, takođe korisni načini da se dođe do rezultata.
Sa kolikom ozbiljnošću "crveno-beli" nameravaju da uđu u meč protiv Iraca možda najbolje svedoče reči novajlije Blagoja Georgijeva.

- Na putu ka Ligi šampiona ne smemo nikoga da potcenimo. Mene i moje saigrače uopšte ne treba da zanima da li igramo protiv Liverpula, Arsenala ili Kork Sitija. Bitno je da na terenu pružimo maksimum i da protivniku nametnemo onaj stil igre koji prvenstveno nama odgovara - rekao je bugarski internacionalac. nV. Živanović

IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
U Korku zabrinuti zbog izostanka dvojice najboljih igrača
Spali na četiri profesionalca
Kompletan tabor Kork sitija zahvatila je apatija uoči večerašnjeg meča protiv Crvene zvezde. Razlog utučenosti leži u činjenici da dvojica od svega šest profesionalnih fudbalera Korka neće moći da igraju mečeve protiv našeg šampiona. UEFA je irski klub i zvanično obavestila da je odbila da Dani Marfiju i Džo Gamblu smanji suspenziju od tri meča koju su zaradili po završetku revanš utakmice sa Aplonom kada su sa igračima kiparskog kluba pokušali da se obračunaju pesnicama u tunelu.

- Marfi i Gambl su sjajni igrači i naprosto ne znam kako da bez njih sastavim tim. Sve bi bilo lakše kada bih na njih mogao da računam barem za revanš meč u Beogradu. Ovako, ne znam ni šta da kažem... - rekao je menadžer Korka Damijen Ričardson.

Kažnjeni igrači izvinili su se saigračima, kao i navijačima kluba, zbog toga što će zbog sopstvene gluposti propustiti mečeve protiv našeg šampiona.

- Ni sam ne znam zašto sam dozvolio da me Kiprani isprovociraju. Živci su mi popustili uprkos činjenici da smo prošli dalje. To nije smelo da mi se desi i obećavam da ću u budućnosti naučiti da kontrolišem svoje ponašanje - rekao je Dani Marfi.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Gosti iz Beograda uživali u miru trećeg po veličini grada Republike Irske
Roj Kin ikona Korka

Ako ste ikada poželeli da živite u gradu gde u 365 dana nema visokih temperatura ni snega, onda bez razmišljanja izaberite Kork. Vreme u Korku tokom čitave godine podseća na proleće i zato ne čudi da fudbalerima Crvene zvezde nije prijala promena kada su sa beogradskih 36 stepeni Celzijusa stigli na irskih 20. Najviša temperatura ikada izmerena bila je 29 stepeni, a najniža minus devet.

Igrači su slobodno vreme do utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona najviše provodili u šetnji u krugu prelepog hotela „Ročester“, koji se nalazi na dva-tri kilometra od centra Korka. Navijači Crvene zvezde, njih oko 200, ispunili su lokalne pabove iznenađeni relativno niskom cenom piva od „samo“ četiri i po evra.

Kork je sa 119.143 stanovnika treći grad po veličini u Republici Irskoj, iza Dablina i Belfasta. Međutim, lokalni meštani za Kork kažu da je pravi glavni grad Irske, ili tačnije, da je Kork država za sebe.

Šetajući ulicama Korka osećate se kao da je vreme stalo i kao da ste zarobljeni u 16. ili 17. veku. Gradom dominiraju dve katedrale, svete Marije i svetog Finbara, koji je i zaštitnik Korka. Prvi put u knjigama Kork se pominje u šestom veku, ali su grad godinama palili i uništavali Vikinzi. Kralj Džon je 1185. godine od Korka napravio tvrđavu, a zaštitni zidovi su do danas ostali jedna od glavnih atrakcija. Praktično jedina moderna građevina je zgrada opere.

Kork se nalazi na obalama reke Li, a zanimljivo je da je centralni deo grada na ostrvu. Stadion „Tarner Kros“ smešten je u južnom delu Korka, ima samo tri tribine i može da primi 8.000 navijača.

Zaštitnih znak Korka je Roj Kin, bivši kapiten irske reprezentacije i Mančester junajteda. Kin je rođen u severoistočnom delu grada, a od navijača lokalnog kluba čuli smo da se trenutno odmara u Korku. Nažalost, večito namrštenog i za tuču raspoloženog Kina nismo videli kako šeta ulicama. Možda je i to jedan od razloga za izuzetno mirne dane u Korku?

Grad je izuzetno važan industrijski deo Republike Irske, a posebno je razvijena proizvodnja lekova. Najpoznatiji proizvod koji iz Korka putuje u čitav svet je „vijagra“.

A. Pijevac

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Оваквом игром нећемо моћи да прођемо ни у домаћем првенству,а камоли у Европи! Бајевић ме разочарао- играти с једним шпицем против неких аматера,не заслужује ни коментар! Докле ћемо да имамо тај кукавички менталитет!?
Не знам ни да ли ћу ићи на реванш,толико су ме разочарали....
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy S8
Zabrinjavajuće  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E72
Predefanzivna igra Zvezde. Nećete imati problema protiv Korka, ali teško ćete u LŠ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k300i
Ovo je katastrofa sa ovakvom igrom ni Partizan ne mozemo da dobijemo...sta reci??????
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 263
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Igra je definitivno katastrofa,cinimi se da je cak i na priremama igra bila bolja. Smile
Ja sam veliki pesimista sto se tice Zvezde ove sezone,no voleo bih da me demantuju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Jedan dan, u svom srcu čuvaću za večnost ja...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 789
Zastava Krlovnice
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N900
Zvezda je igrala koliko joj je trebalo,uopste nije zabrinjavajuce..
na Marakani ce pokazati pravu igru i kasnije u trecem kolu
IP sačuvana
social share
The one and only *Zdravko Colic*
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.