Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 07:22:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crnogorci i Hrvati izmisljene nacije?!  (Pročitano 8840 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Naravno, taj odbegli voz se nekako uvek vrati kad zagusti.

U PSR Slovenci i rvati su zajedno sa Austrougarima vršili genocid nad srpskim narodom da bi se po porazu na volšeban način proglasili bratskim narodima Srba.

U DSR divlji rvati su bili glavni podizvođač gencida nad Srbima, Jevrejim i Romima pa su se opet privalili kad im je mentor pukao.

Ovaj ignorant što nas poziva da se pomirimo sa činjenicma je dovoljno neuk da mu je promakla reakcija većine umnih Srba iz vremena posle PSR a to je bila zaprepašćenost činjenicom da nas Evropa silom gura u zajednicu sa patološkim srbomrziteljima poput rvata i Slovenaca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
to je sve vec bilo i nije jednom...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
...
zaprepašćenost činjenicom da nas Evropa silom gura u zajednicu sa patološkim srbomrziteljima poput rvata i Slovenaca.

Zato sto ne vide razliku

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34618
Zastava
mob
LG Frizider
Ajde bre ne seri. To sto smo mi bili idioti pa primali razni otpad nazad da delimo drzavu nije krvica njihova vec nasa.

Dakle, daleko im lepa kuca, oni su sad svoja nacija, nek se jebu mater i sve najbolje!
Evropska Unija nije nacionalno vec ekonomsko udruzenje. I ne guraju samo oni nas nego i mi guramo sami sebe. 17 godina legitimno biramo proevroske vlasti........
« Poslednja izmena: 21. Jan 2018, 13:58:00 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Nemoj ti da sereš.

Citat
Izveštaj vojvode Mišića kralju Aleksandru po povratku iz Splita:

„Iz svega što sam čuo i video ja sam duboko zažalio sto smo se mi na silu Boga obmanjivali nekakvom idejom bratstva i zajednice… Svi oni jednako misle, to je svet za sebe, ma sa kakvim predlogom da se pojaviš….. stvar je propala…..

Stvaranje Jugoslavije je bio uslov Evrope a ne srpska volja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Ajde bre ne seri. To sto smo mi bili idioti pa primali razni otpad nazad da delimo drzavu nije krvica njihova vec nasa.

Dakle, daleko im lepa kuca, oni su sad svoja nacija, nek se jebu mater i sve najbolje!
Evropska Unija nije nacionalno vec ekonomsko udruzenje. I ne guraju samo oni nas nego i mi guramo sami sebe. 17 godina legitimno biramo proevroske vlasti........

Pa znas po cemu se srbi i hrvati razlikuju ?

Po tome da li su praznoslavci ( i varaju kada love simbol njihove vere bacen u ledenu vodu)

ili da li se klanjaju nekim pohlepnim starkeljama, prevarantima i pedofilima iz vatikana.

Jezik isti, mentalitet skoro preslikan  Smile

I zelja da se ne bude ono sto jesu - mala drzavica u balkanskim gudurama i glibu.

Taj deo "mala drzavica" ih posebno pece, boli... hteli bi oni da budu jedna rusija, nemacka ili SAD.

Ali ne ide... ne moze.

Druga stvar je patoloska zelja da se nekome bude zao gospodar, to verovatno dolazi iz onog

"mala drzavica", da se nekome bude "übermensch", ali ni to ne ide... ne daju veliki.

« Poslednja izmena: 21. Jan 2018, 14:14:15 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34618
Zastava
mob
LG Frizider
Opet teras neke svoje kontradiktorne gluposti koje veze sa temom nemaju. Ti se nacelno slazes samnom ali imas problem sto tvoja opcija odjebavanja EU na politickim izborima nije uspela?

Ono, sta da ti kazem, zivot nije fer.

sistem, sta razdvaja nacije na bliskom istoku? Ti si anacionalan gradjanin sveta, jasno nam je to bilo i pre deset godina i boli nas bas kurac.
« Poslednja izmena: 21. Jan 2018, 14:17:23 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Lupetaš, kvalifikuješ a pritom ništa ne znaš ali si u stanju da sopstvenu konfuziju pretočiš u još besmisleniju izjavu.

Prema tome idi se malo edukuj pa onda dođi da pičaš sa ozbilnim čikama.

Ovako samo dobiješ šimiku i posle cviliš i psuješ.

I naravno da se ni načelno ne slažemo samo ti nisu u stanju da uočiš tu distinkciju.

Dok je tvoj stav da su Srbi bolidi skloni pravljenju zajednica sa moronima što je potpuna budalaština ja uzimam u obzir istorijske činjenice koje vele da su Srbi nakon što su dočekali kraj PSR na pobedničkoj strani prvo želeli da se ujedine sa Srbima iz okolnih kolonija ali da je Evropa kategorički zaustavila taj projekat u strahu od jačanja Srbije na Balkanu.
« Poslednja izmena: 21. Jan 2018, 14:31:16 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
mob
Nokia 
Ono što mi nije jasno na ovoj temi je što mi brinemo tuđu brigu?

Svi pomenuti su se izjasnili šta žele da budu i to je to. A kad dođe stani-pani, opet će pokušavati da nam se privale i mi ćemo opet da ih primimo u bratski zagrljaj na svoju katastrofalnu štetu.

Ko ne želi da bude Srbin i ne mora biti.

Nisi ozbiljan. Ne zaboravi da su oni nase kosmije. Zivimo sa njima ili pored njih, ne znam za tebe, ali ja bih se brinuo da mi dijete spava u istom gradu kao 200 000 Hrvata koji imaju mnogo problema zbog toga sto nemaju originalno svoju naciju. Samo ih pogledaj i bice ti jasno to da moramo da brinemo sto se stvaraju fildzan nacije oko nas. Tebi je mozda svejedno jer si u Srbiji ali nama nije... Lp
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
ali ja bih se brinuo da mi dijete spava u istom gradu kao 200 000 Hrvata koji imaju mnogo problema zbog toga sto nemaju originalno svoju naciju.

I ja bih brinuo ali ti precenjuješ rvate.

Ne mrze oni Srbe zbog svog lošeg pedigrea već zvog vekovne dresure od strane Vatikana da u krvi guše inovjerstvo kad god se ukaže prilika.
« Poslednja izmena: 21. Jan 2018, 15:00:25 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 07:22:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.