2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 905 906 908 909 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 371125 puta)
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
Биће голова
Можемо да одбранимо „дуплу круну“

Иван Тричковски је, по сопственим речима, успешно пребродио период адаптације и одлично је прихваћен од стране саиграча. Међутим, још увек није осетио радост постизања гола у црвено-белом дресу.

„Помало сам забринут јер још увек нисам постигао гол“, започиње Тричковски. „Навикао сам у Македонији да их постижем, а овде још нисам постигао првенац иако је било прилика. Битно ми је да све више играм, а голова ће бити, само да пробијем лед.“

Тричковски је уласком у игру на утакмици против Партизана унео живост у игру Звезде када је брзим продорима задавао муке одбрамбеним играчима противника.

„На првом дербију сам ушао пред крај утакмице, а сада сам добио више времена да проведем на терену. Уверио сам се да су ове утакмице заиста нешто посебно. Раније сам дербије пратио преко телевизије и читајући новине, али када се изађе на терен и осети атмосфера, подилази језа.“

Ни Иван не може да преболи испуштену прилику која се Звезди пружила на тој утакмици.

„Штета је што у дербију нисмо победили и пришли на два бода. Разлика од пет бодова није мала, али није ни велика. Ако победимо у преосталим утакмицама, а то није нереално, верујем да ће титула остати на Маракани. Потребно је да Партизан негде киксне као и против Бежаније. Очекује нас и дуел у полуфиналу Купа, а зна се традиција на Маракни, па очекујем да можемо одбранити и „дуплу круну“, оптимистички завршава млади нападач.
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
Декијевих двеста утакмица
Част ми је што играм у Звезди

Фудбалери Црвене звезде сутра (17.30 часова) у 25. колу Меридијан Суперлиге дочекују Бежанију. Поред тога што је за црвено-беле од великог такмичарског значаја, пошто до краја првенства треба побеђивати и чекати кикс Партизана, овај меч ће сигурно остати у сећању нашег Дејана Миловановића.

Наш капитен, наиме, управо против Бежаније треба да одигра 200. званичну утакмицу (првенство, Куп и европска такмичења) за Црвену звезду! Тиме ће ући у „Клуб 30" фудбалера који су за наш Фудбалски клуб одиграли 200 или више утакмица! Подсећамо, првих пет на тој „вечитој листи" су Драган Џајић са 389, Бора Костић са 341, Владимир Петровић са 332, Јован Аћимовић са 318 и Бошко Ђуровски са 299 утакмица.

„С великим узбуђењем очекујем јубилеј. Част је одиграти и једну утакмицу за Црвену звезду, а камоли двеста. А, ето, ја сам имао ту привилегију да дођем до ове лепе, округле бројке од 200. То ми много значи. Кад у клубу за који навијам,, у коме сам од малих ногу, практично од петлића прошао све категорије до првог тима, доживим нешто чега ћу се сећати читавог живота”, причао нам је данас Миловановић.

Да ли памтите прву утакмицу у Звездином дресу?

„Како да не. Било је то 17. новембра 2001. кад смо головима Јелића и Пјановића савладали Земун на њиховом терену са 2:0. Тадашњи тренер Зоран Филиповић дао ми је шансу да уђем у игру десетак минута пре краја утакмице. Био сам пресрећан.”

Баш против Земуна Миловановић је одиграо највише утакмица – чак 12. Само једну мање (11) против вечитог ривала Партизана.

Памтите ли први гол у вечитом дербију?

„Никад га нећу заборавити. Био је то мој дебитантски дерби, у коме смо савладали Партизан на стадиону у Хумској са 3:0. Имао сам седамнаест и по година и посрећило ми се да тај свој деби крунишем и голом. Осећај је био невероватан! Тада сам живео са многим вршњацима из моје генерације у стану на стадиону и памтим да су ме, кад сам се вратио са дербија, питали какав је то био доживљај. А, ја нисам умео да га дочарам, скоро да сам лебдео од среће.“

У међувремену сте рушили многе рекорде...

„Освојио сам чак седам трофеја – три „дупле круне" и још један трофеј Купа. И ове сезоне смо још у трци за оба трофеја, па та колекција може да се увећа. Понављам, велика ми је част што сам у Звезди, а камоли што сам капитен и што сам освојио три „дупле круне", од тога две за редом. Тиме мало ко може да се подичи.“

Наследник сте Ђорђа Миловановића, љубимца навијача осамдесетих година, популарног „Ђоке Бомбе". Да ли је у разговорима између оца и сина понекад било „пецкања" – ко је одиграо више утакмица или освојио више трофеја?

