2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 978 979 981 982 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 299014 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG Nexus 4
Moj predlog je da se ne raspravljamo sa glodarima jer sad imamo bitnijih stvari...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Piksi: Odlazim bez pritisaka!
A. ŠOŠKIĆ, 12. oktobar 2007

DRAGAN Stojković od petka više nije predsednik Crvene zvezde. Podneo je ostavku na sednici Upravnog odbora i napustio klub posle dve godine i tri meseca.

- U životu i u sportu je vrlo bitno znati kada je pravo vreme za neke odluke. Da nešto započneš, promeniš ili završiš. Bitno je slušati samo sebe - počeo je priču Stojković.

Onda je obrazložio da se umorio i da više nije imao snage da ostane na čelnom mestu srpskog šampiona.

- Došao sam do zida i pitanja šta dalje. Umorio sam se i definitivno odlučio da napustim ovu funkciju, bez ikakvih pritisaka. Ovo je moj čin. Nema nikakvih misterija ni tajni.

* Priča se da je bilo raznih pritisaka?

- Ne, to nije tačno, odlazim prezadovoljan svime što je učinjeno u proteklom periodu. Potreban mi je predah, iscrpljen sam. Jedno je igrati fudbal i biti kapiten na terenu, a nešto sasvim drugo obavljati ovako odgovornu funkciju.

* Da li se osećate izdanim od bilo koga?

- Nikada, taman posla! Imao sam maksimalnu podršku Upravnog odbora i svih u klubu. Da nije tako, drugačije bismo sada razgovarali.

* Kao jedan od razloga za odlazak spominje se i nesporazum s predsednikom FSS Zvezdanom Terzićem?

- To nije imalo nikakav uticaj. Crvena zvezda mora da ima dobre odnose sa matičnom kućom fudbala. Sukoba sa Terzićem, sa kojim sam dugogodišnji prijatelj, nikada nije bilo, niti će ih biti.

* Priča se i o skorom odlasku u Nagoju. Da li postoji konkretna ponuda?

- Ponuda uvek ima, ali sada konkretno ništa ne mogu da kažem. Sve će da se zna u narednom periodu. Važno mi je da sve odluke donosim kao slobodan čovek, bez opterećenja ovako odgovornom funkcijom. Posebno bih naglasio da u svemu imam apsolutnu podršku supruge Snežane i dece. To mi je najbitnije.

Upravni odbor je prihvatio Stojkovićeve razloge i formirao tročlanu komisiju (potpredsednik Milan Tomić, Dragoslav Šekularac i Vladica Popović) koja bi veoma brzo trebalo da obavi konsultacije sa eventualnim kandidatima za novog predsednika. Mada to je, čini se, potpuno besmisleno i puka formalnost, pošto svi već pričaju da će prvi čovek Crvene zvezde biti Toplica Spasojević, predsednik ITM grupe.

LIGA UEFA OD 1.600 DO 7.000 DINARA

UPRAVNI odbor u petak je odredio i cene ulaznica za ligu UEFA sa Bajernom i Boltonom u Beogradu. Prodavaće se u "paketu": sever i jug za 1.600, bočna mesta istoka 4.000, istok centar 6.000, zapad sa strane 6.000, zapad centar 7.000, galerija B 20.000 i "VIP 2" - 40.000 dinara. Od svake ulaznice za jug i sever biće izdvojeno 100, a od onih skupljih po 200 dinara za ugroženo područje na Kosovu.
Utakmica sa Bajernom igraće se 25. oktobra u 21.15, a najavljen je dolazak 1.000 navijača iz Nemačke. Upravni odbor je, inače, odlučio da fudbalere za plasman u Ligu UEFA nagradi sa po 10.000 evra, a određene su i premije za naredna takmičenja u grupi. Eventualno prvo mesto donelo bi 20.000, drugo 15.000 i treće 10.000 evra.

VEĆ POZNATO IME STOJKOVIĆEVOG NASLEDNIKA

TOPLICA SPASOJEVIĆ NOVI PREDSEDNIK

VEĆ se zna ime novog predsednika Crvene zvezde, što jasno govori da se ništa nije dogodilo preko noći, već je unapred pripremljeno. Novi prvi čovek srpskog šampiona je Toplica Spasojević, predsednik ITM grupe, rođen 1956. godine u Svilajncu.

