2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 298506 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Zvezda "otela" Georgijeva !
M. MARKOVIĆ, 14. jun 2006

Pojačanje za Ligu šampiona ! Blago Georgijev (24), reprezentativac Bugarske i igrač Slavije iz Sofije, koji je proteklih šest meseci branio boje španskog Alavesa, od srede je član Crvene zvezde. Šampion i sjajni vezista su na "Marakani" ozvaničili trogodišnju saradnju, a umesto u Partizanu, Georgijev je obukao crveno-beli dres...
- Mi smo želeli Georgijeva još zimus, ali Alaves je bio brži. Ovog puta uspeli smo da ispunimo cilj i dovedemo igrača, koji ima odličan potencijal. Predsednik Stojković je uspeo da postigne dogovor sa čelnicima Slavije na obostrano zadovoljstvo - istakao je sportski menadžer Stevan Stojanović.
Posle uspešno završenog posla Stojković je otputovao u Nemačku, a Gergijev je prošao lekarske preglede pod nadzorom klupskog lekara Dejana Purića.
- Dolazim u veliki klub što je i bila moja želja - počeo je priču Georgijev. - Mislim da sam napravio pravi potez u karijeri i da ću "pomoći" Zvezdi da se plasiramo u Ligu šampiona. Verujem da ću opravdati očekivanja navijača i jedva čekam da zaigram pred punim tribinama - istakao je Georgijev, koji je na kratko otišao do Sofije i sutra će se priključiti treninzima sa novim klupskim drugovima.

Pored Ljubomira Vorkapića, koji je posredovao u transferu Georgijeva, predstavnik Slavije, bio je direktor Veselin Sabev.
- Mislim da smo napravili dobar posao sa Zvezdom - rekao je Sabev i otkrio da je novi trener bugarskog tima Ratko Dostanić.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ljudi...ja se samo bojim da nasa Zvezda ne prodje u LS kao reprezentacija na SP....moramo ojacati odbranu jer je otisao Dudic,Lukovic i Stojkovic.....inace nam nema spasa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500i
ej ljudi jel moze neko da mi pomogne, kakoi da stavim zvezdin grb u ovom forum izgledu?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja!
Preporucujem takodje da procitas pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma.
Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N86
Bajević: Rivaldo u Zvezdi!? Budalaština!

Trener fudbalera Crvene zvezde Dušan Bajević odučno je dobacio bilo kakve priče o dolasku Brazilca Rivalda iz Olimpijakosa u Crvenu zvezdu.

"Priča o eventualnom dolasku Rivalda je bez osnova i potpuno je besmislena", izjavio je Bajević novinarima uoči odlaska tima na pripreme na Zlatibor.

Bivši trener Olimpijakosa, koji je u grčku ekipu svojevremeno doveo Miloša Marića, rekao je da je dolazak nekadašnjeg mladog reprezentativca SCG u Crvenu zvezdu neizvestan.

"Situacija oko Marića je i dalje neizvesna. Poznato je da Olimpijakos ima limitiran broj stranih igrača koje može da registruje za predstojeću sezonu i da bi u slućaju da Marić bude izostavljen sa spiska on bio igrač koji bi dobro došao Crvenoj zvezdi. Grcima se ne žuri. Oni imaju više vremena kada su u pitanju pojačanja. Čekam ih da se jave, pa ćemo se videti", rekao je Bajević.

On je dodao da je reprezentativcima Dušanu Basti i Nikoli Žigiću dao par dana "voljno" da se odmore i oni će se ekipi priključiti na pripremama u Austriji.

"Razgovarao sam sa Nikolom Žigićem koji me je pitao da li je potrebno da se radu sa ekipom se priključi već od četvrtka, ali sam ja izneo svoj stav i očekujem da Basta i Žigić počnu da rade sa ostatkom tima po povratku sa priprema na Zlatiboru. Naravno, situacija sa Žigićem je specifična zbog mogućnosti njegovog odlaska iz kluba, ali on će do tada normalno raditi sa ekipom", rekao je Bajević.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
20/06/2006 | Izvor: B92, zvanicni sajt
Brazilci u Zvezdi

Posle Blagoja Georgijeva, u Crvenu zvezdu dolazi još jedno pojačanje. Ovoga puta, radi se o Brazilcu koji će postati novi igrač Crvene zvezde  u sredu.

Napadač Eli Tadeu Bravin Rangel potpisaće u sredu u podne četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovaj fudbaler je rođen 12. avgusta 1982. godine i poslednji klub za koji je nastupao bio je brazilski Barauns. Tadeu je igrao i za slavni Vasko.

Osim Tadeua, na probu dolazi još jedan Brazilac. Štoper Luis Filipe Rodrigez de Oliveira će provesti neko vreme na probi, a ukoliko bude ispunio očekivanja potpisaće ugovor sa našim klubom. Reč je o igraču koji ima 21 godinu i do sada je igrao za Kolatinu Esporte iz Brazila.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nadam se da je ovaj Brazilac bolji od onog Andersona iz Dinama iz Zagreba Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC Touch Cruise
Momci, drzite se teme!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N86
Romariov učenik novi igrač Zvezde!

Kao što je bilo najavljeno, brazilski fudbaler Eli Tadeu Brevin Rangel u sredu je potpisao potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, objavljeno je na zvaničnom internet sajtu srpskog šampiona.

Reč je o fudbaleru koji će 12. avgusta napuniti 24 godine, a stiže iz trećeligaša Baraunasa.

