2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Hoće li Crvena Zvezda dovesti pojačanja na zimu?
Hoće, dovešće veterane tipa Ailton
10%  (14)
Da, dovešće najbolje fudbalere iz Srbije i kvalitetne strance
20.7%  (29)
Prodaće najbolje a kupiti neke polovnjake
47.9%  (67)
Neće, odakle im pare
12.1%  (17)
Ne, igrački kadar je ionako dobar
9.3%  (13)
Ukupno glasova: 140
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 1131015 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nemojte tako...
Sad ce stoka da se naljuti,pa ce da se busaju ovde...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
Насамарени смо
Даћемо све од себе да освојимо титулу

Спортски директор, Горан Буњевчевић, на конференцији за новинаре одржаној поводом дешавања на утакмици полуфинала Купа, изнео је конкретне примедбе на рачун судије Спасића:

„Први пример је из 61.минута када одгуривање Јестровића са обе руке од стране Кнежевића судија није окарактерисао као прекршај иако је очигледно у питању био прекршај за најстрожу казну пошто се догорио у шеснаестерцу. Три минута касније досуђено је играње руком Божовића изван 16 метара, а судија је свирао индирект иако правила налажу да је у питању директан ударац. Да је Милијаш постигао гол, судија би га, обзиром на познавање правила, вероватно поништио. Управо је то урадио у 68. минуту када је поништио чист гол и тиме преломио утакмицу.“

Пошто је у питању полуфинални меч купа који се игра на само једну добијену утакмицу, грешка не може да се исправи.

„Грешка не може да се поправи, а колико би нам само значио елан пред одлучујуће утакмице у првенству. Да не спомињем психолошки удар на екипу са којим сада морамо да се изборимо. Морамо играчима ставити до знања да клуб стоји иза њих и да ћемо алудирати на судијску организацију да поведе рачуна шта ради. Штета је и због навијача који су показали кроз поруке и атмосферу на стадиону један нови вид понашања.“

Буњевчевић напомиње да не зна каква ће бити реакција Судијског одбора:

„Не знам, видећемо... Намерно су одложили доношење одлуке, али ми ћемо сачекати и то. Да ли је делегирање судије који има 40 година смишљен чин или не, показаће време. Помоћни судија се извинио, направио морални чин, али ми ништа од тога немамо. Изгубили смо један трофеј, насамарени смо, али има још да се игра у првенству. Даћемо све од себе да освојимо титулу.“

На питање шта ако не прође иницијатива Звезде када је реч о делегирању међународних судија, Буњевчевић одговара:

„Следе избори, треба бити стрпљив. За изборе се залажемо дуже време јер је много људи на позиција моћи већ годинама. Желимо промене на свим нивоима и да кренемо путем који је најбољи за наш фудбал.“

Треба напоменути да Звездин захтева за делегирањем судија из иностранства није новост. Штавише, већ два дербија су судили странци. Италијан Ливерани је судио 21. дерби који се играо 25. августа 1957. када је било 2:2, а Аустријанац Кајнер 22. који се одиграо 2. марта 1958. и завршен је истим резултатом – 2:2.
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
Једино што очекујем је наша победа
Морао сам да заштитим играче

На конференцији за новинаре пред утакмицу са Војводином која се игра у суботу од 16 часова, Јанковић је по последњи пут говорио о поразу у полуфиналу Купа:

„Играчи и стручни штаб Партизана немају никакве везе са било чим неспортским што се десило на терену. Њима све честитке и једино што не могу да им пожелим је срећа у финалу. Надам се да ће ме разумети јер немам никакве замерке на њихов труд који је био беспоштедан као и наш. Наш фудбал најбоље резултате бележио је када су тренери Звезде и Партизана седели заједно у Трандафиловићу, ишли једни другима у госте, дружили се пре и после утакмице, а „ратовали“ на терену када су се играле. Ја се трудим да се одређене тензије смање, да се све доведе у нормалне оквире, међутим неке друге ствари, укључујући и суђење, окрећу ствари другим током.“, започиње монолог Јанковић, па наставља. „Само суђење, а и целокупна атмосфера која се прави, доводи до апсурдних ситуација. Наши навијачи 27-оминутним ћутањем, иако су знали да ће нам то штетити што се и показало као тачним јер смо у том интервалу примили два гола, одали су поштовање још једном преминулом навијачу, а  за то време један недорасли судија масакрира светковину српског фудбала на којој смо сви одрасли. Сви ћемо тражити резултате од наших клубова у европским такмичењеима, од реперезентације и селектора Ђукића у квалификацијама – али питање је да ли смо свесни докле смо сви заједно довели српски фудбал?!“

