2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Hoće li Crvena Zvezda dovesti pojačanja na zimu?
Hoće, dovešće veterane tipa Ailton
10%  (14)
Da, dovešće najbolje fudbalere iz Srbije i kvalitetne strance
20.7%  (29)
Prodaće najbolje a kupiti neke polovnjake
47.9%  (67)
Neće, odakle im pare
12.1%  (17)
Ne, igrački kadar je ionako dobar
9.3%  (13)
Ukupno glasova: 140
Idi dole
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 1130842 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
To je zivot, nekad su ga postovali svi, sada je materijal za sprdnju, ali sam je kriv Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S III
Trenira Bunja sa prvim timom povremeno, ali to cisto rekreativno...
IP sačuvana
social share
...i na nebu tom na koje idem ja, sija moja Zvezda Crvena...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
E da, stvarno, bila bi nevidjena fora da Bunja onako iz drugog plana na konferenciji za stampu ustane, pocepa kosulju i onako besno kaze "Pojacanja, bombe, hteli ste pjacanja, bombe?! Evo vam je atomska bomba!!!" i pokaze rukom na Zvezdin dres koji nosi ispod kosulje. Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2008, 08:30:40 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia Sirocco
Joj sad kad mu se osladi zivot, pa sarmice, pa splavovi, ribice...kokain..... inace moj matori je spucao lazetica dok je igrao u vojvodini, razvalio mu BMW na temerinskom putu, srecom njemu nista nije bilo.
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Joj sad kad mu se osladi zivot, pa sarmice, pa splavovi, ribice...kokain..... inace moj matori je spucao lazetica dok je igrao u vojvodini, razvalio mu BMW na temerinskom putu, srecom njemu nista nije bilo.

Sad kad procitaju ovo ovi iz Kurira pa objave retroaktivno, navuci ce ti mafiju na vrat.  Smile Smile Smile

E Bunja bi u paru sa Kastiljom bio dobar tandem.  Smile
A kontam da se Bunjevcevic uvek smori na ovoj konferenciji kad krene Toplica da prica(kao i svi koji gledaju ili prisustvuju konferenciji)... Pocne da prica o nekim glupostima da vrti neku pricu u krug i na kraju nista konkretno ne kaze samo obecava neke gluposti i prica o strukturama u klubu, mada to radi namerno da ne bi novinari smarali pitanjima o kojima ne moze da govori(tipa koji ce igrac da dodje i sl.).

Da ne postujem opet celu pricu sa Lazeticem i sl.

BIĆE ODLAZAKA

Goran Bunjevčević najavio je i odlazak fudbalera koji su pre dva meseca stigli na Marakanu. Zdenjek Zeman je procenio sve igrače i nagađa se da će šut kartu iz kluba dobiti Nikola Mijailović i Vukašin Dević, dok je neizvesna pozicija Branimira Subašića, Dejana Jakovića, Bobana Maksimovića i Ibrahima Somea.
- Biće odlazaka. Znaju se i imena. Grupa igrača koja je došla moraće da ode, jer nije pokazala kvalitet. Pavlovića iz Napretka ćemo sačekati jer nas je zamolio da ga ispoštujemo dok ode u Holandiju. Više sa Zvezdom nema igre - istakao je Goran Bunjevčević.

KURIR
« Poslednja izmena: 23. Avg 2008, 11:09:40 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA....

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1;MEG
mob
Nokia N95
Stiže petorka za velika dela

Pored Lazetića, u LJutice Bogdana došao i Nikola Petković (Genčlerbirligi), dok je blizu realizacije transfer Nina Pekarića (Dinamo Bukurešt), ali i povratak omladinaca Kovačevića i Đuričića iz Olimpijakosa

Situacija na „Marakani“ se ponovo zahuktava. Posle 11 igrača koji su istog dana potpisali ugovor sa Crvenom zvezdom, činilo se da sportski direktor Goran Bunjevčević neće ispuniti obećanje i u klub dovesti igrače „zvučnih imena“. Juče je, ipak, uspeo da iznenadi javnost obelodanivši da je ugovor potpisan sa dvojicom Nikola, Lazetićem (Torino) i Petkovićem (Genčerbiligi), dok je blizu realizacije dogovor sa Ninom Pekarićem (Dinamo Bukurešt).

Posle osam godina provedenih u inostranstvu, od toga šest u Italiji, Lazetić se vratio na „Marakanu“.

- Ukazala mi se prilika za povratak u klub u kojem sam ponikao. To mi je oduvek bila želja, pogotovo kada sam dobio sina. Svuda sam bio zadovoljan, ali me je Beograd uvek vukao nazad - istakao je Lazetić, koji će u naredne dve godine nositi crveno-beli dres sa brojem dva.

Priče o njegovom povratku počele su još u junu, ali se na zvaničnu potvrdu čekalo sve do finiša prelaznog roka.

