2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 991 992 994 995 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 298539 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Opet se prepirete,de bi ba recite imal išta novo u našoj zvezdi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kao što rekoh nemaš argumenata,pišeš onako za publiku ! A što se tice zareza ... Smile Smile Smile

Citat
Drugo, pogledaj sad lepo sa kime si se sve zavadio u zadnjih 12 sati
Marinko ti to možeš bolje !

Odoh da rucam ako nemaš ništa pametnije onda nemoj ! Ako ti je fetiš da ispadaš panaglu,samo izvoli...
Mada mislim da nismo nikom interesantni,imaš PP pa izvoli tu možeš bez brukanja !
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 16:10:12 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Kao što rekoh nemaš argumenata,pišeš onako za publiku ! A što se tice zareza ... Smile Smile Smile

I to sto kazes, zasto bih ja lecio tvoju nepismenost.

Argumente potrazi na prethodnih 10 stranica. Ti si na kraju krajeva covek koji je rekao da ga ne interesuje da li Zvezda ima predsednika, pare, trenera, da samo hoces LS i tacka. Samo jos da znam kako sve to moze da se postigne bez para, trenera itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile Smile Smile
Kako baksuze da ti to objasnim ? Pa da znam bio bih ja Predsednik ! Ja samo komentarišem i prezentujem svoje vidjenje i svoje želje !
Želim Zvezdu u Ligi Šampiona !
Valjal ti to ?
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 16:13:26 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@rinaka
Tvoj stav je za mnoge od nas neprihvatljiv, pa te niko nije vredjao i omalovazavao. Ja te gledam kao jednog od dezurnih pljuvaca i to mogu da argumentujem svim tvojim postovima do sada. Tvoje misljenje o Piksiju i klubu mogu da ispostujem, ali se nikada necu sloziti sa njim, jer model Zvezde iz 91 je danas nemoguc pa sve i da nam Abramovic bude predsednik.  Osvrni se malo oko sebe, pogledaj gde zivis pa onda razmisli da li je realno da u ovom trenutku ocekujes da Zvezda bude medju top timovima u Evropi. Meni, kao i mnogima ovde, Zvezda je velika i kad razbije Kajzerslautern i Romu i kad izgubi od Bezanije, a ti verovatno spadas u one koji je bio uz klub samo u zlatnim vremenima, a kad je tarapana prvi si u redovima pjuvaca. Zvezda nema kapacitet za velike rezultate i za to je Piksi najmanje kriv. Ne kazem da je bio bezgresan, ali cenim njegov entuzijazam kad je preuzeo klub u onim teskim trenucima, cenim sav trud koji je ulozio i cenim sve rezultate koje je postigao, a uz to ne zaboravljam sta je kao igrac dao klubu. Uvek cu stati iza Piksija, pre nego iza nekog "biznismena" i "fudbalskog radnika iz saveza" i do privatizacije bolje resenje od njega necemo imati.
I na kraju ... sramota je da ovi grobari citaju sta si ti ovde nalupetao, ispada da izjednacavas Piksija sa Zecevicem
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@rinaka
Tvoj stav je za mnoge od nas neprihvatljiv, pa te niko nije vredjao i omalovazavao. Ja te gledam kao jednog od dezurnih pljuvaca i to mogu da argumentujem svim tvojim postovima do sada. Tvoje misljenje o Piksiju i klubu mogu da ispostujem, ali se nikada necu sloziti sa njim, jer model Zvezde iz 91 je danas nemoguc pa sve i da nam Abramovic bude predsednik. Osvrni se malo oko sebe, pogledaj gde zivis pa onda razmisli da li je realno da u ovom trenutku ocekujes da Zvezda bude medju top timovima u Evropi. Meni, kao i mnogima ovde, Zvezda je velika i kad razbije Kajzerslautern i Romu i kad izgubi od Bezanije, a ti verovatno spadas u one koji je bio uz klub samo u zlatnim vremenima, a kad je tarapana prvi si u redovima pjuvaca. Zvezda nema kapacitet za velike rezultate i za to je Piksi najmanje kriv. Ne kazem da je bio bezgresan, ali cenim njegov entuzijazam kad je preuzeo klub u onim teskim trenucima, cenim sav trud koji je ulozio i cenim sve rezultate koje je postigao, a uz to ne zaboravljam sta je kao igrac dao klubu. Uvek cu stati iza Piksija, pre nego iza nekog "biznismena" i "fudbalskog radnika iz saveza" i do privatizacije bolje resenje od njega necemo imati.
I na kraju ... sramota je da ovi grobari citaju sta si ti ovde nalupetao, ispada da izjednacavas Piksija sa Zecevicem

Pošto oko 95 % ovoga što si napisao lici na jednog normalnog decka,momka ili šta si vec ja cu i da ti odgovorim na dostojanstven nacin koji si zaslužio !

Što se tice Piksija tu nemam ništa posebno dodati ! Covek je sam otišao , Zvezda nije za njegovog mandata ušla u Lligu Šampiona,prodao je sve živo što valja a doveo škart , Bajevicu je obecao da ce zadržati celi sastav sa izuzetkom  Žigica ,posle je to pogazio itd ... Dzajica je publika oterala iako je covek za Zvezdu mnogo više ucinio,sad citam licemere kako pricaju da za Dzaju treba naci mesto u Zvezdi ,ne kažem da nije trebao da ode, malo smo ga se zasitili, govorim o masi koja je vikala Dzajo odlazi ! Piksi je kao igrac bio ako ne onda medju naj boljim,što mu ne daje pravo na oprost od svega ! Naravno imam pravo na svoje kao i ti svoje mišljenje, vredjam samo onda kada se mene vredja !
Kažeš da me nko nije vredjao a sam to radiš !

[quoteI na kraju ... sramota je da ovi grobari citaju sta si ti ovde nalupetao, ispada da izjednacavas Piksija sa Zecevicem]
Citat

Citat
Ja te gledam kao jednog od dezurnih pljuvaca i to mogu da argumentujem svim tvojim postovima do sada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jedina stvar koju Pixiju zameram je izbor trenera i i tajming postavljanja istih ali i tu se desio splet nesretnih okolnosti tako da uz pregrst pozitivnih stvari koje je uradio za nas klub to deluje zanemarljivo...a i da nije tako ruzno je toliko kenjati po jednoj od najvecih legendi nase Zvezde.
@ Rinaka
Da li stvarno mislis da vise od drugih zelis Zvezdu u LS, jednostavno u situaciji smo(nadam se samo kratkorocno) da je liga Uefa nas maksimum i takmicenje kome Zvezda u ovom trenutku po kvalitetu tima pripada...i mani se vredjanja i besmislenih postova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Nisam te nicim uvredio, tvoji postovi te ubrajaju medju pljuvace i nisi jedini. Kao sto Sarma kaze ruzno je da pises takve stvari ako si Zvezdas. One price o parama, i to ...poistovecujes coveka sa Zecevicem
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6288
aj malo da se vratimo na temu... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 991 992 994 995 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.