Јанковић напомиње да до сада никада није коментарисао суђење, али да је сада морао јер је желео да пружи подршку играчима.

„Када се спомињу морал и тренер, обично се у везу доводе оставке и одласци, али моја обавеза је да пружим подршку играчима. Због тога сам се и огласио јер сматрам да су покрадени. Никада нисам коментарисао суђење, нити ћу то да радим, иако је било прилика. Нисам коментарисао ни спорни гол против Младости јер смо ту утакмицу лоше одиграли, па сам проблеме тражио код себе, не желећи да кривим никог другог. Нисам се огласио ни после прошлог дербија када је помоћни судија преиначио одлуку главног у 90. минуту јер на основу целог тока утакмице нисам стекао утисак да је постојала намера да се Звезда тендециозно гурне у други план иако је било спорних одлука. Међутим, на овој утакмици теденција је постојала и потврђене су све наше стрепње када смо сазнали ко ће да суди. Подигао сам глас јер има још доста утакмица до краја сезоне, а  знам да ово није било случајно. Морална обавеза према играчима ми је налагала да их заштитим.“

Након многих опутжби које су стигле на рачун суђења, да ли се Јанковић плађи казни?

„Не знам да ли ће ме казнити. Мени, као спортисти, највећа је казна ако ми неко одузме право да освојим трофеј., а заслужио сам га на терену. Мене новчане казне не могу толико да погоде.“

Ипак, Звезду очекују нови изазови и то налаже престројавање у ходу.

„Очекује нас тешка утакмица против озбиљног и организованог противника који се у првом делу сезоне, уосталом, изборио за реми на Маракани, а ми смо то исто урадили у Новом Саду јер смо изједначили. Тежину појачава и то што смо уздрмани због елиминације из Купа, али имамо обавезу, пре свега према нашим навијачима који су нас подржавали, да збијемо редове, сконцентришемо се и савладамо Војводину.“

Ипак, неће бити лако сконцентрисати се на наредну утакмицу када су мисли још увек на претходној.

„Тема на тренингу после меча јесте био дерби, али мој задатак је да играчима окренем мисли ка утакмици која следи. Тражим начин да се сконцентришемо јер нема времена – мечеви се нижу, а сваки је важан. Морамо да освојимо три пода и останемо у трци за титулу.“

У односу на меч са Партизаном биће промена у саставу тима, а сигурно је да се враћа Короман.

„Следећа утакмица је специфична јер морам, пре свега, да водим рачуна о психолошком стању играча. Нисмо оптерећени картонима, али морам да видим ко је како поднео овај ударац. Једино што очекујем од ове утакмице је победа Звезде. Постоје утакмице где је резултат важнији од игре, а ово је школски пример тога. Само победа ће нам помоћи да пребродимо ударац, а ако будемо и добро играли то ће бити само чиста корист“, завршава тренер Јанковић.
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
5. minut Burzanovic  Smile
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ja mislim da ce vec u prvoj stotinki biti 0:0...  Smile
Salu na stranu,nek bude i samo 1:0,nek bude i u 93 minutu,nek gol da i Randjelovic potpuno je nebitno.Vazno je da pobedimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Играо сам из икса  Smile
Бурза  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Au sto su nasi ljuti, odmah gol, nije im to uobicajeno ponasanje... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
Bitno je da smo ih načeli , sad će biti punjenja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E72
Играо сам из икса  Smile

I ja isto... Jebeni aifel... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
jel zna neko sastav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.