"Osećam se jako dobro. Sve ono što su mi pričali o Crvenoj zvezdi se ispostavilo kao tačno. Došao sam u veliki klub koji je osvajač duple krune. Nadam se da ću dokazati kvalitet u Crvenoj zvezdi i pomoći da ekipa nastavi da pobedjuje u svim takmičenjima. Srećan sam i sada je momenat da preuzmem odgovornost kako bi svi bili zadovoljni, naročito navijači i čelnici kluba", izjavio je Tadeu na promociji.

On je rekao da je imao nekoliko ponuda iz Evrope, uglavnom od manjih klubova, kao i da su za njega bili zainteresovani neki brazilski prvoligaši.

"O Srbiji sam dosta toga lepog čuo prvenstveno od Dejana Petkovića sa kojim sam igrao u Vasko da Gami. Pricao mi je o mentalitetu ljudi i vašoj hrani. Znam da se u vašoj ligi igra drugačije nego u Brazilu. Mnogo je više zastupljenija kontakt igra", rekao je mladi napadač.

On je, posle Bugarina Blagoja Georgijeva, drugo Zvezdino pojačanje u aktuelnom prelaznom roku. Tadeu već ima iskustvo igranja van granica svoje domovine. On je branio boje portugalskog drugoligaša Leikšoesa i japanskog "Džej" ligaša Kašime Antlers.

Interesantno je da je profesionalnu karijeru počeo u ekipi Vasko da Gama iz Rio de Žaneira, gde je u špicu napada imao priliku da igra u tandemu sa slavnim Romariom!

Osim Eli Tadeua, u Crvenu zvezdu dolazi još jedan fudbaler iz zemlje svetskih prvaka, ali će on prvo morati da se dokaže novom šefu stručnog štaba Dušanu Bajeviću.

Luis Felipe Rodrigez Oliveira, doskorašnji prvotimac ekipe Kolatina Esporte, igra na mestu štopera, ima 21 godinu i ukoliko bude po ukusu Bajevića, sa njim će takodje biti potpisan ugovor.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
21/06/2006 | Izvor: B92, zvanicni sajt
Brazilac Tadeu i zvanično u Zvezdi

Kao što je najavljeno, Crvenu zvezdu je pojačao brazilski fudbaler Eli Tadeu Bravim Rangel koji je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Nebojša Leković, generalni sekretar FK Crvena zvezda, izjavio je prilikom potpisivanja ugovora sa novim igračem:

"Veliko nam je zadovoljstvo što danas možemo da vam predstavimo još jedno pojačanje Crvene zvezde. Dovođenjem Elija Tadeua nastavljamo da stvaramo tim koji će pokušati da ostvari plasman u Ligu šampiona i nastavi dominaciju na domaćoj sceni. U pitanju je izuzetno brz igrač koji koristi obe noge, odličan u kontroli lopte i završnici. Eli Tadeu će se odmah priključiti ekipi, a mi ćemo nastaviti da radimo na dovođenju igrača koji će svojim kvaliteteom pojačati konkurenciju u timu. Crvena zvezda želi da ostane neprikosnovena na domaćoj sceni i konačno uđe u Ligu šampiona što je želja svih u klubu i naravno naših navijača".

Eli Tadeu će pojačati konkurenciju u napadu, a prvi utisci su pozitivni.

"Osećam se jako dobro. Sve ono što su mi pričali o Crvenoj zvezdi se ispostavilo kao tačno. Došao sam u veliki klub koji je osvajač duple krune. Nadam se da ću dokazati svoj kvalitet u Crvenoj zvezdi i pomoći da ekipa nastavi da pobeđuje u svim takmičenjima. Srećan sam i sada je momenat da preuzmem odgovornost kako bi svi bili zadovoljni, naročito navijalči i čelnici kluba", kaže Tadeu i nastavlja:

"Iz Evrope sam imao nekoliko ponuda, ali uglavnom manjih timova. Međutim po završetku ovesezonskog šampionata u Brazilu bilo je vrlo konkretnih ponuda poznatih domaćih ekipa. O Srbiji sam dosta toga lepog čuo prvenstveno od Dejana Petkovića sa kojim sam igrao u Vasko da Gami. Pričao mi je o mentalitetu ljudi i vašoj hrani. Znam da se u vašoj ligi igra drugačije nego u Brazilu. Mnogo je više zastupljenija kontakt igra".

Iako realtivno mlad i široj javnosti nedovoljno poznat, Tadeu ima solidno fudbalsko iskustvo.

"Imao sam sreće da igram u tako velikom timu kao što je Vasko da Gama. Nastupao sam u Kupu Libertadores, bio prvak Brazila sa Vaskom i u regionalnom prvenstvu. Brazil napreduje po planu na SP, ali ne igra kako sam očekivao. Međutim nadam se da će moja reprezentaicija iz meča u meč biti sve bolja i naravno odbraniti titulu prvaka sveta".

Eli Tadeu ostavio je odličan prvi utisak posebno među fotoreporterima koji su prokomentarisali da Brazilac možda neće biti najbolji igrač Zvezde, ali je svakako igrač sa najlepšim osmehom.

Biografija:

Rođen: 12.08.1982
Mesto rođenja: Rio de Žaneiro
Nacionalnost: Brazil
Visina: 171 cm
Težina: 66 kg
Pozicija u timu: napadač (dešnjak)

Karijera:

1995-2002  Vasko da Gama (debitovao za prvi tim 1999. godine)
2003-2004  Olarija
2005   Vasko da Gama
2006  Baraunas
Član reprezentacije Brazila do 17 i 20 godina (28 nastupa)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.