2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Hoće li Crvena Zvezda dovesti pojačanja na zimu?
Hoće, dovešće veterane tipa Ailton
10%  (14)
Da, dovešće najbolje fudbalere iz Srbije i kvalitetne strance
20.7%  (29)
Prodaće najbolje a kupiti neke polovnjake
47.9%  (67)
Neće, odakle im pare
12.1%  (17)
Ne, igrački kadar je ionako dobar
9.3%  (13)
Ukupno glasova: 140
Idi dole
Stranice:
1 ... 901 902 904 905 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 1131175 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 796
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Kupiću Zvezdu za jedan evro!

Cepter je posle dela priče vezanog za OKS sam otkrio da je spreman da za kupovinu Crvene zvezde izdvoji jedan evro, „jer toliko vrede gubitaši".
- Čudo me što niko ništa ne pita o Crvenoj zvezdi? Čitam da se pominjem kao mogući vlasnik tog kluba, a mogu da vam kažem da sam zvanično zainteresovan za kupovinu Crvene zvezde. Voleo bih da znam koliko tačno košta taj klub, ali pravila u svetu biznisa su poznata. Ako je preduzeće na kraju godine zaradilo jedan evro, onda je njegova cena deset puta veća. Međutim, ako posluje u gubitku, onda je cena jedan evro. Tako su prodavane brojne kompanije, svetske banke... Jeste Crvena zvezda brend, ali to nije garancija uspeha - istakao je Filip Cepter.

PRESS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 350
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia N72
Mislim da jedini spas za nas fudbal je da kup Uefa postane mnogo profitabilnije takmicenje,da klub moze da zaradi dosta novca(ne samo od prodatih karata)vec od same Uefe kao sto je to slucaj u LS.Ovo sad je cist gubitak ako se izuzme rasprodat stadion na nekoliko utakmica.Pa tu nekoliko sezona Zvezda i Partizan da uzimaju kes pa malo po malo se puni budzet(ne moraju vise da se prodaju igraci cim krenu da igraju dobro) pa onda LS.
A koja crna liga sa Hrvatima,pa tu samo postoje Hajduk i Dinamo(Zvezda odere vicesampiona hrvatske sa 6-1) koji su krs u odnosu na nas dvojac.I mislim da bi za svako sranje koje bi se desilo na tribinama mi bili krivi!

Dokle cemo mi Srbi da se bavimo hrvatima... Smile Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Да,мора да би са са Цибалијом или Ријеком баш био дерби!  Smile Потписујем да је хрватска лига слабија од наше,а ко имало прати њихов фудбал,зна о чему причам!Имају само Динамо као солидан клуб и никога више!!!  Немам ништа против удруживања са Румунима,Бугарима или Грцима,а не са слабијима од себе! И то још са онима са којима смо ратовали до пре коју годину,а гинули су и људи који су године провели на северу...
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ma nije jedini problem u tome sto klub zbog para ne moze da zadrzi igrace,nego sto i sami igraci zele da odu sto pre odavde...Izgubio se taj kodeks tipa "nosim dres kluba koji volim ceo zivot" nema vise toga,svi trce napolje za dobrim utakmicama i dobrim ligama i naravno odlicnim ugovorima.Svi hoce da do tridesete godine obezbede sebe za zivot,sebe i svoju porodicu.Da li stvarno mislite da ce neko kao nekada da ostane u nekom od nasih klubova do 28 godine kao sto je bilo nekada-ma nema sanse.Niko ne pristaje da igra po selima i poslemia,da se umesto u svlacionici skida u stali i pisa u poljkom WCu na poluvremenu,bolje mu je da ode u 5 Englesku ligu za neke jadne pare i ima uslove za vrhunski fudbal.Ovde je raspad sistema.
Slazem se da me liga sa hrvatima i ostalima nervira,ali ako ocete da gledam objektivno i realno,draze mi je da Zvezda gostuje u Zagrebu,Rijeci,Splitu,nego po nekim selima i manjim gradovima.A da ne govorim sta bi bilo kada te hrvatske ekipa dodju u BG,videli biste koja je razlika kad dojde Dinamo i kad dojde radnicki Kragujevac,bez obzira koliko god je radnicki nas klub i Kragujevac Srpski grad...
Treba razmisliti o ovoj ligi...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2507
Zastava Topčidersko brdo-Beograd-Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Да,мора да би са са Цибалијом или Ријеком баш био дерби!  Smile Потписујем да је хрватска лига слабија од наше,а ко имало прати њихов фудбал,зна о чему причам!Имају само Динамо као солидан клуб и никога више!!!  Немам ништа против удруживања са Румунима,Бугарима или Грцима,а не са слабијима од себе! И то још са онима са којима смо ратовали до пре коју годину,а гинули су и људи који су године провели на северу...

Па само ако не би Грци и Румуни играли ту лигу са нама...  Smile  Дајте људи освестите се... Румуни и грци имају по два представника у Лиги Шампиона...  Smile

Може то да се направи прво једно пробно, мини-такмичење, па ако успе, успе, ако не успе, ником ништа, нећемо сигурно ништа изгубити...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
A da ne govorim sta bi bilo kada te hrvatske ekipa dodju u BG,videli biste koja je razlika kad dojde Dinamo i kad dojde radnicki Kragujevac,bez obzira koliko god je radnicki nas klub i Kragujevac Srpski grad...
Treba razmisliti o ovoj ligi...

Ti si se to malo zajebao, da je sreca da dolazi Radnicki bilo bi super, naravno nije isto kad igras protiv druge drzave i sl. ali trenutno u nasoj prvoj ligi ima 5 klubova iz Beograda i jos par iz Ivanjice ili Kule sl., a nema ni jednog ni iz Nisa ni iz Kragujevca ni iz Subotice ni iz Kraljeva, tj. nema ni iz jednog veceg grada u Srbiji...
A inace Radnicki iz Kragujevca ima mozda i najbolji stadion u drzavi trenutno...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (BT-bustedcoverag
mob
Samsung SGH-E590
Evo nemoguca liga bi mogla ovako da izgleda: Smile

1  Olympiakos
2  P.A.O.K
3  P.A.O
4  A.E.K
5  Aris S.

6  Dinamo B.
7  U. Urziceni
8  Poli AEK
9  CFR Cluj

10 Partizan
11 Vojvodina
12 C. Zvezda

13 Levski
14 CSKA
15 Litex

16 Rabotnicki Smile

Ovo je po trenutnim stanjima na tabeli!
Grci 5
Rumuni 4
Srbi 3
Bugari 3
Makedonci 1
« Poslednja izmena: 31. Dec 2008, 01:09:59 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia E72
Mislim da ni Grcima ni Rumunima ne bi padalo na pamet da udju u ovakvu ligu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (BT-bustedcoverag
mob
Samsung SGH-E590
Mislim da ni Grcima ni Rumunima ne bi padalo na pamet da udju u ovakvu ligu.
I ja za Grke ne verujem, ali Rumuni nemaju mnogo jacu ligu od nase i Bugarske. Ako je brojcanost publike kod njih jednaka kao kod nas onda bi Rumuni imali razlog za ovakvu ligu!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
ali Rumuni nemaju mnogo jacu ligu od nase i Bugarske

Rumuni imaju mnogo jacu ligu od nase i Bugarske...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 901 902 904 905 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.