2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 993 994 996 997 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 298279 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Jugovicu ni u finalu Lige sampiona puls nije prelazio 72. Zar stvarno mislis da bi se on nervirao oko Zvezde? Pritom evo sta je covek izjavio, sto samo ide u prilog mojoj tezi:

Citat
NE ZNAM DA LI ĆU OSTATI!

Član zvezdinog upravnog odbora Vladimir Jugović u razgovoru za Sport
Pitanje je šta će biti za mesec, dva. Odluke ne donosim unapred,
sve zavisi od toga šta će da mi se ponudi.

Jedno je sigurno: ne pada mi na pamet da rukovodim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Au momci  . . .Uzavrela atmosfera na burek severu  Smile  Smile

Rasprava bi trebala da se digne na visi nivo . . .sa malo vise uzajamnog postovanja . . . I razumevanja. . .

Moj stav oko Pixija je jasan . . . Nisam nikad bio za njega . . . Jer je on kao covek pcka . . . po meni .. . Nije veliki covek.  .. Moze on da je najveca legenda kluba ikad ,al jednostavno za posao predsednika su potrebni jos neki kvaliteti . . On to nema.  . .

Kad je postao predsednik podrzao sam ga kako bih i svakog predsednika zvezde al sam u sustini uvek bio kritican. . .
Ne slazem se sa Rojem da je uvek bolje neki Pixi nego neki Miskovic. . . Al se ni ne slazem sa trazenjem linca i sl jer nema poente. . .Nije problem skinuti nekog sa vlasti . . . vec treba naci nekog ko moze da odradi bolji posao . . .

Ja mislim da dok god budu bili ovi pijuni,boranije . . .Nece biti nista. . . Ipak je ovo novo doba fudbala kada ipak Fk mora da bude masinerija (barem sto se tice struktura) i mora da se ulazu pare. . . Pola od tih boranija dodje samo da se nakrade od zvezdinog imena. .

Ja nemam nista protiv jednog Mitala ili Miskovica . . ako ce predstaviti dugorocni zdrav program za postavljanje zvezde na mesto koje joj pripada. . . Za to su pare ipak potrebne  Smile I tu nema govora. . . Sve ostale anti tajkunske  i kvazi patriotske price ne piju vode. . . Covek oce da zaradi od zvezde. . pa sta fali nek zaradi. . . al istovremeno moze i da zvezdu stavi na noge. . . Sto je bolje zvezdi bolje i njemu , . .Jasno ko dan

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ако један лопов попут Мишковића икада преузме Звезду,свечано обећавам,овде пред вама,да више никада нећу ићи на стадион!!!  Или ћу отићи да му се наскачем по мафијашкој лобањи! Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Неће Мишковић никад отворено преузети Звезду, али опет у Србији све изађе на видело пре или касније.

Џајић је дуго живео од старе славе, Пикси добро почео, лоше завршио.

Чекамо следећег.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Неће Мишковић никад отворено преузети Звезду, али опет у Србији све изађе на видело пре или касније.
upravo to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Па,мајсторе,немој да до подне мрзиш цео свет,а од подне и самог себе.Приметио си да ме нема на политичком делу форума,немој да због тебе и твог друга Стамија не долазим ни на овај спортски.Мада,можда схватиш да сте овде у мањини

Otišao si onako! A sa PF si pobegao jer si postao predmet poruge ! Ko je u manjini? patriote ? Ajde ne pricaj bez veze !

Citat
Или ћу отићи да му се наскачем по мафијашкој лобањи!

Dobro znaš da si kukavica te se ne predstavljaj lažno !
Što se tice Miškovica ne bih ga ni ja volio al i ako dodje ja cu i dalje da volim Zvezdu ! Nebi bio presedan u Evropi da klub vodi neko slican Miškovicu
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 21:18:01 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ajde navedite mi razloge protiv nekog tamo miskovica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Evidentno je da ce sutra neki Miskovic kupiti klub, ali ja sam rekao da je do momenta kad se klub ne privatizuje Piksi najbolje resenje. Bolje je sigurno nego da klubom rukovodi neki tip iz FS ili ne daj Boze politicar, cak sam i protiv ovih "biznismena" kao sto je ovaj koji se pominje. Svi oni imaju veci razlog da cerupaju klupsku kasu i prave licnu i partijsku promociju na racun Zvezde od Piksija, a uz to ne verujem da neko od njih uopste i ima tu navijacku crtu u sebi da bi se satro od posla zbog Zvezde
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa kada dodje do privatizacije, hoce ! Samo što ja ne verujem u to das ce neko uložiti a da mu se ne vrati,jedino ako je Abramovic u pitanju !
Mada ne znam ni za njega !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k300i
Citat
Pola od tih boranija dodje samo da se nakrade od zvezdinog imena. .

Sta bre pola ko se jos nije nakrao i u Zvezdi i u Partizanu sta da se radi mi smo svi takvi zato nam i sve ide ovako
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 993 994 996 997 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.