- Ne bih da pričam o onome što je bilo. Kao što kaže poslovica: „Sve je dobro što se dobro svrši“. Od kada je uspostavljen kontakt sa Zvezdom, pratio sam dešavanja u ekipi i mislim da ovaj tim ima kvalitetne igrače. Cilj kluba je, naravno, uvek isti, a to su trofeji.

Do kraja prelaznog roka na „Marakani“ se očekuje još odlazaka, dolazaka (moguć povratak Ivana Gvozdenovića), ali i rešenje statusa Segunda Kastilja, koji u ponedeljak dolazi na razgovor.

- Na dobrom smo putu da vratimo mladi tandem iz Olimpijakosa, Kovačevića i Đuričića, a uskoro bi trebalo da dovedemo još dva igrača, pored pomenute trojice. Čekamo i odluku Predraga Pavlovića iz Napretka. U klub smo uložili dosta energije i projekata, ma koliko to nekome izgledalo smešno. Radi se maksimalno ozbiljno, posao nije nimalo lak i potrebno je vreme da se pokažu rezultati - poručio je Bunjevčević.

Na reči sportskog direktora nadovezao se i predsednik kluba Toplica Spasojević.

- Za prelazni rok je utrošeno tek oko 40 odsto predviđenog budžeta. Malo se kasnilo sa dovođenjem pojačanja zbog dolaska novog trenera, ali tim će biti uskoro kompletiran. Ova ekipa je sposobna za velike domete i nadam se da će to dokazati. Sve se radi u interesu jednog cilja, a to je povratak na stare staze uspeha - smatra Spasojević.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
23.08.2008

PRESS

LAZETIĆ SE VRATIO U ZVEZDU!
Bivši reprezentativac juče potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-belima, trener Zeman oduševljen što je dobio igrača koji dolazi iz italijanskog fudbala

s1

Bivši reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore Nikola Lazetić od juče je zvanično novi član Crvene zvezde! Posle osam godina u inostranstvu, provedenih uglavnom u Italiji, iskusni vezista se obavezao na dvogodišnju vernost matičnom klubu.

slika1

„Dvojka" na leđima

On je na predstavljanju zadužio dres sa brojem dva, jer kako je predsednik najtrofejnijeg srpskog kluba Toplica Spasojević rekao, Lazetić je drugi put došao u Ljutice Bogdana kako bi ove sezone osvojio oba domaća trofeja. Lazetić, koji je, pored Crvene zvezde, u Srbiji branio boje Vojvodine i Obilića, istakao je da je maštao o povratku na „Marakanu" i dok je krstario terenima Apeninskog poluostrva.

- Ne postoje reči kojima bih opisao kako se osećam, posle osam godina vraćam se kući. Igrao sam za mnoge klubove, ali nigde nisam bio potpuno srećan, jer sam bio daleko od Srbije i od sina. Sada, sve sam objedinio i ne mogu biti zadovoljniji. O ovome sam sanjao i kada sam sa 12 godina prvi put ušao u Crvenu zvezdu - poručio je Nikola Lazetić.

Stižu Petković, Pekarić i Gvozdenović

Rukovodstvo crveno-belih je već postiglo dogovor sa mladim reprezentativcem iz turskog Oftaša Nikolom Petkovićem, koji igra na poziciji levog beka, a novi član postaće i bivši štoper Vojvodine Nino Pekarić, doskorašnji igrač Dinama iz Bukurešta.

- Ovo je druga tura dovođenja igrača, a Lazetić je samo prvi korak. Do kraja prelaznog roka trebalo bi da vratimo dva mlada igrača iz Olimpijakosa i dovedemo još četvoricu novih. Sa Petkovićem je potpisan ugovor, on danas dolazi u Beograd i biće predstavljen u ponedeljak. Takođe, i Pekarić bi trebalo da postane naš član. Mogu da vam kažem da će do kraja prelaznog roka, ne računajući Nikolu Lazetića, Crvena zvezda dovesti još četvoricu novih igrača. Takav rasplet izazvaće i odlazak pojedinaca čijim učinkom nismo zadovoljni.

Prema pojedinim informacijama, blizu povratka u Crvenu zvezdu je i Ivan Gvozdenović, koji posle rastanka sa Metalurgom iz Donjecka trenira na „Marakani".

Povratak Nikole Lazetića, člana čuvenog omladinskog tima Crvene zvezde u kojem su igrali Dejan Stanković, Zoran Urumov, Nenad Lalatović i Ivan Gvozdenović, bio je aktuelan i pre dva meseca, ali je posao finiširan u četvrtak po podne.

Juriš na duplu krunu

- Ne bih da pričam o onome što je bilo, važno je samo ono što se sada dešava. Sve je dobro što se dobro svrši. Sada bismo Zvezda i ja morali da ostvarimo ciljeve, a oni su isti - osvajanje oba domaća trofeja je prioritet, igrač koji ne može da istrpi te zahteve ne zaslužuje Zvezdin dres. Odlično sam upoznat sa kvalitetom igračkog kadra i tvrdim da imamo snage da zadovoljimo apetite navijača.

