2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Hoće li Crvena Zvezda dovesti pojačanja na zimu?
Hoće, dovešće veterane tipa Ailton
10%  (14)
Da, dovešće najbolje fudbalere iz Srbije i kvalitetne strance
20.7%  (29)
Prodaće najbolje a kupiti neke polovnjake
47.9%  (67)
Neće, odakle im pare
12.1%  (17)
Ne, igrački kadar je ionako dobar
9.3%  (13)
Ukupno glasova: 140
Idi dole
Stranice:
1 ... 479 480 482 483 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 1130841 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
Како сам ово ,,нашао'' на тјубу немам појма али сам се одушевио кад сам видео иако је болна утакмица...

eeeeeee, kad se setim..ili bolje i da se ne secam..mislim da mi je to dan kad sam se ubedljivo najsugavije osecao posle neke Zvezdine tekme, a priznajmo, bilo ih je dosta za plakanje..nazalost..imao 17.godina, pobegao iz skole, najbolji drug me ispali za kartu, usput u Putnikovom busu, cujemo ispali od Obilica u kupu na penale, al svi mi u fazonu, ma jebo kup, bitno je veceras, veceras slavimo..KURAC! jos kad se setim da sam oteo kartu ispred Pionira nekom liku iz moje skole :mrgreen Smile Smile  i na kraju, kao slag, dobio nikad gore batine od kerova..al, opet, sjajno zezanje i dan koji se pamti citav zivot, svaki detalj..     i kada ne budes prva ti i kada se cuju zvizduci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1076
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung L700

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Cekajte, jel mu ovo stvarno nacrtana kravata? Mislio sam da se zezate, ali sto je vise gledam sve mi se vise cini da je nacrtana. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Zdenjak Zemen kaže da nema nameru da daje ostavku, a ako mu Zvezda uruči otkaz, najavio da će angažovati tim advokata, jer u tom slučaju ima pravo na odštetu od 500.000 EVRA!

Zdenjek Zeman, češki stručnjak sa italijanskim pasošem, kaže da nema nameru da podnese ostavku na mesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde! Ipak, iskusni trener najavljuje da će, ako dobije otkaz, angažovati tim advokata, aludirajući da u tom slučaju prema ugovoru ima pravo na odštetu od pola miliona evra.

Međutim, bivši trener Lacija i Rome i dalje veruje da kao kormilar Crvene zvezde može da vrati domaće trofeje na „Marakanu", mada je priznao da Milijaš i drugovi nisu baš najbolje prihvatili njegov sistem rada, koji u Italiji upražnjavaju deca od 10 godina.
- Rekao bih da je vest o mom odlasku čista novinarska fantazija. One su nekad dobre, ali u ovom slučaju su veoma loše. Sam neću otići sigurno, niti ću da podnesem ostavku, jer kad preuzmem neku obavezu, onda idem do kraja. Takođe, nisam razgovarao sa čelnicima kluba, da čujem šta oni misle, pa ne mogu da donosim zaključke. Prosto nismo imali vremena da sednemo i razgovaramo - rekao je Zeman, iako je pre razgovora sa novinarima imao sastanak sa Goranom Bunjevčevićem.
On nije želeo da potvrdi, niti da demantuje podatak da se njegov advokatski tim od nedelje uveče nalazi u Beogradu kako bi sa predsednikom Crvene zvezde Toplicom Spasojevićem dogovorio uslove prevremenog raskida saradnje.
- To u ovom trenutku uopšte nije bitno. Nadam se da neće doći do mog rastanka sa Crvenom zvezdom. Ako bude bilo drugačije, videćemo... - najavljuje Zeman da iz Zvezde neće otići praznih džepova.
Zeman je istakao da aktuelni igrački kadar Crvene zvezde ima potencijal za najviše domete, ali da je zbog prenaglašenog pritiska navijača i medija izgubio samopouzdanje.
- Ubeđen sam da Crvena zvezda sa mnom na čelu može da igra dobar fudbal. Zvezda će igrati bolje kada igrači budu bili svesni svojih mogućnosti. Oni su pod velikim pritiskom, jer čitaju vaše tekstove i gube veru u svoje mogućnosti. Za njih bi bilo najbolje da se koncentrišu samo na teren, ali problem je u tome što u Beogradu imaju mnogo savetodavaca. I onda su u potpunoj konfuziji. Očekivao sam da malo ranije prihvate moj način rada, ali ovde je sve novo. Mada smo zbog veličine kluba dužni da pobeđujemo.
Vremešni Čeh ne namerava da promeni sistem igre, iako u prva dva kola crveno-beli nisu postigli gol.
- Istina je da od ovog ne može gore da se igra. Ne vidim zašto bih menjao sistem! To u Italiji rade deca od 10 godina, svi to vremenom nauče. Pa, neka vam za nauk posluži primer Fođe. Sa tim klubom sam ušao u Seriju A, doveo igrače iz četvrte lige, a zatim smo u tom sistemu pobeđivali Inter i Juventus. Samo tražim da igraju zajedno i traže najjednostavnije rešenje. Za mene je situacija „dva na jedan" prosta, ali oni je komplikuju - poručio je Zeman.

