2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 906 907 909 910 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 371617 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
Pa naravno da bi zabio kada bi igrao za Milan.

Ali neće on u Milan, molio bih za ozbiljnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Pa naravno da bi zabio kada bi igrao za Milan.

Ali neće on u Milan, molio bih za ozbiljnost.
ma da slazem se tamo primaju simulante, barkos je dobar i mlad fudbaler.Dosta offa tema je ljutice bogdana  Smile

Janković: Trka za titulom se nastavlja

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u 25. kolu Meridijan Superlige Srbije sa Bežanijom. Utakmica na stadionu Crvene zvezde počinje u 17 časova i 30 minuta. Naš tim očekuje veoma bitan meč, kao i svaki sledeći, u borbi za titulu.

Trener Aleksanadar Janković ističe da su misli cele ekipe okrenute ka Bežaniji, a ne ka derbiju u kupu u sredu.

“Utakmica protiv Bežanije dolazi između dva derbija, isto kao i prošle godine između dve evropske utakmice. Pobeda je imperativ u ovom meču, jer se trka za titulom nastavlja već od sutra. Ekipa Bežanije se pojačala u ovom prelaznom roku i evidentan je pomak u igri u odnosu na jesen. Kolegu Stamenkovića veoma poštujem i mislim da je on najzaslužniji za napredak Bežanije. U predprošlom kolu su igrali nerešeno sa Partizanom na njihovom stadionu, a i tada su pokazali o kakvoj je ekipi reč.
Nažalost, mi u ovoj situaciji na tabeli moramo i da očekujemo kiks prvoplasirane ekipe. Ostalo je još 9 kola i 27 bodova je u igri. Mislim da Partizan nije u stanju da pobedi toliko utakmica zaredom, ali isto tako mi moramo da razmišljamo samo o našim utakmicama. O tome, da li će oni napraviti kiks već sutra u Novom Sadu ili na nekoj sledećoj utakmici, u ovom trenutku ne želim da razmišljam.”

Aleksandar Janković se osvrnuo i na zdravstveni bilten u ekipi, ali i na dešavanja u klubu koja nemaju veze sa sportom.

“Trajković još uvek ima problema sa povredom kolena, koju sada već vuče duže vreme. Nenad Jestrović nije trenirao poslednjih nekoliko treninga zbog operacije umnjaka, ali ćemo danas videti da li će moći sutra da konkuriše za sastav. Milanko Rašković se vratio u trening posle nezgodne povrede mišića i biće u kombinacijama za tim za sutrašnju utakmicu.
Svi smo svedoci kakve se stvari dešavaju našem Klubu i igračima, a nemaju veze sa sportom. Kao nikada do sada, pogotovu u ovoj godini, naši fudbaleri se suočavaju sa neverovatnim događajima. Poslednji primer je nažalost Pavle Ninkov, kome je zapaljen auto, što nije prvi put da se dešava Zvezdinim igračima. Krivo mi je što mu se to dogodilo, a pogotovu što on nema predstavu zbog čeka se to desilo.
Što se tiče požara koji je zahvatio zgradu Sportskog društva, gde se nalaze naše svlačionice, trebalo bi već danas da se one osposobe za korišćenje i da se vratimo u njih već pred današnji trening.”

izvor:fc crvena zvezda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Samo u toj trci trčimo sa stokilašima. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
Sad sam saznao da se sledeceg cetvrtka igra prijateljska utakmica izmedju RK Novi Pazar - RK Crvena Zvezda. Bice gusto Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
vi ste boza  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Zar u Pazaru ima RK?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
Ima, ima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

i like to fight

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
SonyEricsson k310i
Ma odlicni su..A koja je sada tema pokrenuta umesto sportske blablaonice ||
IP sačuvana
social share
Jna + Maksimir = decki
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
Максимално смо мотивисани
Не додирују ме приче да Звезда тражи новог тренера

Пред утакмицу са Бежанијом која се игра у суботу од пола шест, Јанковић наглашава да ће се Звезда сутра састати са противником који не заслужује последње место на ком се налази:

„Бежанија не заслужује место у опасној зоне, а о зачељу и да не говорим. У својим редовима имају доста искусних играча и екипа има зрелост која је неопходна за играње утакмица против фаворита. То су недавно показали на стадиону ЈНА. Поред играчких квалитета, треба споменути и инструкције које су пре те утакмице добили од мог колеге Стаменковића, јер се видело да су кроз једну фер, коректну и максимално борбену игру, тражили пут до доброг резултата. Ниједног секунда се нису бавили опструкцијом игре или било чиме што је могло да наруши фудбалску представу и за то заслужују све похвале, како играчи Бежаније, тако и њихов тренер Стаменковић. Са друге стране, ми смо максимално мотивисани и мобилисани за ову утакмицу јер је до краја првенства остало још шест недеља. Полако се улази у циљну равнину, а већ смо раније сами себи одузели право на грешку. Због тога у сваку утакмицу, невезано против кога и где играмо, улазимо максимално мобилисани и мотивисани. Налазимо се у добром периоду, а ја као тренер бих волео да нам се понови приступ и менталитет које смо имали у протекле две утакмице. То нам је донело добру игру, доста голова, самопоуздање које сада имамо, а то је добра основа за крај сезоне и оптимизам који гајимо када је у питању наредних девет утакмица у првенству и, верујем, две у Купу. Посебно признање бих одао нашим навијачима за пун север у дербију и безрезервну подршку током свих 90 минута и један искрен, прави звездашки аплауз на крају утакмице који су играчи заслужили. Играчи то поштују и ја сам сигуран да ће сутра од самог почетка утакмице показати жељу за бодовима и позитивну спортску глад за победом коју Црвена звезда увек мора да има. Надам се да ћемо осим бодова, који су нам преко потребни и који нас увек занимају, приказати добру и сигруну игру која ће свима нама улити велико поверење и самопоуздање да у истом ритму изгурамо до краја сезоне.“