Lazetić, koji je igrao za Fenerbahče, Komo, Kjevo, Lacio, Đenovu, Sijenu i Torino, trebalo bi drugi put da debituje za Crvenu zvezdu u trećem kolu Superlige protiv Javora, po dobijanju sertifikata iz Italije. Prema njegovim rečima, maksimalno je spreman za naredne izazove, iako je tokom leta bio fokusiran na pronalaženje nove sredine.

- Sada sve zavisi od trenera Zdenjeka Zemana. Debitovaću onog trenutka kada on oseti da sam potreban timu. U ovom trenutku je najvažnije da sam se vratio u Crvenu zvezdu i da imam ogromnu želju da se predstavim u pravom svetlu.

Dolazi i Kastiljo!

Posle dvomesečne sage i neuspešnih pregovora sa Blekburnom, Ekvadorac Segundo Kastiljo vraća se u Crvenu zvezdu! Sjajni vezista trebalo bi da doputuje u ponedeljak u Beograd, u društvu dvojice menadžera, kako bi definisao detalje buduće saradnje sa crveno-belima.

I dalje je neizvesno da li će se Zemanovom timu priključiti Predrag Pavlović iz kruševačkog Napretka, koji je na sajtu NEC-a iz Najmejgena najavljen kao novo pojačanje.

Češku stručnjak sa italijanskim pasošem Zdenjek Zeman se obradovao dolasku Lazetića, ali nije mogao da mu obeća mesto u startnoj postavi.

- Poznajem ga dobro, igrao je u Italiji, reč je o kvalitetnom igraču, ali moraće da zasluži moje poverenje - istakao je Zdenjek Zeman.

Spasojević: Ne kupujemo igrače preko DVD-ja

Predsednik najtrofejnijeg srpskog kluba Toplica Spasojević uverava da Crvenoj zvezdi predstoje lepši dani i da će tim Zdenjeka Zemana pokazati snagu kada to bude bilo najpotrebnije.

- Mi tempiramo formu za celo prvenstvo, nismo kao neki klubovi koji će se ugasiti kao komete. Ni preduzeće, ni tim, pa ni velika Zvezda ne mogu da se stvore preko noći, ali ni za tri ili šest meseci. Mi smo ovde osam meseci, a potrebno nam je dve godine da uradimo sve što želimo. Već smo pokrenuli desetine projekata, od kojih su neki već zaživeli. U to spada i prvi tim, a za nas prelazni rok još nije završen.

slika2
Zvezda se neće ugasiti kao kometa... Toplica Spasojević

- Do sada smo potrošili oko 40 odsto sume predviđene za kupovinu, a do kraja ćemo potrošiti 70 ili 80 odsto. Igrače ne kupujemo preko DVD-ja, pratimo ih i već se spremamo za zimski prelazni rok. Malo smo zakasnili, jer smo doveli novog trenera, koji neguje ofanzivan i moderan fudbal, na koji igrači baš i nisu navikli. Zato sada moraju da preleže „dečje bolesti" i da se trener navikne na njih, a oni na njega. Zato sve, pa i navijače, molimo za strpljenje - poručio je Toplica Spasojević.

Predsednik Crvene zvezde najavio je da će klupska televizija početi sa radom u septembru.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Moram da priznam da su me obradovale ove dve vesti.Prvo,Kastiljo dolazi sa menadzerom(nadam se da ce da se dogovore),a drugo,Bunja se setio da tera idiote koji nisu zadovoljili(znaci teraj onda celu ekipu!  Smile ).Opet,sada se javlja pitanje ko ce da igra na tim pozicijama,ipak treba opet nekoga da dovedu,a vremena je sve manje.

Sta je bilo sa Kleom i sa ona 2-3 crnca sto su dovedena?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S III
Kleo se pokazao najbolji od ovih napadaca na treninzima, sto i nije bilo tesko... Mada izgleda da je za nase prilike odlican igrac, ali naravno jedno je trening a drugo utakmica. Od sledeceg kola bi trebao da zaigra.
Logicno je da ce sada biti cistke jer su onih 11 igraca dovedeni bzvz samo da bi se imao dovoljan broj za pripreme. U klubu je bilo 14 igraca posle pauze, a trebalo je bar 25 da ide na pripreme...
E kad stignu ovi novi igraci a pojedinci odstrane iz prvog tima ostace recimo 23 igraca u ekipi i to je optimalan broj za treninge, jer ne moze da se radi sa 30 ljudi....
IP sačuvana
social share
...i na nebu tom na koje idem ja, sija moja Zvezda Crvena...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Citat
nagađa se da će šut kartu iz kluba dobiti i Vukašin Dević
Eto, toliko se trudise da ga dovedu i sad ga teraju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.