Bunjevčević: Zeman ostaje, ali je moguće da se rastanemo...

Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević istakao je da će Zdenjek Zeman do kraja ove sedmice sigurno ostati trener giganta sa „Marakane", ali je i nevešto demantovao da su predsednik Toplica Spasojević i on tokom vikenda pregovarali sa Dragoslavom Stepanovićem i Miroslavom Đukićem. Vidno uznemiren, posle žestokog rafala novinarskih pitanja, Bunjevčević je spuštenog pogleda odgovorio da niko od zaposlenih sa „Marakane" nije kontaktirao pomenute stručnjake.

- To su sve dezinformacije. Demantujem da smo pregovarali sa Stepanovićem i Đukićem, reći ću vam da će Zdenjek Zeman do daljeg biti naš trener. Moguće je da dođe do prekida saradnje, jer svako u ovako velikom klubu podleže odgovornosti. Imao sam ozbiljan sastanak sa Zemanom, na kom je on izneo neke zamerke, ali sam ubeđen da ekipa u nekom dužem periodu može da ga prihvati - istakao je Bunjevčević.
Sportski direktor Crvene zvezde takođe je demantovao pisanje gotovo svih beogradskih medija da je u nedelju pre podne podneo ostavku, ali da se posle razgovora sa Spasojevićem predomislio.
- Još jedna u nizu dezinformacija. Ne znam samo ko ih smišlja i potura. Tokom prelaznog roka bio sam apsolutno samostalan. Reći ću otvoreno da je bilo promašaja, ali do kraja avgusta ima još vremena. Verujem da ću stvoriti tim koji može da osvoji domaće trofeje i ima zapaženu ulogu na evropskoj sceni. Nekima ćemo pokušati da pronađemo klubove, ali igrači Crvene zvezde nisu na ceni.
On je dodao da je spreman da napusti Crvenu zvezdu, ukoliko to budu zahtevali navijači sa severne tribine.
- „Sever" je srce i duša Crvene zvezde. Imali smo sastanak sa tim momcima, koje dugo poznajem, ali oni nisu ultimativno tražili da pobedimo Banat i Apoel. Samo su istakli da se nadaju da će što pre doći do poboljšanja. Ako me samo jednom budu prozvali, otići ću. Samo kod nas u Srbiji se stalno neko smenjuje. Sad je najlakše da se predamo i prepustimo mesto drugim ljudima, ali za dva meseca se ne pravi moćna Crvena zvezda.
Bunjevčević veruje da će učenici Zdenjeka Zemana smoći snage da prođu Apoel i donekle spuste temperaturu koja je prethodnih dana na „Marakani" dostigla tačku ključanja.
- Ako ispadnemo iz Evrope neće se desiti ništa tragično, ali je za nas u ovom trenutku mnogo bitno da prođemo. Tu će se videti da li smo mi za Crvenu zvezdu ili nismo. Isto moraju da shvate i igrači, jer nisu došli da igraju za Banat ili Rad - poručio je Bunjevčević.

Imam bod više od Partizana?!

Još uvek aktuelni trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman kaže da u ovom trenutku nije ni najmanje zabrinut zbog činjenice da Partizan ima pet bodova prednosti, iako crveno-beli tokom proleće sezone nisu uspeli da sustignu manju bodovnu razliku.
- Prema mojoj računici, u ovom trenutku imamo bod više od Partizana. Pobedićemo ih dva puta, i to je to. Nisam zabrinut, u Italiji ili Španiji klubovi ispuštaju prednost od 15 bodova - rekao je Zeman, koga očito niko nije upoznao sa dešavanjima u srpskom prvenstvu.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Није нацртана. Има сенка.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson w700
Citat
Prema mojoj računici, u ovom trenutku imamo bod više od Partizana. Pobedićemo ih dva puta, i to je to. Nisam zabrinut, u Italiji ili Španiji klubovi ispuštaju prednost od 15 bodova - rekao je Zeman, koga očito niko nije upoznao sa dešavanjima u srpskom prvenstvu.

