2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 976 977 979 980 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 298969 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Zvezda je osvojila kup šampiona, a ne ligu što je sasvim drugo takmičenje. U ligi šampiona niste nikad učestvovali za razliku od partizana
Crvena Zvezda je bila prvak Evrope i Sveta . . . hteo ti ili ne   Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2007, 00:23:26 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson w200i
isti je pehar, pa sta, da li to znaci da je isti bio i sistem takmicenja? vi ste tada ukupno odigrali 7 ili 9 utakmica sa 4-5 protivnika, a danas da bi osvojio ligu sampiona treba da odigras 15-16 utakmica sa 8-9 protivnika. Svaka cčast na tom uspehu koji je bez dileme najveci kod nas, meni je zao sto su nasi prodali utakmicu 1966. ali sta da se radi. Ja samo hocu da kazem da to nikako nije isto takmicenje i da je sada verovatno skoro jednak uspeh za nase timove plasmen u ls i eventualno trece mesto u grupi.
IP sačuvana
social share
Partizan Šampion

Meðunarodna zajednica je kao klima- ne možete da je priznate ili ne, veæ da se adaptirate.
Živeti pod nebeskim pravilima možeš na nebu, ali na zemlji moraš da rešavaš konkretne stvari
Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami!
Reforme su uvek plivanje uz vodu. Reforme su uvek sukobi sa mentalitetom, nasleđem, interesima, entropijom i inercijom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
i da je sada verovatno skoro jednak uspeh za nase timove plasmen u ls i eventualno trece mesto u grupi.
da da  Smile Smile Smile Smile

potpuno isto. . . cak je partizan napravio veci uspeh  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson w200i
pa ako to nije neki veliki uspeh i velika stvar sto vi niste za ovih 16 godina koliko se igra ls ucestvovali barem jednom? Ili to mozda nema veze, vi cete ceo zivot ziveti u proslosti i kada god nesto ne valja pozivati se na tu utakmicu koju ste dobili na penale.

Jos jedna stvar: partizan je jedini tim iz srbije koji je DAO GOLu finalima kupa šamppiona!
IP sačuvana
social share
Partizan Šampion

Meðunarodna zajednica je kao klima- ne možete da je priznate ili ne, veæ da se adaptirate.
Živeti pod nebeskim pravilima možeš na nebu, ali na zemlji moraš da rešavaš konkretne stvari
Reforme su uvek plivanje uz vodu. Reforme su uvek sukobi sa mentalitetom, nasleđem, interesima, entropijom i inercijom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
isti je pehar, pa sta, da li to znaci da je isti bio i sistem takmicenja? vi ste tada ukupno odigrali 7 ili 9 utakmica sa 4-5 protivnika, a danas da bi osvojio ligu sampiona treba da odigras 15-16 utakmica sa 8-9 protivnika. Svaka cčast na tom uspehu koji je bez dileme najveci kod nas, meni je zao sto su nasi prodali utakmicu 1966. ali sta da se radi. Ja samo hocu da kazem da to nikako nije isto takmicenje i da je sada verovatno skoro jednak uspeh za nase timove plasmen u ls i eventualno trece mesto u grupi.
mislis isto je takmicenje,a sistem igranja je drugaciji?Pa eto sam si dao odgovor.Tada se zvao kup a danas liga,nije kurac nego penis.Pobednik kupa sampiona je bio prvak evrope,a dans lige sampiona takodje.Niste vi nastali posle tog kupa,kako je za nas vazio sistem takmicenja tako je i za vas vazio,ali smo se samo mi popeli na krov evrope.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Jos jedna stvar: partizan je jedini tim iz srbije koji je DAO GOLu finalima kupa šamppiona!
samo se vi tesite  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 

А Звезда једини који није примила, а притом је ето и освојила.
« Poslednja izmena: 13. Okt 2007, 00:35:40 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson w200i
hteo sam da kazem da je danas mnogo teze doci do tog mesta nego tada. Nama niko nije kriv sto sui nam pare 1966. bile vaznije od titule, ali niko nam nije kriv. Samo hocu da kazem da je glupo posle svakog vaseg neuspeha pozivati se na nesto sto je bilo pre 16 godina i o cemu svi sada mogu samo da sanjaju.
IP sačuvana
social share
Partizan Šampion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson w900
Citat
stami4
A ako milsis da on nije hteo da igra u finalu protiv Zvezde onda se grdno varas. pa on nije bio standardan u Olimpiku u tom periodu i onda je otisao zi Olimpika a zati dok nije otisao u Japan nije posato car nigde, A u Japanu je igrao solidno s obzirom na kvalitet njihove lige i ne zaboravi da nikada nije osvojio titulu sampiona sa ekupom.
Pixi je bio standardan u Olimpiku, ali nije igrao jer je bio povredjen.
Cini mi se da je par meseci pre slomio nogu  Smile i da se negde pred utakmicu oporavio, ali nije bio dovoljno spreman

A mozda se Dzaja vrati?!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Lepo receno,bas nas to i cini nadmocnijima u odnosu na sve klubove kod nas,a to je kako si i sam rekao da drugi samo to mogu da sanjaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 976 977 979 980 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.