2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Hoće li Crvena Zvezda dovesti pojačanja na zimu?
Hoće, dovešće veterane tipa Ailton
10%  (14)
Da, dovešće najbolje fudbalere iz Srbije i kvalitetne strance
20.7%  (29)
Prodaće najbolje a kupiti neke polovnjake
47.9%  (67)
Neće, odakle im pare
12.1%  (17)
Ne, igrački kadar je ionako dobar
9.3%  (13)
Ukupno glasova: 140
Idi dole
Stranice:
1 ... 474 475 477 478 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 1130407 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1076
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung L700
Zemanova je jedina krivica sto se nije raspitao gde dolazi, ali mislim da je sada vec uveliko skontao koliko je sati tako da verujem da ce pristati da ode i za neku manju lovu. A daj, ispunite zelju ovom Stepanovicu, covek se vratio u Srbiju sa zeljom da postane veliki spasilac srpskog fudbala- prvo reprezentacije pa Partizana, al' na kraju je jedino spasio Cukaricki  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Zemanova je jedina krivica sto se nije raspitao gde dolazi, ali mislim da je sada vec uveliko skontao koliko je sati tako da verujem da ce pristati da ode i za neku manju lovu. A daj, ispunite zelju ovom Stepanovicu, covek se vratio u Srbiju sa zeljom da postane veliki spasilac srpskog fudbala- prvo reprezentacije pa Partizana, al' na kraju je jedino spasio Cukaricki  Smile

Pitanje je kod koga se raspitivao... Verovatno su ga iz uprave ubedili da Zvezda ima mlad i perspektivan tim i da ce dovesti jos nekoliko kvalitetnih igraca...  Smile
A inace nasa fudbalska skola je nekada bila jako kvalitetna samo sto se to davno promenilo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 807
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson K800i
Citat
Jos uvek mi odzvanjaju u usima Zemanove reci kada je dolazio u Zvezdu " Jos nisam upoznat sa igracima, ne znam ni ko treba da dodje, ali imam potpuno poverenje u Bunjevcevicev izbor igraca"

Ovo Zeman rekao????????????????? Smile Smile Smile  Kada?????? Smile Smile Smile

Citat
Ја бих само заменио ова два...

Горан Буњевчевић

Топлица Спасојевић

Ovo je pametno receno!
Jbt ovde ima ...... ljudi, jel pratite vi sta se desava u Zvezdi? Jel citate tekstove po novinama, jel znate igrace koji igraju u klubu???? Zeman je najmanje kriv za rezultate!!
IP sačuvana
social share

U zdravom hardveru zdrav softver

Jbg. Anceloti treba da se zabrine da mu igraci do proljeca ne poumiru od starosti  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 796
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Клуб демантује гласине о наводном одласку Земана
Нема промена на клупи - за сада

Све учесталије гласине око иминентног одласка Здењека Земана са клупе црвено-белих су данас енергично демантоване од стране ФК Црвена звезда. www.RedStarBelgrade.com је затражио званичан став након јучерашњих натписа у већини београдских медија, а на разговор се одазвао Илија Ковачић, портпарол црвено-белих:

"Немамо званичан став око тих гласина јер су то само гласине. Земан је и даље ту и управо одржава тренинг са екипом", рекао је Ковачић.

"У току дана ће бити одржана редовна конференција за штампу на којој ће се појавити спортски директор Буњевчевић и биће одржана промоција нових играча", категоричан је Звездин портпарол.

Није за сада јасно из којег смера је започета цела прича, али је јасно да не доприноси смиривању страсти на Маракани. Самопоуздање играча је доста пољуљано и биће заиста прави подухват сконцентрисати се на Апоел.

Да почетак сезоне "не мирише" на добро је већ свима јасно, али се надамо за добро целог клуба и за добро целе предстојеће сезоне да су сви схватили да је меч са Кипранима последња шанса да се ствари врате на нормалан колосек.

« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 14:19:19 od lordmas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
@olixx

Cekaj,prijatelju,je l' ti mislis da smo mi sisali vesla,pa ne kapiramo da Zeman nije kriv?!  Smile
K'o da si Ameriku otkrio...Covek nema potrebne igrace i nije uspeo da sprovede u delo svoju zamisao.To smo vec svi znali i ne kapiram sta znaci ono " jbt ovde ima ...... " ?

To sto su neki podrzali smenu Zemana,meni je jasno. Licno,i ja sam to podrzao,zato sto odavno mislim da Zvezdu u nasoj ligi ne moze da vodi strani strucnjak. Jankovic je lepo isto imao ocajan tim,rasulo u njemu,ali je igrao na taktiku kako se i igra nas fudbal(svi u odbranu,jedan u napad)i pobedjivali smo. On je od govana pitu napravio. I siguran sam da bi i od ovog tima mogao da napravi nesto.
Niko ne spori da je Zeman dobar trener. Ali on nije za nasu ligu gde se igra stoprocentno defanzivno,a on hoce ofanzivni fudbal,pa jos sa igracima koji loptu vide treci put u  zivotu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG 
Јанковић би и са овима узео бар 4 бода до сада ако не и 6. Не би им наметао јебених 4-3-3 ако види да не иде.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
ljudi, pa da li vi stvarno mislite da ce toplica da mu da otkaz? pa on ako njemu da otkaz mora da pljune i milon za dve godine njegovog ugovora...a ne znam dal se neko seca prve ili druge konferencije za stampu, kad je zeman izjavio da ne moze da obeca titulu...on je vec tada video sa cime raspolaze, a jos plus bunja i toplica nisu hteli da dovedu par igraca na kojima je on insistirao...

Земан је дао отказ, у том случају му Звезда не дође ни динара.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Eeee, a kad se samo setim da je velika vecina ovde pljuvala po bivsem nam predsedniku...  Smile A koliko se secam, sa nijm na celu je bilo trofeja... I Dika je u odnosu na Bunju radio posao kako treba...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zemanova je jedina krivica sto se nije raspitao gde dolazi, ali mislim da je sada vec uveliko skontao koliko je sati tako da verujem da ce pristati da ode i za neku manju lovu. A daj, ispunite zelju ovom Stepanovicu, covek se vratio u Srbiju sa zeljom da postane veliki spasilac srpskog fudbala- prvo reprezentacije pa Partizana, al' na kraju je jedino spasio Cukaricki Smile
Nije on prvi koji je prevaren i koji je zalutao  , a što se tice Stepanovica on je pogodan jer se ubio za sve moguce kombinacije , bice poslušnik i radice kako mu kaže ova nesposobna uprava kojoj je cilj da sroza Zvezdu i da je tako srozanu privatizuje bud za šta ,e pa obzirom da cemo dobiti novog alkos-trenera neka nam je na zdravlje !
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 14:52:18 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Eeee, a kad se samo setim da je velika vecina ovde pljuvala po bivsem nam predsedniku...  Smile A koliko se secam, sa nijm na celu je bilo trofeja... I Dika je u odnosu na Bunju radio posao kako treba...

Pixi kralj!
Cak i ona pojacanja koja je doveo izuzev Barkosa su bila dobra(mada ni za Barkosa nisam siguran da je los Smile), sad da nije bio Kosanovic...

Bunjevcevic demantovao promene u Zvezdi, snimak konferencije imate u 15:45 na SOS-u, pa koga zanima... Smile
Inace rekoh vam juce da jos uvek nije sigurno da je Zeman otisao...   Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 15:40:19 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 474 475 477 478 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.