Idiot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Covek je u pravu .. oce da dovede neki drugi rezim gde se tim ne preda odma na pocetku sezone nego se igra do kraja .. da takav rezim drzi ostatak timova prvenstvo bi bilo dosta zanimljivije nego se jednostavno igra na tome da ako ti se tim zove Partizan ili Zvezda .. ta dva tima se bore za titule .. a ostali .. a kako im se da .. nije to to.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Javier ernesto CHE Guevara

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 5200
Bronovicki ide u Poljsku na operaciju, nece igrati 6 meseci...  Smile Smile Smile

kakva operacija,pa gde se povredio Smile

Pa protiv APOL-a pa zato su i doveli pekovica.
IP sačuvana
social share
Sunce koje przi, ko da kaze da izdrzim,
vetar muzika za usi, ritam kisa koja pljusti,
Po Beogradskom asfaltu te legende nastaju,
ne cvetaju k'o tikve dok u najbolje ne stasaju,
Kroz pukotine nikle u svakom gradskom naselju,
do zvezda su se digle ali pamte sve odakle su,
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Zemanov advokat sprečio smenu

Zdenjek Zeman neće ove nedelje biti smenjen sa kormila Crvene zvezde, niti će sportski direktor Goran Bunjevčević podneti ostavku. Revanš kvalifikacija za Kup UEFA protiv Apoela, koji se igra za dva dana, odložio je rezove na „Marakani“, ali čini se nakratko. Jer, „delije“ su postavile rok do kada će čekati rezultate, a onda će reći svoje.

Posle nagoveštaja smene, Zeman se konsultovao sa advokatom kako bi to sprečio. Otkaz posle samo dva kola bio bi veliki udarac za njegovu reputaciju, pa je Zvezdinom vrhu predočio koliko bi ih to koštalo, a juče je izjavio da ne namerava ni da podnese ostavku.
Nastavak teksta ▼

- Ne znam da li mi se sprema smena, niko mi ništa nije rekao. Ako mi budu rekli, znaću šta da radim - rekao je češki stručnjak.
On nije želeo da govori o eventualnom obeštećenju u slučaju otkaza, ali je izrazio čuđenje što Zvezdini igrači ne mogu da igraju po njegovom sistemu:
- Ovaj sistem mogu da igraju deca od deset godina, omladinci i klubovi četvrte italijanske lige, pa ne znam zašto ne bi mogla i Zvezda. Problem je u shvatanju fudbala kao kolektivne igre.
Mogućnost smena u klubu odbijaju i čelnici sa „Marakane“.
- U nedelju sam se sastao sa navijačima, ali nije bilo nikakvih ultimatuma - rekao je juče Goran Bunjevčević. - To su momci sa severa koje poznajem iz igračkih dana i koji od nas traže trofeje. Nije bilo govora ni o mojoj smeni, samo su rekli da rezultati treba što pre da dođu ili će oni reći svoje!
Na pitanje da li postoji mogućnost Zemanovog odlaska, usledio je odgovor:
- Postoji, kao u svakom poslu gde čovek odgovara za rezultate, ali ne ove nedelje. Igrači moraju da dokažu da ovo što pružaju nije njihov domet jer znaju čiji dres nose. Lako je igrati u Banatu ili Radu, ovo je Zvezda - rekao je Bunjevčević, a zatim pokušao da demantuje informacije da se sa Zemanom razgovaralo o smeni.
- Pre sastanka sa vama, razgovarao sam sa trenerom. Bilo je zamerki i sa naše i sa njegove strane, a predstoji mu i razgovor sa predsednikom Spasojevićem. O prestanku saradnje s njim nije bilo ni reči, niti smo razgovarali sa Đukićem i Stepanovićem da preuzmu ekipu.
Bunjevčević se osvrnuo i na svoju odgovornost za krizu.
- Neću da se povučem, hoću da se borim za svoju viziju Crvene zvezde. Ova ekipa ima budućnost, ali se ne može stvoriti za dva meseca. Ona dugoročno može da prati Zemana, u to sam siguran.
Da li je utakmica sa Apoelom ključna za vas i za klub?
- Jedna od najvažnijih jer Zvezda ne može bez Evrope. Ispadanje bi nam palo teško, ali ne i pogubno. Život će teći dalje, ali svi se nadamo da ćemo stići do sledećeg kola.
Zašto se uvek raspravlja o krivici trenera, kolika je odgovornost igrača?
- Lakše je promeniti jednog čoveka, dakle trenera, nego dvadeset igrača! Biće još pojačanja, dovešćemo do kraja nedelje nekoliko domaćih fudbalera. Potpuno odgovaram za transfere koje smo odradili ovog leta i kad završimo s tim poslom, imaćemo tim za trofeje i za Evropu. Narednih dana moraćemo da se rastanemo s nekim igračima koji treniraju odvojeno i nisu u prvom planu.

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Prema mojoj računici, u ovom trenutku imamo bod više od Partizana. Pobedićemo ih dva puta, i to je to. Nisam zabrinut, u Italiji ili Španiji klubovi ispuštaju prednost od 15 bodova - rekao je Zeman, koga očito niko nije upoznao sa dešavanjima u srpskom prvenstvu.

Idiot.

Covek je samo upucen u tradiciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 479 480 482 483 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.