„Јесте, повремено се шалимо на ту тему. Ја сам трофејнији, али мом тати није било лако у оно време, јер је конкуренција у старој Југославији и тадашњем фудбалу била жестока. Ипак, најважније је да је традиција наше Звездашке породице настављена.“

До краја сезоне, док вероватно не одете у иностранство, можете још да увећате укупан број утакмица. А трофеја?

„Моји другови и ја ћемо дати све од себе да се радујемо и на крају ове сезоне. Нажалост, ситуација у првенству је таква да зависимо и од резултата Партизана, али будите сигурни да ћемо сваку, па и најмању грешку црно-белих искористити да останемо у трци за титулу. Што се Купа тиче, то ћемо решити у среду у директном дуелу са Партизаном“, каже капитен црвено-белих Дејан Миловановић.

Екипа интернет сајта СД Црвена звезда међу првима честита нашем слављенику.
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6288
Janković: Trka za titulom se nastavlja

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u 25. kolu Meridijan Superlige Srbije sa Bežanijom. Utakmica na stadionu Crvene zvezde počinje u 17 časova i 30 minuta. Naš tim očekuje veoma bitan meč, kao i svaki sledeći, u borbi za titulu.

Trener Aleksanadar Janković ističe da su misli cele ekipe okrenute ka Bežaniji, a ne ka derbiju u kupu u sredu.

“Utakmica protiv Bežanije dolazi između dva derbija, isto kao i prošle godine između dve evropske utakmice. Pobeda je imperativ u ovom meču, jer se trka za titulom nastavlja već od sutra. Ekipa Bežanije se pojačala u ovom prelaznom roku i evidentan je pomak u igri u odnosu na jesen. Kolegu Stamenkovića veoma poštujem i mislim da je on najzaslužniji za napredak Bežanije. U predprošlom kolu su igrali nerešeno sa Partizanom na njihovom stadionu, a i tada su pokazali o kakvoj je ekipi reč.
Nažalost, mi u ovoj situaciji na tabeli moramo i da očekujemo kiks prvoplasirane ekipe. Ostalo je još 9 kola i 27 bodova je u igri. Mislim da Partizan nije u stanju da pobedi toliko utakmica zaredom, ali isto tako mi moramo da razmišljamo samo o našim utakmicama. O tome, da li će oni napraviti kiks već sutra u Novom Sadu ili na nekoj sledećoj utakmici, u ovom trenutku ne želim da razmišljam.”

Aleksandar Janković se osvrnuo i na zdravstveni bilten u ekipi, ali i na dešavanja u klubu koja nemaju veze sa sportom.

“Trajković još uvek ima problema sa povredom kolena, koju sada već vuče duže vreme. Nenad Jestrović nije trenirao poslednjih nekoliko treninga zbog operacije umnjaka, ali ćemo danas videti da li će moći sutra da konkuriše za sastav. Milanko Rašković se vratio u trening posle nezgodne povrede mišića i biće u kombinacijama za tim za sutrašnju utakmicu.
Svi smo svedoci kakve se stvari dešavaju našem Klubu i igračima, a nemaju veze sa sportom. Kao nikada do sada, pogotovu u ovoj godini, naši fudbaleri se suočavaju sa neverovatnim događajima. Poslednji primer je nažalost Pavle Ninkov, kome je zapaljen auto, što nije prvi put da se dešava Zvezdinim igračima. Krivo mi je što mu se to dogodilo, a pogotovu što on nema predstavu zbog čeka se to desilo.
Što se tiče požara koji je zahvatio zgradu Sportskog društva, gde se nalaze naše svlačionice, trebalo bi već danas da se one osposobe za korišćenje i da se vratimo u njih već pred današnji trening.”
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Данас нам је центарфору рођендан. Све честитке!  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

640-9.jpg
(266.5 KB, 640x427)
IP sačuvana
social share
Фудбалски савезе ти си брука земље Србије!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple Iphone 5
E nek mu je sa srecom!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E nek mu je sa srecom! Smile

I nama sa njim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Баркосе срећан рођендан да нам играш до 35 и до тада даш 350 голова и онда те у 35 години продамо Милану за 30 милиона  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Баркосе срећан рођендан да нам играш до 35 и до тада даш 350 голова и онда те у 35 години продамо Милану за 30 милиона  Smile

Ala si mu poželeo... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
i onda zapadne nam milan i on nam zabije 351 gol,sta onda ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 905 906 908 909 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.129 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.