Када је реч о сутрашњој утакмици, Јанковић подсећа да је слична утакмици коју су играли у првом делу сезоне:

„Мени је у глави утакмица коју смо играли у првом делу сезоне коју смо добили тешком муком. Победили смо 1:0, а сећам се интервенције Ранђеловића који је малтене ударио главом у стативу како би спасио једну лопту која је могла да доведе до изједначења Бежаније. Утакмица против Бежаније је тада дошла три дана након утакмице против Болтона, а сада долази између два дербија. Дакле, контекст је сличан и опуштања нема јер немамо право на кикс.“

Пошто је Звезда осуђена да чека и на кикс водећег, Јанковићу је постављено питање шта очекује од утакмице у Новом Саду:

„Не очекујем киксеве у неким конкретним утакмицама. Сигурно да је Нови Сад тешко гостовање и Партизану и нама - ми смо одиграли 1:1  тамо. Не желим да се много оптерећујем њиховим утакмицама. Знам да је јако тешко победити девет утакмица у низу и ја верујем да Партизан то није у стању да учини. Да ли ће кикснути сада или негде касније је нешто на шта ми не можемо да утичемо. Ја се трудим да ми мисли у сваком тренутку остану само у нашој свлачионици и на терену где играмо јер је то пут до трофеја. Не бих волео да се превише осврћемо на киксеве Партизана па да се нама то негде догоди, а то се обично тако и дешава. Сконцентрисан сам на наше утакмице и желим да Црвена звезда победи у свакој. Желим да  верујем да ће нам то бити довољно.“

Када је реч о здравственом билансу поједини играчи се враћају, а неки су и даље неизвесни:

„Трајковић је још увек ван строја због непријатне повреде лигамента колена. Јестровић је због операције умњака пропустио неколико тренинга и видећемо колико је спреман. Рашковић  Smile Smile Smile се враћа у конкуренцију после непријатне повреде горњег припоја мишића задње ложе која га је од пуног тренинга и групе одвојила неко време. Осим тога, сви су здрави, а Анђелковић има право бирања са четири жута картона и проценићемо на којој утакмици ће да одради ту казну.“

Последњих дана у центру пажње је Павле Нинков коме је запањен џип и поставља се питање да ли ће, пре свега, психички бити спреман за суботњу утакмицу.

„Нинков је у пуном тренингу и налази се у комбинацији за састав. То што му се догодило је још један немио догађај који је везан за нас и наше играче, а таквих догађаја је било доста од почетка ове полусезоне. Ја, као тренер, могу само да кажем да сам пресрећан због тога што имам играче који су кадри да се носе са свим проблемима којих у Црвеној звезди има као никада пре. Мислим на ове ударце са стране, ствари које се нижу једна за другом без имало луфта. Пресрећан сам што нас те ствари до сада нису пореметиле и што је група показала велику менталну стабилност. До сада нас је то само додатно мотивисало, а верујем да ће тако бити и од сада.“

Након пожара у сали СД-а, страдале су и свлачионице фудбалског клуба које су биле поплављене. Чини се да се бар тим мукама ближи крај.

„Враћамо се полако. Све је још у фази реконструкције – кречење, пуштање струје... Ја сам се вратио у канцеларију, а очекујем да се играчи данас, пре поподневног тренинга, врате у свлачионицу.“

У јавности се све више појављују приче како се  тражи његов наследник, а најновија је да је контактиран Миодраг Гроф Божовић, бивши играч Звезде који тренутно тренира руски Амкар.

„Мене то не додирује. На клупу Црвене звезде сам сео пре пет месеци, а сада се налазим на шест недеља пре краја првенства и у игри смо за оба трофеја. Не желим да ми било шта и ни на који начин одврати мисли од свлачионице и терена јер не желим да умањим степен своје концентрације пред крај сезоне. Свестан сам кроз шта смо све играчи и ја прошли у последњих пет месеци и мислим да имамо право на наду и велики оптимизам када је крај сезоне у питању. Те приче доживљавам као једну ствар која се појавила не би ли нас мало дестабилизовала. Што се тиче господина Божовића кога поштујем, немам никакав коментар. Можда би требало да питате оне који су га контактирали“, предлаже Јанковић и напомиње да је причу око Божовића прочитао у новинама.

Спортски директор Буњевчевић најављује да се Звезда увелико припрема за прелазни рок па је логично закључити да је о томе причао и са главним тренером Звезде.

„Нисмо до сада имали неку праву консултацију по том питању. Претпостављам да Горан има разумевања због календара нашег такмичења и због учесталости  важних утакмица које играмо. Претпостављам да ћемо се око тога консултовати касније“, завршава тренер Звезде.
« Poslednja izmena: 11. Apr 2008, 23:35:29 od djcoki »
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 906 907 909 910 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.