Spasojević, koji je završio Ekonomski fakultet u Beogradu i bivši je košarkaš (KK "Svilajnac"), izabran je za "poslovnog čoveka" 2006. godine, jednoglasnom odlukom urednika i novinara 15 medija. Član je i Ekonomskog tima za Kosovo i Metohiju i jug Srbije, čiji je šef Nenad Popović, koji je ove godine (samo šest meseci) bio predsednik Partizana! Član je i kluba "Privrednik".

Spasojević je radio i na nacionalnoj strategiji dugoročnog privrednog razvoja Srbije do 2012. godine, predsednik je Udruženja korporativnih direktora Srbije, predsednik Udruženja trgovine Privredne komore Beograda, potpredsednik "Naleda", član privrednog saveta Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj, član Upravnog odbora Sportskog društva "Crvena zvezda" i dugogodišnji sponzor fudbalskog i košarkaškog kluba crveno-belih.

PREDSEDNIK FSS ZVEZDAN TERZIĆ NIJE IZNENAĐEN

SVAKO IDE GDE MISLI DA JE BOLJE

PREDSEDNIKA Fudbalskog saveza Srbije Zvezdana Terzića vest o promenama u Crvenoj zvezdi očigledno nije zatekla. Iako u dalekom Jerevanu, Terzić vrlo dobro zna šta se dešava u Beogradu.

- Piksi je moj prijatelj. Dobio je poziv iz Japana, a svako ide tamo gde misli da će mu biti bolje - rekao je Terzić u petak u Jermeniji.

O jedinom kandidatu za novog predsednika, Toplici Spasojeviću, ima visoko mišljenje.

- Spasojević je sjajan privrednik i smatram da bi mogao da bude dobar predsednik Crvene zvezde - istakao je Terzić i kratko, s osmehom na licu, odgovorio na pitanje da li će možda i on naći svoje mesto na "Marakani":

- Ne, svi moji planovi vezani su za Fudbalski savez Srbije.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG Nexus 4
Mozda gresim, ali imam jak utisak da je piksija oterala ova banda miskovic, terzic i ostali fudbalski profiteri...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
nema ovo veze sa miskovicem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG Nexus 4
Da ne mislis da je dobrovoljno otisao???
Pa on je izjavio kako mu je drago da ugosti Bajern i tako to, a onda od jednom, umoran sam ne mogu, trac truc. Ma vazi, pa sta smo mi debili... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
To je vec drugo,kazem neverujem da miskovic ima veze,to neznaci da piksi nije oteran.Mozda i cane hoce zvezdu.A mozda i ne.Neznam znam samo da mi odlazak takav jako sumnjiv
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Biću zadovoljan samo ako Mihajlović ili Jugović budu predsednici,u suprotnom se bojim da ćemo već u januaru prodavati najbolje igrače,a dovoditi velika pojačanja iz bežanije,voždovca,grbalja itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ако  су Делије праве,сада ће показати своју јачину.На Скупштини клуба не треба усвојити Пиксијеву оставку,већ тражити да остане.Само навијачи могу да направе такав притисак.Овај Спасојевић је изгледа Мишковићев човек и ако он дође на чело клуба,мислим да више нећу ићи на утакмице! Не желим да трошим новац,време и живце да Мишковић пуни џепове! Спреман сам и да дођем,иако треба да превалим 150 км, ако би навијачи позвали на Скупштину клуба,само да Пикси остане. Брука шта се дешава у овој земљи... Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Ако  су Делије праве,сада ће показати своју јачину.На Скупштини клуба не треба усвојити Пиксијеву оставку,већ тражити да остане.Само навијачи могу да направе такав притисак.Овај Спасојевић је изгледа Мишковићев човек и ако он дође на чело клуба,мислим да више нећу ићи на утакмице! Не желим да трошим новац,време и живце да Мишковић пуни џепове! Спреман сам и да дођем,иако треба да превалим 150 км, ако би навијачи позвали на Скупштину клуба,само да Пикси остане. Брука шта се дешава у овој земљи... Smile
U potpunosti te podržavam sazovite skupštinu i ja ću doći iako sam iz Doboja snaću se nekako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Mozda gresim, ali imam jak utisak da je piksija oterala ova banda miskovic, terzic i ostali fudbalski profiteri...  Smile Smile Smile
a piksi nije banda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 978 979 981 982 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.